Da li je lepše biti slavan a ne moći prošetati ulicom  da te neko ne prepozna, zaustavi, zamoli za selfi i autogram ili je lepše voditi jednostavan, običan život a baviti se časnim poslom?!

Svi mi imamo predstavu o tome kakav život želimo da živimo i čime hoćemo da se bavimo a ljudi koji su primer današnjeg teksta profesiji su policijci.

Policija je u astrologiji predstavljena znakom Lava ili planetom Sunca.

Oni su pod rukovodstvom vlasti (Lav, Sunce – vlast) gradonačelnika ili predsednika (Lav). Planeta Sunce (Policija) je egzaltirana (najjače dejstvo) u znaku Ovna (vojska, oružje) što govori i da policija funkcioniše po sistemu hijerarhije. Naime, i u vojsci (Ovan) i u policiji (Sunce egzaltirano u Ovnu) postoje činovi, tj. nadređene osobe.  I jedni i drugi koriste oružje (oružje – Ovan).

Prva natalna karta koja je tu da potkrepi ovu priču, jasno pokazuje zašto se ova osoba odlučila da bude policajac.

Osim što je rođena u znaku Lava (policija), ona je i u podznaku (Ascendent ) u Lavu što govori da je to bio njen lični izbor, tj. sama je birala svoje zanimanje.  10. Polje – polje karijere počinje na 5. Stepenu (stepen Lava) koji ponovo ukazuje na posao u policiji, a kada pogledamo njeno 6. Polje – kolege, zaposlenje, vidimo da ono počinje u znaku Jarca (kontrola, starije kolege) , sa vladarom Saturnom u znaku Lava (policija).

U njenom slučaju bilo je 4 velika pokazatelja za izbor ove profesije.

Druga karta je karta muškarca koji je zaposlen u policiji.

Rođen je sa Suncem u Blizancima i sa podznakom u Ovnu (muški princip, oružje). Ali to ni blizu dovoljan pokazatelj da je policajac. Gledajući samo znak i podznak moglo bi se reći da osoba radi u vojscu ili u fabrici automobila, ali sada dolaze nijanse. Ascendent ove osobe je na 5. Stepenu ( stepen Lava) što je prvi pokazatelj da se ipak radi o osobi koja je zaposlena u policiji. Potom, gledamo gde se nalazi vladar Ascendenta. To je Mars. On se nalazi u znaku Lava (policija) u 5. Polju (policija).  To je sada već 3 pokatelja za njegov poslovni izbor. Četvrti je taj što se njegovo 6. Polje (polje posla) nalazi u znaku Lava (policija).

Evo i još  jednog primera. U pitanju je policijac koji se bavi maloletničkom delikvencijom.

Rođen je u znaku Device i sa podznakom u Blizancima. I znak i podznak govore da je rođen da radi sa decom i omladinom (Blizanci). No, kako se vidi da je policajac po profesiji?

Rođen je sa Ascendentom u Blizancima, čiji se vladar Merkur nalazi u konjunkciji sa Suncem (policija).

Njegovo 6. Polje koje govori o radnom mestu počinje u znaku Škorpije, dok je njegov vladar Pluton položen u znak Lava (policija) u 3 polje (maloletnici).

Osobe koje su rođene u znaka Lava ili im je Ascendent u znaku Lava se najbolje snalaze u ovoj vrsti posla, te ako se prepoznajete ili smatrate da bi nekome odgovaralo ovo zanimanje, preporučite im.

Bez obzira u kojoj ste trenutno zemlji, u svakom trenutku možete dobiti i stručnu konsultaciju ukoliko zakažete termin za tumačenje natalne karte. Možete me kontaktirati porukom na mail:anarakovicccc@gmail.com, Viber:+318649031191 ili Skype:ana.rakovic1

Vaš astrolog,

Ana Raković

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *