Za vreme 2 svetskog rata Nikola Tesla je bio konsultant američkoj mornarici koja je radila na usvršavanju broda ko bi mogao biti nevidljiv za neprijateljski radar ali iznenada je odustao kada je čuo da će u eksperimentu učestvovati ljudi. Bio je zgrožen, pa čak je pokušao da sabotirao ceo projekat jer je smatrao da je suviše opasan. 10 meseci nakon toga pronađen je mrtav u svojoj hotelskoj sobi a njegove beleške, skice i projekti su nestali.

1943 godine, američka mornica posle više navrata, 28. oktobra u 17:15h sprovodi projekat „ Duga“ čije je mentorstvo ovog puta preuzeo čuveni Albert Ajnštajn.

Eksperiment je izveden do kraja a rezultat toga je bio da je brod koji je učestvovao u njoj, Američki razarač USS „Eldrige“ (DE -173) nestao, pojavio se u Norfolk-u a onda se ponovo pojavio u Filadelfijskoj luci. Prvih nekoliko sekundi brod je, uz magličast oblak, kažu očekivci, bio jedva vidljiv a potom je potpuno nestao.

Šta se desilo sa posadom broda nakon eksperimenta o kojem je Nikola Tesla toliko brinuo?

Neki su nestali, neki su pronađi potpuno slepljeni sa brodom, neki su pretrpeli opekotine ili su totalno podudeli. Skoro da niko nije prošao bez posledica.

A šta je na to rekla američka vojska?

Da je sve izmišljotina i da nikakav eksperiment nije ni postojao!

Da li je baš to tako? Ima li astrologija odgoovor na ovo pitanje?

Hajde prvo da pogledamo kartu ovog događaja.

Ascendent u znaku Ovna govori da je iza ovog događaja stajala vojska (Ovan). Mars, vladar Ascendenta je položen na 22 stepenu (stepen smrtne opasnosti)) znaka Blizanaca i retrogradan je, zbog čega Mars ima uticaja i na 23 stepen (stepen Vodolije – napredna tehnologija). Takođe znak Ovna i planeta Mars u astrologiji opisuju magnete i magnetna zračenja pa ne čudi što je baš vojska htela da isproba ovo novo oružje. Ali šta je po krenulo po zlu? Ono što ne valja u ovoj karti je Mars koji se nalazi u konjunkciji sa Saturnom , planetom koja uvek ukazuje na nekakve probleme i blokade. Sam Mars na 22 stepenu govori da je dosta ljudi izgubilo život u ovom eksperimentu a to potvrđuje i Mesec (ljudi) u znaku Škorpije.

Neptun, planeta koja predstavlja brod i mornaricu se nalazi na 2. najmoćnijem stepenu. Šta to znači? Ovakav raspored planeta govori da je stvarno otkriveno nešto veoma moćno ali smrtnonosno jer se time ne može kontrolisati.

A da li je esksperiment stvarno izvršen? Ili je sve to sama puka priča teoretičara zavere?

Uporedićemo sama kartu ovog događaja (28.10.1943) sa natalnom kartom SAD-a.

I šta ovde vidimo?

Da se planeta vojske – Mars, nalazi tačno iznad natalnog Marsa Amerike i da se tranzitni Uran – planeta nove tehnologije nalazi tačno iznad natalnog Urana Amerike. Još jedna slučajnost? Slučajnost ne postoji! I za kraj, pogledajte gde se nalazi tranzitni Neptun (planeta laži, iluzija)! Na vrhu je 10 polja (predsednik) Amerike – što govori da je sam predsednik Amerike naložio da se ovaj eksperiment sakrije od javnosti (skrivanje – Neptun). Srećom, istina uvek, na ovaj ili onaj način, pronađete put do nas.

To je bilo vreme prestiža i moći između SAD i Nemačke – ko će pre doći do boljeg naoružanja i pobediti u 2 svetskom ratu?!  I ko zna šta je prozilo kroz glavu nacističkom zločincu Oto Skorceniju dok je stajao iznad uzglavlja već mrtvog Nikole Tesle kojem je oduzeo život. Verovatno se pitao – Da li će Nemačka stići pre Amerike da napravi oružje nad oružjem i njime pokori ceo svet? Ali to je već jedna sasvim druga priča…

Vaš astrolog,

Ana Raković

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *