01 FEBRUAR –SUNCE KVADRAT MARS (12) – Ovaj tranzit u prepodnevnim časovima može uticati na to da dobijete kritiku od šefa ili pretpostavljene osobe. Mogući su razni propusti koji mogu pokvariti vaš poslovni ugled. U popodnevnim časovima može doći do ljubavnih problema, partnerovog negodovanja ili sukoba mišljenja. Pazite da vam partner ne zameri nešto što mu niste rekli na veme. Ako ste poslodavac možete biti veoma ljuti i nezgodni. Sukob ili problemi sa ocem.

06 FEBRUAR –VENERA KONJUNKCIJA SATURN (5) – Ovaj tranzit donosi emotivno zahlađenje i jedno novo razočaranje zbog kojeg ćete pomisliti kako vam se ceo svet ruši a zbog aspekta Venere i Urana negativne posledice ovog tranzita biće još veće. Ovaj tranzit donosi emotivne neprijatnosti, osećaj nevoljenosti, mučne i tokstične odnose zbog kojih bi najradnije pobegli negde daleko. U isto vreme, ovo je sjajan dan da razornu energiju ovog tranzita zamenite na nešto korisno i kažete sebi – Od danas ne jedem slatkiše! U poslovnom pogledu možete imati novčanih poteškoća i zbog toga biti prinuđeni na radikalnije promene.

06 FEBRUAR – VENERA KVADRAT URAN (6) – Tranzit koji se događa istog dana i koji može ukazati na prekd nekih odnosa. Lako može doći do pucanja veza, raskida, razvoda, udaljavanja a u najboljem slučaju par se može razdvojiti zbog obaveza usled poslovnih dešavanja. Ženske osobe mogu u ponekim slučajevima pretrpeti i poslovni neuspeh i dobiti otkaz. Ovaj tranzit donosi želju za promenom ali druga strana nije spremna za promene, pa će neko, jednostavno, morati da produži na svom putu.  Ako vas ovog dana bude kontaktirao bivši partner ili bivša ljubav, bićete neprijatno iznenađeni i glatko ćete odbiti dotičnu osobu.

08 FEBARUAR – SUNCE KONJUNKCIJA MERKUR (20) – Ovaj tranzit je idalan za razgovore i pregovore sa uticajnim osobama posebno ako ste već pričali o tome pa je on trebao malo vremena da razmisli o svemu jer ako idete bez pripreme na razgovor, zbog Meseca u Jarcu možete biti odbijeni. Ili tražite od uticajne osobe malo vremena da pokažete na delu svoju zamisao. Vodite računa jer su ovog dana moguće razne kontrole kako u saobraćaju tako i na radnom mestu. Upravo zbog toga neke od vas šef može pozvati i iskritikovati jer neće biti zadovoljan onim što vidi.

10 FEBRUAR – MERKUR KVADRAT MARS (17) – Tranzit koji govori da je potrebno da ne brzate i da ne vozite brzo jer može doći do manjih nezgoda. Ovo je dan kada se nešto može pokvariti od raznih mašina, preko telefona do automobila. Tranzit zahteva da požurite da ne zakasnite pa zbog toga neki, u pravom smislu te reči, mogu trčati na posao. Gledajte da uradite sve na vreme jer vas ovaj tranzit navodi na akciju. Deca mogu češće padati, udarati se i tući ovih dana, pa ih zaštitite na vreme.

11 FEBRUAR – VENERA KONJUNKCIJA JUPITER (12) – Ovo je tranzit koji donosi velika iznenađenja i neverovatne obrte. Danas se sudbina sa vama može poigrati i pozati kako ume da vam ukrsti puteve baš sa oni ko vam je u tom trenutku potreban. Ovo je dan kada možete očekivati i ljubavne prokrete, dan kada se možete veriti, započeti zajednićki život ili upoznati nekoga ko će vam u narednom periodu obeležeiti život. Svi će biti mnogo opušteniji i nasmejaniji. Lakše će se ulaziti u priču sa svima, pa ćete pažnju posvetiti i onima koji su vas do juče nervirali. Kad ste srećni, ceo svet je obojen u ružičasto. Idealan je dan za veće dobitke, za pravljenje velikih ugovora i poslova, za dobitke na igrama na sreću ili kladionici.

13 FEBRUAR – MERKUR KONJUNKCIJA VENERA (14) – Ovog dana su dešavaju dva aspekta. Ovaj govori o manjim dobicima i prijatnim susretima sa prijateljima koji će biti otvoreni prema vama a mogu nam čak pomoći ukoliko nam to bude trebalo. Tranzit je sjajan za ljubavne susrete ali i generalno prijatne priče sa ljudima iz okruženja. Prijaće nam pažnja i komplementi osoba sa kojima smo u kontaktu. Napišite ljubavnu poruku, otvoreno pričajte o svojim osećanjima ili iskoristite ovaj tranzit za kreativno stvaralaštvo.

13 FEBRUAR –MARS SEKSTIL NEPTUN (19) – Ovo je tranzit koji označava određene poslove, posebno one koji su vezani za proizvodnju u fabrikama, rad u kozmetičkim salonima ili pravljenju kozmetike, poslove vezane za gas, grejanje, naftu, pume ili turizam. Obratite pažnju da li ste isključili sve aprate u kući. Ako radite sa toplim predmetima, pazite da se ne opečete. Ovaj tranzit ukazuje i na moguću angažovanost vatrogasaca, pa oprez! Muškarci mogu imati prolazne tegobe. Nepovrenje prema muškom rodu.

* Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog teksta objavljenog na ovom web sajtu zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo ako se realizuje bez saglasnosti autora. U ovo se podrazumeva, pored ostalog, pravljenje screenshot-a i korišćenje teksta za snimanje sopstvenog video sadržaja.

14 FEBRUAR – MERKUR KONJUNKCIJA JUPITER (13) – Ovo je povoljan dan za odlazak u inostranstvo, kontaktiranje stranaca, završavanje dokumentacije, realizaciju dužih i kraćih putovanja a ponekad, iako je Merkur retrogradan, ovaj tranzit može doneti i povoljnu kupovinu posebno ako ste se već dvoumili oko iste i odlagali je. Vreme je za obnovu starih saradnji, obnovu učenja ili ponovne kontakte sa osobama koje su povoljno uticale na nas. Ovaj dan donosi srećne okolnosti posebno najmlađima. Uspeh u polaganju ispita. Nova saznanja i učenja.

17 FEBRUAR – SATURN KVADRAT URAN (7) – Ovo je aspekt koje prave dve jako spore planete, dva giganta. Pošto je Saturn u Vodoliji jači jer je u svom sedištu, njegovo dejstvo će biti razornije. Reč je o aspektu koji govori o određenim prolemima i izazovima. Na primer, Uran u Biku teži nekim inovacija i promenama na poslu zbog veće zarade ali Saturn u Vodoliji mu to ne dozvoljava i kaže – Nisu potrebne tolike promene spolja, već iznutra ili Bolje je da promenimo način dosadašnjeg rada a ne delatnost. Ovaj tranzit ima dugoročno dejstvo i pošto se ponavlja 3 puta tokom 2021 godine svi ćemo osetiti njegovo dejstvo. Potom, Uran u Biku ukazuje na prijatelja kojem treba novac a aspekt kvadrata sa Saturnom ukazuje da nas prijatelj može odbiti ili da i ako pozajmimo novac može doći prilikom njegovog vraćanja. Svi oni koji imaju stare električne instalacije bi trebalo da razmišljaju o promeni iste.

19 FEBRUAR – VENERA KVADRAT MARS (23) – Ovo je dan kada možete očekivati vanredne troškove ili kupovinu van svojih mogućnosti. Neki mogu imati i problema bankom, nekom uplatom a treći mogu platiti novčanu kaznu. U pordici može doći do rasprave oko povećanog trošenja ili novih kupovina protiv kojih će se zalagati jedan od partnera. Ovaj tranzit otvara i neke obaveze vezane za poljoprivredu, selo i domaćinstvo pa će i svi oni koji imaju baštu možda imati nekih obaveza napolju.  U određenim slučajevima ovaj tranzit može doneti i veliku privlačnost i neodoljivost.  Disharmoničnost u poslovnim saradnjama.

24 FEBRUAR – MARS TRIGON PLUTON (25) – Tokom ovog dana imaćete neverovatnu snagu. Kad mislite da je to sve što možete, znajte da možete još malo. Idealan je dan za reorganizaciju posla, za renoviranje, pravljenje rebalansa i resetovanje nekih odnosa. Sada ćete moći i da utičete na druge ljude jer vas neće moći dobiti iz određenog razloga, možda i straha. Mušakrci mogu biti zavidini i ljubomorni a upravo je to ono što ih može motivisati da se pokrenu i daju sve od sebe. Osvrt na konkurenciju.

25 FEBRUAR – SUNCE SEKSTIL URAN (7) – S obzirom da je ovog dana i tranztini Mesec u znaku Lava, ovaj tranzit donosi nekakve promene na radnom mestu, inovacije, iznenadni dolazak uticajne osobe, promene planova u poslednji čas ili najave novih poslova. Neki mogu napredovati jer je šefu potrebna osoba od poverenja na koju može računati. Idelano je vreme i da vi predstavite nove ideje i sadržaje jer je za to sada pravi trenutak. Budite ispred drugih. Ne čekajte odobravanje okruženja već se potrudite da sve preduhitrite.  Ukoliko želite da promenite frizuru, sada je pravi trenutak za nešto tako jer će promena biti zapažena a vi zadovoljni.

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *