Ovo je tranzit koji donosi promene u navikama i nešto drugačije. Zbog pomeranja časovnika ove promene se mogu odraziti na usklađivanje naših navika sa drugačijim vremenom.

Prijaće vam sve što je novo i drugačije, pa tako, ova dva dana po svemu moraju biti drugačija a možda i uzbudljiva. Vodolija donosi adrenalin, što može izazvati nešto potpuno novo i neistraženo. Zbog toga, priuštite sebi neku novu avanturu ili nešto što do sada niste.

Ovo je znak koji donosi kontakte sa prijateljima i sa istomišljenicima. Ovaj znak smatra da je zadužen za spasavanje sveta, te obratite pažnju na iskrene reakcije, upozorenja i primedbe tokom ovog dva dana jer mogu biti tačne.

Zbog neizvesne budućnosti i zabrinutosti za ono što ste dešava, može vam proraditi “šesto čulo”, tj. možete imati “osećaj” ili sposobnost da nešto predvidite. Šta god da osećate, poslušajte taj unutrašnji savet.

Pozovite prijatelje.

Konsultujte se sa astrologom.

Tokom nedelje (27.3) u prepodnevnim časovima možete realizovati kraće putovanje ili kontaktirati i najaviti se kod rođaka.  Sredinom dana je povoljna za sve vrste okupljanja i susreta. Pojačana koncentracija ljudi na javnim mestima. Intelektualni sklad i povezivanje na višem nivou. Razumevanje između supružnika. Veče donosi nervozu i iznenađenja.

Ponedeljak (28.3) od rane zore donosi akciju i preduzimljivost a u negde i pojačane vojne aktivnosti. Žurićete da završite sve. U sredini dana uspeh vas očekuje kroz stare saradnike. Vraćanje starog duga. Novac koji očekujete kasni. Nestašica hrane u nekim zemljama. U pojedinim ljubavnim odnosima može doći do prekida i udaljavanja.

KAKO OVAJ TRANZIT UTIČE NA VAŠ ZNAK ILI PODZNAK?

OVAN – Iskoristite ponedeljak da započnete nove poslove i da ubrzate postojeći.

BIK – Bićete nervozni zbog nepovoljne situacije i zbog toga što vas ubrzavaju.

BLIZANCI – Pojačane aktivnosti na poslu. Promene.

RAK – Ne sviđaju vam se vesti koje dolaze do vas iz inostranstva.

LAV – Moraćete da budete posebno pažljivi prema partneru koji je ovih dana preosetljiv. Iskoristite nedelju samo za vas dvoje ili otiđite negde na ručak ili piće.

DEVICA – Poslovne aktivnosti. Povratak starog kolege ili saradnika.

VAGA – Ne umete da pokažete svoja osećanja. Gubitak.

ŠKORPIJA – Povratak ženske osobe iz porodice. Nešto morate vratiti na staro.

STRELAC – Nemate strpljenja u komnikaciji. Saslušajte druge do kraja i gledajte da nikoga ne prekidate dok priča.

JARAC – Stiže vam dobitak. Častite sebe sa nečim što vam se dopada.

VODOLIJA – Bićete u svom elementu naredna dva dana. Skrenućete pažnju na sebe.

RIBE – Zabrinuti ste i uplašeni. Moguća je nesanica.

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *