Astrokartografija, primer 01


ASTROKARTOGRAFIJA

Astrologija nam pomaže da bolje razumemo svet, upoznamo sebe i ljude koje volimo, da saznamo zašto se u nekom trenutku osećamo radosno, tužno ili nelagodno. Postoje bezbrojni načini da primenimo jezik neba a jedan od njih nam daje uvid kako ćemo se osećati u određenoj tački na globusu.

Preciznije, astrokartografija nam omogućava da saznamo kako bi se naša energija menjala u zavisnosti gde ćemo se preseliti ili otputovati. Pomoću nje, možemo odrediti gde bi se mogli osećati srećno i ispunjeno, ali i osećati kao da vas nešto veže za mesto, gde ste možda došli prvi put u životu.

UPOTREBA

Ovu granu astrologije je osmislio astrolog Džim Luis, 70 tih godina prošlog veka, a uključuje upoređivanje vaše natalne karte sa kartom sveta.

KAKO PROTUMAČITI KARTU ASTROKARTOGRAFIJE?

Pre pojave računara, astrolozi su ručno iscrtavali karte i karte astrokartografije. Danas tu jedinstvenu kartu možete lako  izračunati u profesionalnim astrološkim programima, sajtu www.astro.com koja nudi opciju AstroClic Travel ili možete kontaktirati svog astrologa za tumačenje vaše lične astrokartografije.

Kada pogledate kartu astrokartografije, videće da izgleda kao niz linija koje se protežu vertikalno gore i dole po kontinentima i okeanima. Svaka linija odgovara određenoj planeti čiji simbol možete naći na početku te linije (u horizontal i vertikali).  One ukazuju na jedinstvenu energiju planeta koju biste osetili na određenoj geografskoj tački.

Astrokartografija, Južna Evropa

KAKO JE PROTUMAČITI?

Na primer, ovo je moja jedinstvena karta astrokartografije. Kao što vidite, linija Neptuna (obeležen) mi prelazi preko Italije. Neptun je planeta bolesti i lošijeg zdravlja, a upravo kada sam jesenas putovala u Italiju, tek što sam skinula gips sa ruke, koja me je još uvek žigala i bolela, a desilo se i da sam drugo veče prespavala, ne izlazeći iz hotelske sobe, jer me je boleo želudac.  Linija Neptuna je odradila svoje.

Na konkretnim primerima, kuda vam prolaze Jupiter i Venera, tu ćete se osećati najbolje. U mom slučaju, Jupiter mi prelazi preko Lisabona, nedaleko od Gibraltara ali i Kazablanke, grada koji iz nekog razloga za mene ima posebno značenje poput šifre koji otključava sve sefove. Nisam nikad bila tamo ali već slutim, da će mi se dopasti. Ili linija Venere mi prelazi tačno preko Ria de Žaneira, što govori da će mi tamo biti lepo, ugodno a može mi se dogoditi i nešto fino na polju ljubavi.

Imala sam za klijente jedan bračni par iz Makedonije, koji se posle nekoliko godina života u Australiji vratio u rodnu zemlju, pokušavajući da reše problem. Naime, žena je htela da se vrati ponovo u Australiju jer je njoj tamo prijalao, dok se muž osećao upravo suprotno od toga – on je smatrao da se u toj zemlji ne oseća dobro, da nije ispunjen a ni zdrav jer je postao alergičan. Njoj je, po astrokartografiji, preko Australije prelazila linija Jupitera (sreća, prosperitet) a njemu Saturn – planeta neuspeha, depresije, alergija, loše energije.

Na kraju, rešili su da probaju život u nekoj trećoj, zemlji, nadajući se da će im oboma biti dobro na istom prostoru.

KLIKNI I PROČITAJ: Šta su to derivatna polja u astrologiji?

PLANETARNE LINIJE

LINIJA SUNCA –  Poseta ili život u blizini ove linije doneće vam uspeh, samopouzdanje, dobro raspoloženje i osećaj da vam je mnogo ugodnije u vlastitoj koži.

LINIJA MESECA – Mesec je planeta koja ukazuje na naše emocije, pa možemo biti posebno osetljivi blizu ove linije. Neki mogu dobiti osećaj da je to njihov dom ili da imaju nekakve osobine Naroda koji živi na tim prostorima.

LINIJA MERKURA – U blizini ove linije pojačaćete intelektualne sposobnosti, razmišljanja i komunikacije.

LINIJA VENERE – Biti u blizini linije planete ljubavi, lepote i novca može vas učiniti izuzetno privlačnima, šarmantnima i magnetom za romantične i kreativne aktivnosti. Oni slobodni, tu mogu sresti čoveka ili ženu svog života. Takođe, tu vas partner može veriti ili zaprositi.

LINIJA MARSA – Budući da Mars vlada akcijom, energijom i seksom, biti blizu njegove linije može vas učiniti hrabrijim, odlučnijim i možda malo sklonijim raspravama. Treba povesti računa o mogućim povredama ili jačim glavoboljama u tim područjima.

LINIJA JUPITERA – Život ili poseta liniji povezanoj s planetom koja povećava sreću i obilje može donijeti više sreće, novac, prosperitet, luksuz.

LINIJA SATURNA –  Poseta ili život blizu ove linije vam može doneti nekakva ograničenja, čekanje, depresiju i neuspeh. Ponekad može doneti zrelost i odgovornost.

LINIJA URANA – Biti u blizini linije buntovne planeta donosi naglu promenu, nervozu, prekide odnosa ali i kontakte sa novim prijateljima.

LINIJA NEPTUNA – Ukazuje na moguće zdrastvene tegobe. Može osetiti vrglagicu, početi da zaboravljate a blizu te linije bi trebalo da povedete računa da ne budete pokradeni, prevareni i izmanipulisani.

LINIJA PLUTONA – Izbegavati ovu liniju jer vam donosi nesreće, opastnost, gubitke, ljubomoru i previše negativnih ljudi u okruženju.

U svakom trenutku možete kontaktirati svog astrologa da bi saznali koja je geografska tačka povoljna za vas.

Ukoliko se odlučite za mene, uvek me možete kontaktirati za dodatne informacije i zakazivanje tumačenja putem telefona mob. +381649031191 ili na E-mail: astroregulus1@gmail.com

Dobro došli.

Vaš astrolog,

Ana Raković

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *