Venera u Lavu žudi za ljubavnim zanosom. Ona je spremna na igru zavođenja i učiniće sve da bude primećena i da osvoji onoga koga želi. Zbog toga će iz ormara izvući svoju najsvečaniju haljinu, staviće će najskupoceniji nakit i zablistaće kao da se nalazi pod svetlima reflektora.

Ova Venera se neće zadovoljiti prosekom. Ona ide na pobedu jer poraz ne postoji. Dame će birati najbolje muškarce, tzv ALFA mužjake i igra može početi. A s obzirom da je i Mars u znaku Lava, ljubavni ples će biti ravnopravan.

Kao što ste osetili pojačno interesovanje i flert koji su pokazali pripadnici muškog pola, tako će sada i dame krenuti u akciju.

Ovo je vreme kada se u vašem srcu ponovo se stvara nada koja će vam vratiti volju u život. Zbog toga ćete sa radošću pristajati na pozive za društvena okupljanja, slavlja, rođendane i izlaske više nego ikada ranije. Naravno, na takvim okupljanjima, željni nekakvog dešavanja ali i podsećanja na to koliko fatalni ste bili nekada, želećete da zasijate u svom punom sjaju i povratite staru slavu.

U toku tranzita Venere kroz znak Lava pripadnice lepšeg pola imaće mnogo više sampouzdanja u sebe, zbog čega će one pokretati inicijativu. Samouverenost će doprineti i da se mnogo manje plaše konkurencije jer su spremne da se bore svim svojim atributima, glamurom i ljubavnim veštinama protiv svojih suparnica. Pobediće bolja, tj. ona koju će muškarac želeti da pokaže pred svima, bilo na javnnom mestu, bilo pred prijateljima ili rodbinom, kao svoju. Izabraće damu u čijem društvu će se on osetiti kao osvajač… Izabraće damu, zbog koje će mu beta mužjaci zavideti.

Mnoge dame će želeti da izgledaju kao filmske dive, a neke od njih, koje nemaju stila, mogu vam delovati suviše nakinđureno, prenapadno i kitnjasto obučeno. Osim izgleda, damama će biti veoma bitno da imaju lepu frizuru i sređene nokte.

Ako ste pripadnica lepšeg pola i čitate ovaj tekst, povedite računa, jer zbog preteranog samopouzdanja i mišljenja da vi zaslužujete boljeg, možete propustiti neke lepe ljubavne šanse.

Venera u Lavu donosi vam nova ljubavna poznanstva na javnim mestima i u toku izlazaka. Ljubav možete započeti sa veoma uticajnom i popularnom osobom, a neki sa svojim šefom ili osobom na visokom položaju.

Ovu Veneru u svojim horoskopima od poznatih ličnosti imaju: Monika Beluči, Dalaj Lama, Danijel Redklif, Silvester Stalone, Džordž Buš, Selma Hajek, Koko Šanel, Alfred Hičkok, Greta Garbo, Stenli Kjubrik, Fransoaz Sagan, Dejvid Duhovni, Monika Levinski, Paolo Koeljo i drugi.

Tokom narednih dana Venera će praviti i određene aspekte sa drugim planetama pa će tako tokom

5 i 6.7 biti u opoziciji sa Saturnom – ovaj tranzit ukazuje na novčane poteškoće, na izvesna ograničenja, nemogućnost naplate nekih usluga a u ljubavnom životu može da donese udaljavanja, fizičku razdvojenost, razmimoilaženja u mišljenju i stavovima kod supružnika. Nije povoljno vreme za obnovu stare ljubavne veze.

6,7 i 8.7 Venera će biti u kvadratu sa Uranom pa će se problem produbiti, tj. Prvo možete misliti da vas voljena osoba namerno izbegava a onda ćete i biti ubeđeni u to, pa ćete se naljutiti i želeti da prekinete vezu. Ovo je period ljubavnih razmirica, prekida i emotivnog nezadovoljstva. Prekidi loših veza. Raskidi.

Od 9 do 19.7 Venera u konjunkciji sa Marsom donosi ljubavne kontakte, strast i privlačnost koju možete osetiti prema voljenoj osobi. Ovo je period i kada lako možete ući u ljubavnu vezu. U lošim odnosima, ovaj tranzit može doneti ljubavne svađe i probleme koji se negde mogu pretvoriti u fizičke pretnje i nasilnost.


KAKO ĆE OVAJ TRANZIT UTICATI NA VAŠ ZNAK I PODZNAK?

OVAN – Venera u vašem 5 polju donosi vam ljubavne ponude i udvaranja. Neki od vas će započeti novu ljubavnu vezu.

BIK – Imaćete sjajne odnose sa ukućanima. Moguće je veselje unutar porodice.

BLIZANCI – Sreća vas očekuje na kraćem putovanju. Dopadate se mlađoj osobi. Dobijate pohvale. Slaganje sa bratom, sestrom i rođacima.

RAK – Ovo je period pojačanih novčanih dobitaka. Pripazite na kilažu jer ste skloni debljanju.

LAV – Možda ste narednih dana prenaglili i sada vam se to vraća kao bumerang. Proradiće vam osećanja a jedna osoba će vas totalno zaludeti.

DEVICA – Ono što možete da očekujete je tajni ljubavni flert. Izbegavajte zauzete osobe.

VAGA – Okrenuti ste prijteljima pred kojima ćete želeti da se pokažete u najboljem izdanju jer vam je stalo do njihovog mišljenja. Prijatelji vam izlaze u susret. Novo poznanstvo sa neobičnom osobom.

ŠKORPIJA – Ljubav možete naći tokom putovanja u inostranstvo. Prijatni kontakti sa strancima.

STRELAC – Vaš seksipil je veoma izražen a vaš ego probuđen. Željni ste avanture ali ne želite da se zaljubite.

JARAC – Znate kako da napravite voljenu osobu ljubomornom. Ekspert ste u tome. Vaša hladnokrvnost i bezobrazluk su dobitna provokativna kombinacija.

VODOLIJA – Venera u znaku Lava vam donosi veliku emotivnost ali na jedan destruktivan način. Nešto radite pogrešno.

RIBE – Očekujte udvaranja na poslu. Uticajna osoba vas je primetia i želi da vam bude bliža.

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *