Stock market financial exchange and Trading graph


Svako od nas prolazi kroz određene periode kada mu je sreća naklonjena ili kada misli da mu se tlo pod zemljom otvara. Svi mi imamo dobre i loše periode i to je jedan cikličan proces koji prolazi svako od nas.  U zavisnosti od kretanja planeta u našoj natalnoj karti smenjuju se loši i dobri periodi. Ponekad tranziti mogu aktivirati određeni problem a ponekad oni mogu biti uslovljeni natalnom kartom. Baš iz tog razloga, u nekom periodu života zarađujete bolje u drugom lošije. Nekad vam je ljubav uzvraćena i vi uživate u društvu voljene osobe, a u drugom životnom periodu sedite usamljeni i tužni, žaleći se na svoju lošu sudbinu. Ponekad vas na poslu uvažavaju i vi stalno napredujete na bolje pozicije a ponekad ste osoba koja je najslabija karika.

Satrun je planeta koje donosi probleme i koja nas opustoši tamo gde se nađe u našem horoskopu.On je prirodni vladar znaka Jarca, pa i ovaj znak ukazuje na isto. Saturn ili znak Jarca predstavlja umanjenje, probleme, smanjenje posla a ponekad i bankrot a često se nađe u kombinaciji i sa Neptunom i znakom Riba zaduženim za nepromišljene poteze, malverzacije i gubitke a ponekad u tome pripomogne i znak Škorpije koji ukazuje na tuđi novac, zajmove i hipoteke.

Kada se u natalnoj karti nađe Saturn (umanjenje) u Biku (novac) to uvek može da ukaže na finansijske nevolje dok osobe koje poseduju Jupiter (uvećanje) u Biku (novac) mogu iz godine u godinu da zarađuju sve više.  Pluton i Uran u znaku Bika u izazovnim aspektima mogu da ukažu rizično finansijsko razdoblje i da aktiviraju određeni problem.

Prvi primer je karta čoveka koji je sav svoj novac uložio u rudnik zlata. Naravno, nije ga našao a on je bankrotirao. Kako se to vidi u karti ove osobe?

O našim finansijama govori 2. natalno polje. Kod ove osobe 2. polje počinje u znaku Jarca što nikad nije povoljno jer ukazuje na određene finansijske poteškoće. Saturn, vladar 2 polja se nalazi u znaku 9 polju (želja za uvećanjem imetka) zajedno sa Jupiterom (nečega puno) što je  u ovom slučaju donelo velike gubitke.  Osim toga, ako znamo da je zlato predstavljeno znakom Lava, vidimo da se znak Lava kod ove osobe nalazi u 8. polju (gubici, tuđi novac) i da se u njemu nalazi Neptun (planeta gubitaka, nečega čega nema) zbog čega može da zaključimo da je ovoj osobi bilo suđeno da ostane bez novca.

Druga karta je karta čoveka koji je u 2. svetskom ratu bio veoma uspešan biznismen i čak poslovni menadžer nacističke strane Nemačke a onda je bankrotirao i umro u siromaštvu. Kako se to vidi u njegovom horoskopu?

Pogledajmo opet 2 polje i gde se nalazi Saturn. On je na vrhu 2 polja i doneo mu je bankrot!

Evo još jedne karte.

U pitanju je čovek koji je više puta pokušavao razne poslove i svaki put bi bankrotirao. Otvarao je kafiće, auto kuće, prodavao je avione, marketing kapanje ali ništa nije pomoglo. Šta je problem u njegovoj karti? Ovaj čovek je rođen sa Ascendentom u znaku Bika što predstavlja novac ali u 1 polju on ima Saturna u Biku što mu donosi novčane poteškoće. Uostalom njegovo 10 polje (polje uspeha i karijere) je u znaku Jarca što govori da će u svakom poslu propasti osim ako ne počne da se bavi nekim koji ima karakteristike znaka Jarca. Tek tada bi se obogatio. Ali on to nije znao. A vi imate šansu da proverite u kom grmu leži vaš problem ili zašto do sada niste uspeli ni u jednom poslu. U vašoj natalnoj karti leži odgovor na to pitanje.

Kontaktirajte svog astrologa da vam pomogne da rešite dilemu i time unapredite svoj život. Zato astrologija služi.

Vaš astrolog,

Ana Raković

Nema komentara

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.