Davno je prošlo vreme kada kada se o razvodu samo stidljivo šaputalo.

Danas živimo u doba Vodolije gde je sve dobilo svoje ubrzanje, kao i emotivni i bračni odnosi.

Retko koji opstaju.

Čini se, da se više se ne radi o tome da li će dvoje ostati zajedno do kraja života, nego, koliko dugo.

Znak Bika koji je najpouzdaniji i koji u horoskopu često ukazuje na bračnu stabilnost i postojanost, sada je ugrožen sa tranzitom planete Uran kroz ovaj znak, zbog čega su i oni najstabilniji brakovi u narednim godinama na ispitu.

Posebno je privatan život poznatih ličnosti pod lupom štampe. Ko se od koga razvodi? Ko je sa kim u vezi? Ko se venčao itd? Te poznate ličnosti su već decenijama poznate i po brojnim partnerima, tako da neke od njih mogu biti sjajan primer za današnju temu – bračni partner.

7 polje uvek ukazuje na bračnog partnera. Na osobu koja nam je suđenja. A planete u tom polju, vladar 7. Polja i njegove pozicije mogu da daju približniju sliku o bračnom partneru. Ovo polje, kao i njegov vladar, opisuje svaki sledeći brak ili vanbračnu zajednicu, mada približniju sliku o drugom braku daje 9. Polje, planete u njemu i njegov vladar, za 3 brak gledamo 11. Natalno polje, za 4. Brak gledamo 1. Polje i td.

Treba istaći da se znakom i stepenom kojim počinje 7 polje može dobiti potpunija slika o bračnom odnosu, a kroz njega se vide i neke glavne karakteristike budućeg partnera.

Sjajan primer iz kojeg možete da vidite kako to funkcioniše je natalna karta afroameričkog pevača Hari Belafonta.

Imao je dva braka. Prva žena mu je bila po zanimanju dečiji psiholog. Da proverimo, da li se to vidi u njegovoj natalnoj karti?

7. polje u znaku Stelca donosi visokoobrazovanog partnera. Jupiter, njegov vladar se nalazi u znaku Riba (psihologija). Jupiter se nalazi blizu 11 polja (polje Vodolije – razvod) što je pokazatelj da je ovaj brak pod znakom pitanja, mada je tome najviše doprineo on sam. Naime, Hari je rođen sa Ascendentom u znaku Blizanaca, a njegov vladar je smešten u 11 polje (polje Vodolije – sloboda izbora,razvod) i u konjunkcijom je sa planetom Uran (razvod) što je još više naglasilo njegovu potrebu da prekine taj brak.

Njegova druga žena se bavila prodajom antikviteta. Zbog toga što je ona bila belkinja imali su problema da kupe stan jer niko nije hteo da im proda.

Kada pogledamo njegovo 9. Polje (druga žena) vidimo da ono počinje u znaku Jarca. Ovaj znak predstavlja sve ono što je staro, te se antikviteti (stari komadi nameštaja i umetnička dela) sasvim logično uklapaju u sve to. Treba dodati da se vladar 9 polja – Saturn nalazi u direktnoj opoziciji (nasuprot) sa njegovim Ascendentom što govori da njegova druga žena nije (opozicija) crnkinja (Saturn) poput njega (Asc).

U polju koje opisuje 2. ženu nalazi se i Mesec koji opisuje stan. Mesec se nalazi u znaku Vodolije (različitost) pa se problem javio zbog različite boje kože supružnika.

Neili Adams je takođe imala 2 braka i malo drugačiji život.

Venera, planeta koja označava ljubav i brak je egzaltirana u znaku Riba (nebo, maštanje, snovi), tako da svi mi pri ulasku u brak maštamo o braku iz snova.

Sa prvim mužem je bila 14 godina zajedno ali se na kraju završio. Iako je njeno 7. Polje u stabilnom znaki Bika, a njen vladar Venera u znaku Raka, znaku koji označava privrženost  porodici, nije uspela da održi brak.

Naime, ova Venera se nalazi na 1 stepenu (stepen Ovna) pa je Neili od svog supruga Stiv Mekvina često dobijala batine (Ovan) a njegova ljubomora (8. Polje – Škorpija – ljubomora) je bila tolika da je to za nju postalo nepodnošljivo. I u ovom slučaju, ona je bila ta koja je prekinula tu agoniju. Naime, njen Ascendent (podznak) se nalazi na 11 stepenu Škorpije, a baš ovaj stepen je poznat kao stepen egzaltacije (najjače dejstvo) Urana (razvod, sloboda, prekid)  što je uticalo na njeu odluku da se razvede.

Čak i kada se brak razvede, planete koje označavaju bivše partnere i dalje rade, tj. deluju. Njen prvi suprug  je na kraju umro od raka. To se desilo nakon njihovog razvoda ali je ipak vidljivo u njenoj natalnoj karti. Venera, koja opisuje 1. Muža se nalazi u 8 polju (smrt) u znaku Raka (rak kao bolest).

Da li vi imate više sreće kada je izbor partnera u pitanju? Da li možete promeniti svoju sudbinu i poslužiti se malim trikovima kako biste održali svoj brak?  Da li ćete se venčati i kada? Kakav brak vas očekuje?  I na kraju, da li ćete ostati sami?

Odgovore na ova pitanja možete dobiti u razgovoru sa vašim astrologom.

Zakazivanje konsultacija na mail:anarakovicccc@gmail.com, Skype i mob. +38164903119, Skype:ana.rakovic1

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *