KAKO DELUJE VENERA U BIKU?

Venera u Biku se nalazi u svom sedištu te stoga može pokazati svoje dobre osobine i pozitivno delovati na sve na nas.  Pred nama je period koji je povoljan u materijalnom smislu, donosi novac, zaradu, dobtike i benefite. Kako bi metaforički rekli – posađeno će porasti, procvetati i dati nam plodove.

Sad je vreme da budemo nagrađeni za poslove iz prethodnog perioda, za sve ono u čemu smo se trudili i u šta smo ulagali možemo biti nagrađeni.

Znak Bika opisuje našu Zemlju, floru, zelenilo i plodove koje dobijamo kroz poljoprivredu, pa ova Venera najavljuje i puno dešavanja i angažovanja u tim poslovima. Sve se bud i pokreće, pa je pravo vreme za sadnju bašte, uređenje vrta, presađivanje cveća i poljoprivredne radove.

Nalazimo se u period u kojem ćemo više vremena provoditi u prirodi, šetati po parku ili ići do šume, izletišta ili sela.

LJUBAV

 

Sve buja i raste, a to se može desiti i sa našim emocijama. Ova Venera može biti izrazito nežna i brižna, žudeći za toplim zagrljajem i prisnošću. Ovo je ljubav koja ne prolazi tek tako, koja je postojana, istrajna, strpljiva i posvećena u isto vreme. Zbog toga će parovi sada imati više strpljenja jedno prema drugome a oboje će težiti da zajedno uživa i da se opušta radeći samo ono što vas čini srećnim.

Ovo je Venera koja uživa u dodiru a najpre poljupcima. Usne i vrat će biti glavne erogene zone na koje treba obratiti pažnju a sam poljubac vam može reći puno toga ako znate šta tražite.

 

Dame, ukoliko niste u vezi, možete se zaljubiti u osobu koja dobro zarađuje, kakvog preduzetnika, osobu koja je dobro situirana a ljubav možete pronaći u selu, parku, prirodi.Druga strana vas može privući i zbog svoje lake ruke davanja, poklona i komplimenata. Takođe, može vas privući puniji muškarac ili onaj koji je vešt u spremanju hrane.

 

Muškarci, će takođe tragati za imućnijom damom, mada se mogu zainteresovati za osobe koje imaju prave ženske obline, punije dame ili one koje su izvrsne domaćice i majstori u spremanju hrane.

Ukoliko želite da obradujete vašu drugu polovinu priuštite joj/mu romantičnu večeru uz sveće i lepu i prijatnu muziku koju oboje volite, poklon ili buket cveća. Čula su veoma osetljiva očekujući ljubav.

 

Znak Bika traži osećaj sigurnosti pa će u nekim prioritetima najvažnije biti to da li ta osoba dobro zarađuje i koliko novca ima. Hrana, novac i uživanje je ono što će nam svima biti važno.

 

Takođe, ovo je period u kojem ćete biti motivisani zaradom. Gde je bolja zarada tu ćete se i okrenuti i prionuti na posao. Ovaj period donosi i značajan period za ulaganja i investicije.

 

Vreme je za planiranje, pojačano trošenja i priliv novca.

Osetićete pojačan apetit a želja da uživate u luksuzu, da posedujete nešto skupo neće biti nedostižna.

Uživaćete u muzici, pevanju, hrani i piću.

 

Osobe koje takođe imaju Veneru u Biku u svojoj natalnoj karti su: Arijana Grande, Melanija Tramp, Novak Đoković, Žilijet Binoš, Liv Tejlor, Gadafi, Alanis Moriset, Džeki Čen, Čak Noris, Čarli Čaplin, Če Gevara, Pol Makartni, Majkl Felps, Erik Klepton, Semjuel Beket i drugi.

NOVA ASTRO PRIČA TA LJUBITELJE ASTROLOGIJE - ŠTA JE DOVELO DO PADA AVIONA NA ANDE 1972 GODINE?

KAKVE ĆE ASPEKTE PRAVITI VENERA?

 

Venera kvadrat Pluton – od 29.4 do 2.5 – Donosi ljubomoru i neraščišćenje ljubavne odnose. Mogućnost zaduženja, uzimanja kredita ili pozajmice. Dame koje srećete mogu imati interes u zadnjim namerama. Osobe kojima je Ascendent u Vagi li Biku bi trebalo da odlože operacije.

Venera na stepenu egzaltacije Meseca – 2.5 – Dobitak preko ženskih osoba. Sređivanje kuće. Mogući gosti u domu. Kupovina nekretnine.

Venera konjunkcija Sunce – tokom celog tranzita – Interesantan aspekt koji će trajati celim njegovim trajanjem i ukazuje na to da će muškarci biti nežni i popustljivi. Očekuju nas lepi odnosi sa suprotnim polom, dame mogu očekivati poklon od muža ili drugi znak pažnje. Nastavnici i profesori će biti blagonakloni prema deci.

Venera sekstil Saturn – od 12 do 17.5 – Ukazuje na stabilnost u emotivnom odnosu. Mogućnost vraćanja starog duga. Pojavljivanje starije osobe u vaš život. Dobitak preko starijih ljudi.

Venera konjunkcija Uran – od 17.5 do 20.5 – Razdvojenost. Sreća preko prijatelja. Želja da sebi priuštite nešto novo. Nova poznanstva.

Venera konjunkcija Jupiter – od 21.5 do 23.5 – Srećne ljubavne okolnosti. Zaljubljivanje. Jačanje emocija. Ekspanzija osećanja. Mogućii su veći dobici.

 

KAKO OVAJ TRANZIT DELUJE NA VAŠ ZNAK (I PODZNAK)

 

OVAN – Stižu vam dobici. Poziv za jednu svečanost.

BIK – Zaljubljive ste prirode. Može vam se svideti neko ko je zauzet.

BLIZANCI – Imate tajnu podršku jedne osobe na koju uvek možete računati.

RAK – Dobitak preko prijatelja. Naklonost bliskih ljudi.

LAV – Pred vama je uspešan poslovni period. Možete ostvariti bonus i simpatije vašeg šefa ili direktora. Ispunjenje ljubavne želje.

DEVICA – Prijaće vam putovanje u daleke krajeve. Osobe iz daleka se raspituje o vama.

VAGA – Sada je vreme za dobitke i rešavanje jednog spora u vašu korist. Ljubomora. Strastvenost.

ŠKORPIJA – Neke Škorpije mogu započeti bračnu zajednicu. Ljubavna ponuda.

STRELAC – Odjednom će se kolege promeniti u odnosu prema vama. Dobici na poslu.

JARAC – Možete započeti novu ljubavnu vezu. Sudbinska ljubav.

VODOLIJA – Rešavanje stambenog pitanja. Dobitak preko ženskih osoba.

RIBE – Prijaće vam kraće putovanje. Sreća preko mlađih osoba ili rođaka.

Vaš astrolog,

Ana Raković

ASTRO PROGNOZA ZA DANAŠNJI DAN:

3 Komentari

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *