OVAN – Osetićete distancu u emotivnom odnosu i šta god sada pokušali da bi se približili partneru, neće uroditi plodom. Budite strpljivi i posvetite se sebi u međuvremenu i pronađite svoj mir. Slobodni Ovnovi, bićete usamljeniji nego obično a ovo sigurno nije period kada vam cvetaju ruže.

BIK – U zadnje vreme ste često nepromišjeni i brzopleti što vama nije karakteristično. Prijatelji negativno utiču na vašu ljubavnu vezu ili vam sugerišu na nešto što vi ne vidite. Slobodni Bikovi, svakome novom koga sretnete pronalazite mane pa vrlo brzo postajete odbojni.

BLIZANCI – Za vas je najbitnije da se slažete sa partnerom na mentalnom nivou a za sve ostalo vas nije briga. Postaćete inicijator nekih zanimljivih predloga što se može dopasti partneru. Prijaće vam neki vid sportske aktivnosti. Slobodni Blizanci, zaljubljive ste prirode a jedna starija osoba se veoma zainteresovala za vas.

RAK – Očekuje vas skladan emotivni život a partner vam vraća optimizam jer on jednostavno ne dozvoljava da loše vesti utiču na njega. Opustite se uz dobar film ili seriju. Slobodni Rakovi, može vam prijati putovanje u inostranstvo jer možete sresti osobu koja vam po svemu odgovara.

LAV – Ono u čemu se nećete slagati sa partnerom je vaš seksualni život jer partneru izgleda kao da uopšte nije do toga. Barijere koje su nastale, neće proći same od sebe. Razmislite o tome. Slobodni Lavovi, bivši partner će reagovati na informacije koje čuje o vama iako za to nikad nećete saznati.

DEVICA – Nalazite se u povoljnom emotivnom periodu a svi oni koji rade na proširenju porodice, sada se mogu nadati konkretnim rezultatima. Slobodne Device, ovog puta ste rešili da preuzmete inicijativu i stavite do znanja dragoj osobi da vam se dopada.

VAGA – Merkur na vrhu polja partnerstva donosi bolju komunikaciju a moguće i zajedničko putovanje ili poseta rođacima. Ono što vam partner može zameriti je da nemate dovoljno vremena za vas dvoje a ako ste roditelj, da malo vremena posvećujete deci. Slobodne Vage, otkrićete da imate nešto zajedničko sa osobom koju ste nedavno upoznali a to je da je nesviđanje obostrano.

ŠKORPIJA – Ukoliko nikada niste sami u kući sa partnerom to se može znatno odraziti na vašu intimu i bliskost koju ste imali. Previše brinete za kuću i porodicu. Slobodne Škorpije, Merkur u vašem polju ljubavi govori da vas može privući mlađa osoba ali i da započinjete komunikaciju sa jednom osobom koja vam je draga. No, biće potrebno vreme da se sve pokrene i realizuje.

STRELAC – Ne treba previše da pričate već da gledate da vaša dela govore. Sjajno je vreme da sa partnerom dogovorite o novim investicijama u nekretnine ili preuređenje doma. Sklad. Slobodni Strelčevi, ne treba da trpite nikoga ko vam ne prija. Sačuvajte svoj mir tako što ćete reći – Hvala, nisam zainteresovana ili zainteresovan.

JARAC – Ovo je za vas povoljan ljubavni period a voljena osoba vas može obradovati manjim poklonom ili nekim ustupkom. Oboma bi prijalo da odete negde u prirodu, izlet ili na planinu. Slobodni Jarčevi, udvaraće vam se situirana i razvedena osoba.

VODOLIJA – Pokušavate da kontrolišete svoja osećanja pa ne pokazujete previše šta osećate. Ekspert ste da se povučete kada osetite da je partner neraspoložen. Slobodne Vodolije, neki od vas mogu doživeti susret sa bivšim partnerom a drugi mogu očekivati udvaranja starije osobe.

RIBE – Za partnera uvek pronađite mesta jer ako to ne uradite on vam može napraviti pakao od života. 😊 Šalu na stranu, njegovo prisustvo vam puno znači i pored njega ste sigurniji nego inače. Slobodne Ribe, jedna osoba nema hrabrosti da vam priđe i verovatno će odustati od te ideje. To lako može da bude Vodolija ili druga Riba.

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *