Mundana astrologija je grana astrologije koja se bavi proučavanjem planetarnih uticaja na države, tj. zemlje. Početkom juna, za Srbiju je počeo novi solarni horoskop (po najnovijoj natalnoj karti za datum osnivanja iz 2006 god).

Iz tog, solarnog horoskopa, možemo da tumačimo šta nas očekuje u narednih godinu dana, tačnije u periodu od juna meseca 2021 do juna 2022. godine. Kao što svaka osoba pored natalnog horoskopa može da na, godišnjem nivou poruči i napravi solarni horoskop , tako se analiza može odraditi i za sve ostalo – zemlje, unije, preduzeća i poslove. Na osnovu tog solarnog grafikona, astrolog daje predikcije šta će se dogoditi, šta je povoljno a šta nije.

Kada je reč o Srbiji, pred nama je period od godinu dana koji će najviše obeležiti naši najmlađi sugrađani. Pred nama je vreme dece i mladih.  Samim tim, moguć je blagi prirodni priraštaj u odnosu na prethodne godine. Takođe, solarni horoskop koji je počeo, donosi nam mnogobrojne kontakte sa zemljama u regionu, tj. sa susedima na koje ćemo biti usmereni. Ovo je godina putovanja, povećanja obima trgovine i saobraćaja, očekuje nas gradnja puteva i poboljšanje infrastrukture ali sve će to biti i propraćeno velikim brojem propusta, grešaka i mahinacija.

S obzirom da smo u ovom solaru zahvatili retrogradnog Merkura koji se nalazi u kvadratu sa Neptunom, može doći do raznih problema u saobraćaju, povećan broj od udesa koji će se često dešavati na najneverovatniji način. Čuvajte decu ako idu sama u školu i proveravajte ih da li su stigli bezbedno na odredište. Ako vam se dete čudno ponaša i primećujete značajne promene ponašanju, proverite da li koristi neka nedozvoljena sredstva jer lako može potpasti pod nepovoljan uticaj sredine.

Ovo je godina i kada će se dosta razmišljati o obrazovnom sistemu koji će, ispostaviće se, biti pun propusta.

Puno lažne, kradete i neispravne robe će se pojaviti na tržištu a posebno treba biti oprezan prilikom kupovine automobile. Vodite računa o mogućim krađama, pa se osigurajte na vreme.

Sve nas najviše zanima situacija koja nam je svima znatno otežala živote proteklih meseci a to je situacija sa pandemijom a solarni horoskop ukazuje da će Srbija i njeni građani uspeti da se izbore sa svim nevaljama na tom planu uz malo truda. Predstoji i uspeh u pravljenu vacine i njene distribucije u treće zemlje. Naša zemlja može zabeležiti sjajne razultate na polju medicine a jedan naš lekar i postići svetsku slavu kroz svoje otkriće ili rad.

Godina pred nama doneće puno vesti, zanimljivog televizijskog i internet sadržaja, odlične TV serije i puno novih voditelja a prirodnom selekcijom će neki uspeti a drugi ne.

Venera u Raku u novom solaru ukazuje i da će se narod u Srbiji okrenuti sebi i više uživati u domaćoj turističkoj ponudi. Osetićete se i nacionalno jedinstvo i ljubav prema svojoj zemlji. U isto vreme narod će biti vredniji, spretniji i užurbaniji da postigne sve ono što u prethodnom period nije a to neće baš svaki put biti dobro. Ovo je period venčanja i ljubavi. Mnogi mladi parovi će započeti zajednički život .

Godina pred nama nije loša ni za rešavanje stambenih pitanja a država bi mogla da olakša i pomogne građanima sa raznim subvencijama za rešavanje stambenih pitanja, mada je to već najavljivano prethodnih meseci. Ovaj tranzit ukazuje i na veća stambena ulaganja i zarade preko gradnje novih objekata. Moguća su i poskupljenja na tom polju ali i zarade kroz te delatnosti.

Kada je novac u pitanju, Srbiju u narednih godinu dana očekuje više troškova i zaduženja nego priliva novca ali dobra strana svega je da će novac upravo biti potrošen na građane naše zemlje kroz razne pomoći i subvencije.
Za privredu je ovo jedan lošiji period jer će veliki broj preduzeća i fabrika poslovati sa većim gubicima, zaduženjima a neke mogu otići pod stečaj i propasti. Veliki problem će biti i naplata dugovanja za porez i nemogućnost naplate iste.

Ukratko, gledajte da zadržite svoje poslove jer će biti teško pronaći neko novo zaposlenje. Godina pred nama nije povoljna ni za početke novih poslova i trebalo bi biti oprezan na tom polju.

Poslovi vezani za zdravstvo, umetnost, kulturu i turizam će biti u uzlaznoj putanji.  

Oluja i grad mogu ošteti useve a trebalo bi poraditi na broju gradonosnih raketa i nabaviti ih na vreme. Svi oni koji se bave poljoprivredom treba da zaštite svoje useve od nepogoda i da ne čekaju pomoć s neba jer će vreme iz godine u godinu biti nepredvidivo i sve lošije.

Vaš astrolog,

Ana Raković

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *