02 JUN

JUPITER TRIGON PLUTON (1) – Tokom ovog dana imamo dva aspekta. Dejstvo ovog se već oseća a njego uticaj će biti osetan i narednih mesec dana jer je reč o dve jako spore planete koje sada prave egzaktan aspekt između sebe. Ovaj tranzit donosi enormne količine novca, velike finansijke obrte, kredite i zaduženja. Može da ide u dvojakom pravcu ali svakako je profit po sredi. Moguće su velike zarade, dobijanje ili sređivanje nasledstva, veće investicije i berzanska ulaganja. Bitno je ne zarobiti novac već ga pametno uložiti. Odlična saradnja sa ljudima islamske veroispovesti. Strelčevi mogu biti ljubomorni a Škorpije i osobe kojima je Ascendent u ovom znaku će biti srećni ili mogu čak osvojiti nagradu. Dobitak kroz ratnu mašineriju.

02 JUN

MERKUR SEKSTIL NEPTUN (29) – Tranzit koji donosi nestručnost i neznanje ali i svest o tome, što je povoljno jer će oni koji nisu sigurni u svoje sposobnosti moći da uče i usavršavaju se. Mlađa osoba neće želeti da ulazi u sukobe, pa vas može i slagati da se ne bi naljutili. Možete biti ljuti na mlađu osobu zbog neke greške ili propusta. Oni koji idu na piknik obavezno da provere da li si dobro ugasili vatru.

04 JUN

MERKUR TRIGON PLUTON (1) – U ovom danu nas očekuju čak 3 aspekta koja su povoljna. Ovaj donosi neku vrstu transformacije, mogućnosti da promenite mišljenje ali i da utičete na tuđe. Ukoliko imate poslovni sastanak, velike su šanse da ćete uspeti da ubedite svog sagovornika u svoje ideje. Mlađe osobe, Blizanci i Device, kao i osobe kojima je Ascendent u ovim znacima mogu biti ljubomornije nego inače. Informacija koja dolazi do vas vas može povrediti. Mlađa osoba može tražiti finansijsku uslugu.

04 JUN

MERKUR KONJUNKCIJA JUPITER (2) – Povoljan je tranzit s obzirom da se dešava na moćnom 2. Stepenu. Ukazuje na povoljan period za kupovinu nove tehnike, automobile, motora, trotineta i svega ostalom s čime se možete prevesti sa tačke A do tačke B. Odličan je dan za učenje, polaganje ispita, polagnje vožnje, savlađivanje novih znanja a ukoliko želite da krenete iz početka sa bilo kakvim učenjem, sada je pravi momenat za tako nešto. Možete zaraditi prodajom tehnike ili prodajom automobila. Srećne okolnosti preko mlađih osoba, brata i sestre.  Mogućnost planiranja putovanja u inostranstvo.

04 JUN

SUNCE KONJUNKCIJA VENERA (14) – Još jedan povoljan aspekt koji donosi dobitke, srećne okolnosti i prosperitet. Ako vam je potrebna usluga od šefa, razmišljate o povećanju plate ili da tražite nekakvu beneficiju, imaćete sreće. Najviše ćete imati uspeha ukoliko uticajnoj osobi predložite neki novi posao ili poslovnu saradnju u vidu sponzorstva. Prave ideje oni uspešni uvek prepoznaju, pa se nemojte libiti da ih predložite uspešnijima od sebe. Muškarci će biti popustljivi i prijatniji prema svojim nežnijim polovinama. Odlićan dan za pravljenje svečanosti, rođendana, veridbe ili venčanja.

08 JUN

VENERA KVADRAT SATURN (19) – Ovo je tranzit koji je po svoj prilici nepovoljan i koji može prouzrokovati da se osećamo jako loše zbog nečijeg postupka ili situacije u kojoj smo se našli. Kao i uvek, najviše nas mogu povrediti osobe koje najviše volimo, pa se danas pripremite na razočaranja. Takođe, ovo je tranzit koji ukazuje na beznađe, očaj i nesreću, pa se možemo isplakati kao kiša zbog toga što smo zarobljeni u svom ružnom filmu. Tranzit ukazuje na bolnu čežnju i nemogućnost da nešto promenimo po tom pitanju. Očekuju nas i određeni problem u odnosima sa ženskim članovima porodice. Moguć rastanak od ženske osobe. Čežnja. Finansijski problemi. Besparica. Nemaština.

09 JUN

SUNCE KVADRAT SATURN (19) – Nepovoljan aspekt koji ukazuje na to da muškarci mogu biti tvrda srca a da svojim ponašanjem mogu povrediti drage osobe, posebno žene kojima je stalo do njih. Dolazi do porodičnih problema koji se ne mogu rešiti preko noći a neki stari problem sada mogu isplivati na površinu. Uzrok vaših briga može ležati u prošlosti koju niste razjasnili. Ostavili ste da sve prođe samo od sebe, ali kao kada rana pogrešno zaraste, onda ožiljak može da zaboli prilikom menjanja vremena. Računajte ne odbijanje, kritike šefa, podsećanje ne neke loše uspomene i podvlačenje neprijatnih linija u odnosima. Problemi sa ocem.  Problemi prilikom školovanja. Pad ugleda ili autoriteta.

11 JUN

MARS KVADRAT PLUTON (1) – Ovo je nepovoljan dan i aspekt se može osetiti nekoliko dana ranije i nekoliko kasnije. Ukazuje na mogućnost terorističkih napada, agresivnih ispada, osvete, ljubomore i zavisti. Gledajte da se smirite i ne pravite veće tenzije u odnosima sa drugim  ljudima jer možete napraviti smrtnog neprijatelja koji se neće smiriti dok vas “ne zgazi”. Poznate osobe, političari i oni na vlasti neka budu posebno oprezni jer im neko može raditi “o glavi”. Izbegavajte javna mesta, veće skupove, pozorišta, bioscope, koncertne sale i hale jer ćete biti mirniji i mnogo sigurniji u svojoj kući. Muškarci generalno mogu biti ljubomorni i osvetoljubivi. Poslovni sklopljeni na današnji dan se mogu pokazati kao potpuni fijasko. Odložite operaciju srca.

12 JUN

MERKUR KVADRAT SATURN (19) – Možete očekivati manje probleme i zastoje preko posla. Upisani termini ili datumi se mogu istumbati, klijenti mogu pomeriti svoj dolazak ili kasniti, pa ćete ceo dan kaskati sa obavezama. Tranzit ukazuje da bi trebalo da proverite svoje poslovne obaveze kako bi na vreme uočili greške i propuste. Obratite pažnju na mogućnost gramatičkih grešaka prilikom pisanja. Knjigovođa svoj posao ne radi kako treba ili sekretarica može napraviti propust. Nije povoljno da menjate terapiju koju vam je prepisao lekar. Želudačni problemi koji će najpre osetiti osobe kojima je Ascendent u znaku Device i Blizanaca. Odlaganje putovanja. Zastoji. Duže čekanje. Reklamacija.

16 JUN

VENERA KVADRAT NEPTUN (29) – U emotivnom odnosu treba biti obazriv jer ćemo biti tajnovitji nego inače a mogu nam se dešavati neke stvari koje nećemo želeti da priznamo partneru da ga ne zabrinuli i uzrujali. Ovaj dan donosi tajne ljubavne prilike i udvaranja koja nam neće baš imponovati. Ako se odlučujete na neverstvo pazite da ne budete otkriveni, da neko ne sazna gde ste idete i s kim se srećete. Ženske osobe bi trebalo da povedu računa o svom izgledu i da razmisle o tome kakav utisak na druge ostavlje previše šminke i preterivanje sa ulepšavanjem

17 JUN

MERKUR KVADRAT NEPTUN (29) – Tokom ovog dana imamo dva aspekta. Ovaj nije povoljan jer donosi lošiju komunikaciju ili nekakvo nerazumevanje. Oprez jer nečije ponašanje ili reči možete razumeti na potpuno pogrešan način ili izvući iz konteksta samo ono što se vama dopada. Povedite računa gde ostavljate važne stvari, dokumenta, telefon ili auto. U prevozu se pripazite džeparoša. Ukoliko vam se bude udvarao neko novi, s rezervom primite komplimente a nemojte verovati u sve što vam druga strana kaže.

17 JUN

MERKUR KONJUNKCIJA VENERA (0) – Tranzit koji ukazuje na prijatno društvo, razgovor sa ljudima koji vam prijaju, flert i udvaranja. Dvoje koje se nađu na kafu mogu provesti nekoliko sati zajedno oduševljeni jedno drugim. Dan ukazuje na kupovinu i na to da možete priuštiti sebi nešto što vam divno pristaje, ali zbog lošeg aspekte Merkura i Neptuna, proverite da li je to apsolutno ono što želite i da li postoji neka greška ili feler. Prijaće vam romantična ljubavna avantura. Neke osobe se mogu upustiti u tajni ljubavni flert a druge duplirati simpatije (prema 2 osobe u isto vreme).

JUPITER U BLIZANCIMA DONOSI TEKTONSKE PROMENE - KLIKNI I PROČITAJ CEO TEKST

20 JUN

SUNCE KVADRAT NEPTUN (29) – Treba biti oprezan pri saradnji sa inostranstvom jer mogu nastati nekakvi propusti ili se usvojiti novi zakoni zbog kojih vi ili vaš posao trpeti posledice. Prilikom stuidranja ili polaganja ispita se mogu potkrasti nekakve greške  Ukoliko ste danas zakazli kod frizera farbanje kose možda vam se krajnji rezultat ne dopadne. Takođe, budite oprezni i sa menjanjem boje zidova prilikom krečenja, jer vam se možda neće svideti krajnji rezultat. Tokom ovog dana možete naići na neistomišljenike vezane za shvatanje religije. Muškarci mogu biti bolešljikavi ili im ovog dana može biti loše iz nekog razloga. Muškarci mogu biti tajnoviti i prevrtljivi. Otac ili šef mogu biti bolesni. Propusti na poslu. Ništa od veće nagrade.

21 JUN

MERKUR SEKSTIL MARS (9) – Povoljno za kontakte sa inostranstvom. Vatreno ćete braniti svoje stavove pa se možete upustiti u verbalne duele a to će vam ići od ruke. Ovaj dan ukazuje na to da će oni koji svoj posao rade rukama imati puno posla. Mozak će vam grozničavo raditi, stvaraće se nove ideje a bićete gladni novih informacija koje ćete halapljivo gutati i vešto primenjivati. U večernjim časovima povedite računa da deca ne padnu, ne udare se i povrede. Osobe kojima je Ascendent u znaku Ovna ili Škorpije mogu krenuti na putovanje. Blizanci i Device kao i osobe kojima je Ascendent u ovom unaku mogu biti ljute i nezgodne, pa im se nemojte suprotstavljati jer možete izvući deblji kraj.

26 JUN

MERKUR TRIGON SATURN (19) – Ovo je tranzit koji donosi ozbiljnost i odgovornost koju ćemo iskazati u komunikaciji sa drugima. Odličan je dan  za poveravanje jer kroz razgovor sa drugima možemo realnije sagledati svoju situaciju i naučiti nešto iz svega što se dogodilo. Dok pričate sa drugima budite koncizni i sažeti. Izbegavajte preopširnu komunikaciju jer previše informacija može zbuniti posebno jer je danas Mesec u Ribama, što govori da ljudi lako mogu izgubiti koncetranciju. Razgovor sa starijima. Putovanje na visinske predele –planinu.

29 JUN

VENERA SEKSTIL MARS (14) –Ovo je tranzit koji budi strast i donosi veliku seksualnu privlačnost. Upravo ovih dana može doći do velikog broja ljubavnih kontakata i susreta koji će produbiti ljubav.  Potreba da budemo u blizini voljene osobe biće veoma izražena a fizička želja da vodimo ljubav sa voljenim bićem, biće na vrhuncu. Osim ljubavnih aspekata, ovaj tranzit donosi poslovnu saradnju između žena i muškaraca i partnersku podršku na poslu. Zajednički ili ortački poslovi koji mogu imati za cilj zajedničku dobit,

29 JUN

MERKUR SEKSTIL URAN (25) – Tranzit koji ukazuje novitete, nove informacije, nove poslove vezane za trgovinu, saobraćaj i internet. Ukoliko ste planirali da kupite novi automobile ili tehnički uređaj, sada je prava prilika za tako nešto. Vaše ideje mogu doći u prvi plan. Iznenadna putovanja. Razgovor sa prijateljima. Prihvatanje svojih grešaka.

Vaš astrolog,

Ana Raković

ASTRO PROGNOZA ZA DANAŠNJI DAN:

4 Komentari

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *