Svako od nas prolazi kroz određene periode kada mu je sreća naklonjena ili kada misli da mu se tlo pod zemljom otvara. Svi mi imamo dobre i loše periode i to je jedan cikličan proces koji prolazi svako od nas.  U zavisnosti od kretanja planeta u našoj natalnoj karti smenjuju se loši i dobri periodi. Ponekad tranziti mogu aktivirati određeni problem a ponekad oni mogu biti uslovljeni natalnom kartom. Baš iz tog razloga, u nekom periodu života zarađujete bolje u drugom lošije. Nekad vam je ljubav uzvraćena i vi uživate u društvu voljene osobe, a u drugom životnom periodu sedite usamljeni i tužni, žaleći se na svoju lošu sudbinu. Ponekad vas na poslu uvažavaju i vi stalno napredujete na bolje pozicije a ponekad ste osoba koja je najslabija karika.

Satrun je planeta koje donosi probleme i koja nas opustoši tamo gde se nađe u našem horoskopu.On je prirodni vladar znaka Jarca, pa i ovaj znak ukazuje na isto. Saturn ili znak Jarca predstavlja umanjenje, probleme, smanjenje posla a ponekad i bankrot a često se nađe u kombinaciji i sa Neptunom i znakom Riba zaduženim za nepromišljene poteze, malverzacije i gubitke a ponekad u tome pripomogne i znak Škorpije koji ukazuje na tuđi novac, zajmove i hipoteke.

Kada se u natalnoj karti nađe Saturn (umanjenje) u Biku (novac) to uvek može da ukaže na finansijske nevolje dok osobe koje poseduju Jupiter (uvećanje) u Biku (novac) mogu iz godine u godinu da zarađuju sve više.  Pluton i Uran u znaku Bika u izazovnim aspektima mogu da ukažu rizično finansijsko razdoblje i da aktiviraju određeni problem.

Prvi primer je karta čoveka koji je sav svoj novac uložio u rudnik zlata. Naravno, nije ga našao a on je bankrotirao. Kako se to vidi u karti ove osobe?

O našim finansijama govori 2. natalno polje. Kod ove osobe 2. polje počinje u znaku Jarca što nikad nije povoljno jer ukazuje na određene finansijske poteškoće. Saturn, vladar 2 polja se nalazi u znaku 9 polju (želja za uvećanjem imetka) zajedno sa Jupiterom (nečega puno) što je  u ovom slučaju donelo velike gubitke.  Osim toga, ako znamo da je zlato predstavljeno znakom Lava, vidimo da se znak Lava kod ove osobe nalazi u 8. polju (gubici, tuđi novac) i da se u njemu nalazi Neptun (planeta gubitaka, nečega čega nema) zbog čega može da zaključimo da je ovoj osobi bilo suđeno da ostane bez novca.

Druga karta je karta čoveka koji je u 2. svetskom ratu bio veoma uspešan biznismen i čak poslovni menadžer nacističke strane Nemačke a onda je bankrotirao i umro u siromaštvu. Kako se to vidi u njegovom horoskopu?

Pogledajmo opet 2 polje i gde se nalazi Saturn. On je na vrhu 2 polja i doneo mu je bankrot!

Evo još jedne karte.

U pitanju je čovek koji je više puta pokušavao razne poslove i svaki put bi bankrotirao. Otvarao je kafiće, auto kuće, prodavao je avione, marketing kapanje ali ništa nije pomoglo. Šta je problem u njegovoj karti? Ovaj čovek je rođen sa Ascendentom u znaku Bika što predstavlja novac ali u 1 polju on ima Saturna u Biku što mu donosi novčane poteškoće. Uostalom njegovo 10 polje (polje uspeha i karijere) je u znaku Jarca što govori da će u svakom poslu propasti osim ako ne počne da se bavi nekim koji ima karakteristike znaka Jarca. Tek tada bi se obogatio. Ali on to nije znao. A vi imate šansu da proverite u kom grmu leži vaš problem ili zašto do sada niste uspeli ni u jednom poslu. U vašoj natalnoj karti leži odgovor na to pitanje.

Kontaktirajte svog astrologa da vam pomogne da rešite dilemu i time unapredite svoj život. Zato astrologija služi.

Vaš astrolog,

Ana Raković

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *