Da li ste znali da vaš Ascendent (podznak), planete u 1 polju, njegov vladar i znak u kojem se nalazi, može da odredi vaš izgled? Često na njega utiću i planete iz 7. Polja, polja koje se nalazi nasuprot prvom – (izgled).

To, 1. Polje opisuje, ne samo izgled, nego i ponašanje osbe, njen stil oblačenja i ophođenja prema drugim ljudima. Tako su na primer, osobe koje su rođene sa Ascnedentom u znaku Lava, uglavnom plave (80 posto – sve u zavisnosti od ostalih planeta i dispozitora), imaju jaku kosu, dok muškarci ponekad i malo dužu nego ostali pripadnici njihovog znaka; takve osobe su popularne u društvu i veoma srdačne…

Dok na primer, osobe koje su rođene u znaku Ovna, su mišićave, mršave, obučene u trenerku patike ili na sebi imaju nešto ležerno, a dame mogu nositi šešire, kačkete i kape. Potom, osobe sa Ascendentom u Škorpiji odišu seksipilom i neobjašnjivom privlačnošću koja tera na greh, pa se i obalače u tom, provokativnom stilu, itd, itd….

Mogla bi to da bude jedna opširna priča o pripadnicima horoskopskih znakova, ali danas ćemo se fokusirati na lepotu. Nju opisuje planeta Venera i znak Vage.

Ako vidite da je neka osoba neobično lepa, da joj je ponašanje umiljato, nežno, kulturno, da dosta pažnje posvećuje svom izgledu, tome šta je obukla, kako je uskladila boje a da sve to bude svedeno na neku eleganciju, znajte da ta osoba ima Veneru u svom 1 polju, da je pozdnak Vaga, da je rođena u znaku Vage ili ima nekoliko planeta u ovom znaku ili 7 polju (polje Vage).

Ovu priču će upotpuniti 3 primera. U pitanju su 3 lepotice koje su nekada pobedile na izboru za mis.

Primer broj 1 – To je natalna karta američke glumice i pevačice Suzan Anton, koja je svojevremno ponela titulu Mis Kalifornije.

Rođena je u znaku Vage, sa osim Sunca, još 4 planete u ovom znaku i to u 7. Polju – polju Vage. Planete koje se nađu u 7 polju direktno utiču i na 1. Polje natusa kao nešto neminovno. Ovakva pozicija govori da Suzan često svoju lepotu doživljava kao hendikep koji je tera da se duplo više trudi da pokaže da nije nešto postigla u svom životu samo zbog lepote. A gde se nalazi Ascendent? Da li i on ukazuje na isto?

Rođena je sa Ascndenetom (podznakom) u znaku Riba, a prirodni vladar Neptun se našao u znaku Vage u njenom 7. Polju. Prosto, to je bila njena sudbina.

Primer broj 2 – je natalna karta bivše mis Francuske iz 1992 godine. U pitanju je Linda Hardi.

Evo još jede misice koja je rođena u znaku Vage (lepota). U ovom znaku ima 3 planete. Ali da li je to direktan pokazatelj za njen privlaačn izgled. Šta kaže Ascendnet? Rođena je sa Ascendentom u znaku Bika, a njegov vladar je Venera (lepota, mis) položena zajedno sa Neptunom (božanska lepota) u 7 polju (polje Vage, lepota).

Primer broj 3 – je primer američke glumice i misica Tifani Tisen.

Ona nije rođena u znaku Vage, ali….Rođena je u znaku Vodolije, što u prevodu znači da joj je Sunce u Vodoliji a to Sunce se nalazi na istom stepenu sa Venerom (planeta lepota) što je već potencijal za privlačan izgled. Ali da krenemo redom. Od podznaka. Rođena je sa Ascendentom u znaku Raka, znaku ženstvenosti. Mesec, vladar Ascendenta se nalazi u 7 polju sa još 4 planete – Venerom, Suncem, Merkurom  i Jupiterom. Da, da se naglasi, nalazi se u 7 polju (polje Vage – lepota) ali u znaku Vodolije. No, ako pogledamo gde se nalazi dispozitor Uran (vladar Vodolije) vidimo da je on položen u znaku Vage (znaku lepote i privčanosti).

Svi težimo da budemo što lepši i privlačniji suprotnom polu, mada jednom je neko rekao da se žene najviše trude oko svog izgleda zbog drugih žena, a ne zbog muškaraca.

Ukoliko ste se zainteresovali za tumačenje vaše natalne karte, razervište termin kontaktom porukom, na mail:anarakovicccc@gmail.com,

Viber i mob – +381649031191 ili

Skype – ana.rakovic1

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *