Kada ljudi dovoljno dobro zarađuju oni vode računa o svom izgledu. Žele da svoj status predstave ljudima iz svog okruženja na neki način ali uglavnom, svima im je zajedničko – dobra kola, markirana garderoba, načare za sunce, obavezno skupoceni sat na ruci (koji će dobrim poznavaocima dati sliku i koliko je neko bogat) i na kraju dolazi sjajni i beli zubi koji krase osmeh.

 Zubi su slika koju odašiljemo svom okruženju o sebi. Ako su lepi, beli i sjajni onda je i osoba lepša na neki svoj način. 

Lep osmeh nije samo pokazatelj prestiža, nego i pokazatelj opšte kulture.

Njima u astrologiji vlada znak Jarca i planeta Saturn. Ova stroga  planeta je svima dobro poznata po svojoj lepoti i često je najčešće prikazivana, fotogafisana i ilustrovana planeta jer je krase njeni prstenovi. Po tome je i drugačija. Ni to nije slučajno, jer je ova planeta egzaltirana (najjače dejstvo) u znaku Vage, znaku koji predstavlja lepotu. Kada se spoje 1 i 1 onda možemo da zaključimo da bez lepih zuba (Saturn) nema lepote (Vaga).

Uostalom, da li ste ikada videli neku misicu sa kvarnim zubima ili, ne daj Bože, bez zuba? Ili da ste ikad videli nekog člana kraljevske porodice, predsednika, biznismena ili pevača, sa lošim zubima?

Zanimljivo je i da je dosta stomatologa osim u znaku Jarca, rođeno baš u ovom estetskom znaku Vage. Inače, u kartama stomatologa planeta Saturn je uvek izražena, a potom i znak Jarca kojim ova planeta upravlja.

Ponekad u celu priču može biti uključen i znak Vodolije jer je Saturn (stomatologija) suvladar ovog znaka a sama Vodolija vlada nervnim sistem, živcem, tj. zubnim živcem.

Evo par primera kako to funkcioniše:

Prvi primer je karta nemačkog stomatologa i hirurga Hermana Eulera, koautora udžbenika za stomatologiju.

Rođen je sa Ascendentom (od Asc se uvek kreće sa tumačenjem natalne karte) u znaku Jarca (stomatolog) zbog čega je izabrao da se bavi ovim poslom. To je sigurno bio njegov izbor jer vlada njegovim Ascendentom (on sam).

O profesiji govori i naše 10 polje, koje je ujedno i polje našeg uspeha. Ono opisuje u čemu smo to najbolji. Njegovo 10 polje nalazi se u znaku Škorpije što predstavlja hirurgiju.

Treba istaći i da je Herman rođen sa Suncem (planeta uspeha) na 22 stepenu (stepen Jarca – stomatolog, zubi) znaka Bika.

Drugi primer je karta francuskog lekara, hirurga i stomatologa, Renea Tramuseta.

Takođe je pisac jedne stručne knjige. Kako i neće kada je rođen sa Ascendentom u znaku Blizanaca (pisanje, knjiga) i sa Merkurom (on sam) u znaku Jarca (stomatologija). Merkur se nalazi u njegovom 8 polju (polje Škorpije) što predstavlja hirugiju.

Treba istaći i da se u njegovom 1 polju. (njegova ličnost) nalaze još dve planete Neptun (doktor) i Pluton (hirurg).

Primera je baš puno, a za kraj evo i još 3 primera kako funkcioniše planeta Saturn (stomatolog) u 1 polju (ličnost) da se osoba odluči za ovu profesiju.

Danas je sve postalo mnogo pristupačnije i običnom čoveku, a bez obzira na stalež kojem pripadate i uspeh u životu niko od nas nema savršen život, ali savršen osmeh možete da imate.

Ako niste znali, astrologija je nauka koja vam može pomoći i odrediti dan i čas koji najpovoljniji za odlazak zubaru, da bi vas što manje bolelo ili bilo neprijatno.

Nemojte se ustručavati da to pitate ako imate ikakvu nelagodnost.

Konsultacije i zakazivanje tumačenja natalne karte možete obaviti putem mail-a na: anarakovicccc@gmail.com, Skype:ana.rakovic1 ili Vibera/mob na +381649031191

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *