KAKO DELUJE MESEC U BIKU?

Ovo je tranzit koji ukazuje da se nećemo zaletati lako sa nekim odlukama. Bićemo promišljeni i stvari ćemo sagledavati iz nekoliko uglova a tek ukoliko smo u potpunisti sigurni u svoje odluke, prelazićemo na sledeći potez.

Tokom naredna dva dana mnogi će odlaziti do banaka, bankomata i menjačnica. Sad je vreme za uplate i isplate, pa će sve vrteti oko novca. S obzirom da je početak meseca, mnogi će primati plate a finansijske službe završavati obračune za plate.

Otiđite u nabavku i kupite sve što vam je neophodno.

LJUBAV

Put do muškarčevog srca vodi preko stomaka i sada ova izjava može da se primeni u potpunosti. Pripremite za voljenog omiljeno jelo. Harmonični odnosi bez tenzija. Obradujte voljenu osobu sa manjim znakom pažnje ili poklonom.

ASPEKTI

Tokom ponedeljka (3.6) u prepodnevnim časovima možete imati kakvu štetu ili propust. Moguć je trošak. Osetićete i ljubomoru ili je prema vama može pokazati ženska osoba. Ako vam bude potreban novac na zajam, teško ćete do njega doći.  Izmirite dugovanja na vreme.

Utorak (4.6) negde u sredini dana Mesec pravi sekstil sa Saturnom što ukazuje na stabilnost i da nešto završavate na vreme. Rad na starim projektima i poslovima. Veče ukazuje na moguće ljubavne tenzije i nezadovoljstvo ljubavnim životom. Nesklad. Želja za promenom ali i nemogućnost da je realizujete tek tako jer ne zavisi od vas. Briga. Želja za promenom.

KAKVI NAS ASPEKTI OČEKUJU TOKOM JUNA MESECA? - Otvori ovde i pročitaj!

KAKO OVAJ TRANZIT DELUJE NA VAŠ ZNAK I PODZNAK?

Treba čitati predikcije za podznak (Ascnendent) jer se često pokazuju kao mnogo tačnije.

OVAN – Glavni motiv vam je novac. Zbog zarade vam ništa ne pada teško.

BIK – Provešćete dan na svoj način i pokušaćete da se distancirate u svom svetu i ne dozvolite da drugi ljudi utiču na vše raspoloženje. Boravak u prirodi.

BLIZANCI – Nedostaje vam kiseonika i zbog toga slabije razmišljate. Prijaće vam šetnja kroz prirodu. Ne zaboravite da odgovorite na poruku.

RAK – Prijatelji vas smiruju i teše da će biti sve u redu.

LAV – Očekuje vas puno poslovnih obaveza. Budite temeljni.

DEVICA – Saradnja sa inostranstvom se pokazuje kao pun pogodak.

VAGA – Stižu vam dobici a moguć je i poklon preko muške oosbe iz daleka.

ŠKORPIJA – Ljubav nije samo kada vi dobijate, nego i kad dajete.

STRELAC – Dobijate pohvale. Jedna osoba vam nudi partnerstvo u jednom projektu.

JARAC – Očekujte udvaranja preko posla. Dopadate se kolegi.

VODOLIJA – Kada vam je u kući ugodno, onda imate volje za sve.

RIBE – Moguća kupovina.

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *