02 APRIL – SUNCE KONJUNKCIJA MERKUR (13) – Ovo je tranzit koji donosi pojačane kontakte sa ljudima na vlasti, direktorom, vlasnikom ili vašim naređenim. Komunikacija može biti otvorena ali i u isto vreme i veoma oštra zbog toga očekujte negodovanje, kritiku ili raspravu. Ukoliko imate dete, ono može danas imati problema u školi a pripazite i na moguće svađe i tuče u školskom dvorištu. Muškarci će biti agresivni, svadljivi i nervozni zbog čega će lako započinjati svađu, želeći da neke stvari reše “na mišiće”. Idealan je dan za započinjanje posla, angažovanje majstora, renoviranja i prepravke. Ako ste planirali gradnju ili bilo kakvu proizvodnju,  sada je momenat za tako nešto. Na globalnom planu, biće donošene vojne odluke a moćnici raznih država će imati bezbednosne sednice, zvanične ili nezvanične. Pojačana vojna retorika.

05 APRIL – MARS KONJUNKCIJA SATURN (22) – Ovo je tranzit koji ukazuje na više nepovoljnosti i donosi blokade, ograničavanje, otežavajuće okolnosti na poslu, nedostatak materijala ili opreme za rad, odlaganje i pomeranje rokova. Posao se može usporiti, pa ćete na sve morati čekati više nego obično. Pošto sam Mars opisuje i vojne akcije, ovo je period (par dana pre i par dana posle ovog dana) kada može doći do slabljenja ratnih dejstava zbog iscrpljenosti obe strane. Muškarci mogu biti skloni depresiji i neraspoloženju. Vodite računa prilikom planinarenja da izbegnete opasne litice.Starije osobe će biti sklonije padovima, povredama i prelomima.

07 APRIL – MERKUR SEKSTIL SATURN (22) – Ovo je tranzit koji može da donese kupovine po jeftinijoj ceni ili na rapsrodaji. U komunikaciji sa drugim ljudima donosi ozbiljnost, odgovornost i tačnost. Najviše vas mogu oduševiti mladi koji će pokazati da su dorasli situaciji i da se mogu nositi sa obavezama, biti tačni i uredni. U saobraćaju su moguće kontrole posebno ako putujete gradskim prevozom. Ne bi bilo loše da obnovite stare poslovne kontakte, da primenite neke stare ideje, upotrebite stare metode rada ili da kontaktirate stare kolege. Pokazaćete mudrost i strpljenje. Saslušajte sagovornika do kraja priče. Oprez prilikom putovanja, posebno prilikom putovanja kroz planinske predele.

08 APRIL – MERKUR SEKSTIL MARS (25) –  Ovo je tranzit kada vaši oseći moju pobediti mudrost i kada ćete biti u stanju da kažete sve što mislite članovima svoje porodice a upravo to može dovesti i do zategnutih odnosa. Ovo je sjajan dan da ga iskoristite za rešavanje stambenih pitanja, manje popravke u kući, preuređenja, prolećno raspremanje i teže fizičke radove, prenošenja i odnošenja. Vatreno ćete braniti svoje stavove a posebno ćete zauzeti preteći stav ako neko takne vašu porodicu ili vaš narod.

10 APRIL – MERKUR KVADRAT PLUTON (28) – Ovo je nezgodan aspekt jer daje razmišljanje o život i smrti. Pod njegovim uticajem možete “mračiti” i biti pesimista u nekim pogledima. Ovo je dan koji nije toliko povoljan za operacije i hirurške zahvate posebno osobama koje su rođene u znaku i podznaku Device i Blizanaca, kao i deci. Takođe, upravno najmlađi mogu biti manipulativni i bezobrazni, tako da se neki roditelji mogu razočarati zbog postupaka svog deteta. Oprez u saobraćaju. Neprilike u komunikaciji. Uvrede.

12 APRIL – JUPITER KONJUNKCIJA NEPTUN (23) –Ovaj aspekt je veoma važan jer se radi o susretu dve sporije planete a njegov uticaj već odavno primećujemo svi na ovoj planeti jer kada su u pitanju aspekti sporih planeta, njihovo dejstvo traje i po nekoliko meseci pre i nekoliko meseci posle egzaktnog susreta. Jupiter donosi poskupljenja a Neptunom su u astrologiji opisani gas i nafta, pa je logično da je to ono što je sada najtraženije, zbog čega su cene na istorijskom maksimumu. Ujedno, ovaj tranzit može da donese poskupljenja cigareta i lekova. Tranzit koji može da donese ulaganja u medicinu, zdravstvo, banje i spa centre. Ako do sada Rusija nije imala zaštitu planeta, sa ovim aspektom će biti još jača. Generalno, ovaj tranzit je povoljan i za umetnike bez obzira da li se bave muzikom ili slikarstvom. Treba da iskoristite stvaralački potencijal. Veliki novac se pere kroz tajne aktivnosti.

12 APRIL – SATURN NA 23 STEPENU VODOLIJE – Ovo je stepen egzaltacije Merkura pa možemo očekivati razne neprilike koje se najpre tiču komunikacije – prekidi razgovora, gašenje nekih novinskih agencija, sajtova, hakerske napade širom planete, probleme sa internetom, lošu vezu, kašnjenje poruka, lošiju komunikaciju sa drugim ljudima ali i probleme i razna ograničenja u saobraćaju i prevozu. Ovaj tranzit može da donese neprilike u avio saobraćaju, probleme sa dronovima, satelitima i drugom tehnikom.

13 APRIL – SUNCE SEKSTIL SATURN (23) – Ovo je tranzit koji donosi sigurne promene ili unapređenje postojećeg posla na jedan viši nivo. Modernizacija ne zavisi uvek od mlađih osoba, već ona može doći i kroz starije i iskusnije osobe. Pravo je vreme za uvođenje nekih novih navika i odricanje od svega što je štetno. Morate biti strpljivi i istrajni ako želite da realizujete svoje planove. Susret između prijatelja koji se nisu videli dugo vremena. Kritika šefa, oca ili druge uticajne osobe.

17 APRIL – MERKUR SEKSTIL VENERA (13) – Tranzit koji ukazuje na prijatna okupljanja, druženja, susrete na javnim mestima, prijatnost u komunikaciji, predusretljivost, ljubaznost, ljubavne flertove i udvaranja (posebno kod mlađe populacije). Posebno vam može biti drago ako budete čuli da vaši suparnici ili rivali imaju o vama lepo mišljenje i ako od njih dobijate neku vrstu poštovanja. Iskoristite ovaj tranzit za ljubavna zbližavanja i pokušajte da ne razmišljate previše o tome šta ćete kome reći već da pustite reči da vam same dolaze jer ćete biti posebno inspirisani a jedna rečenica ili poruka može u vama probuditi neviđenu strast.

18 APRIL – MERKUR KONJUNKCIJA URAN (13) – Ovog dana se dešavaju čak tri planetarna aspekta. Prvi govori da je vreme za promene, inovaciju, tehnološko usavršavanje, iskrenost, razumevanje i poboljšanje komunikacije. Računajte da neki ljudi mogu biti otvoreni i iskreni bez obzira na tuđe mišljenje. Pravo je vreme za kupovinu novog telefona, računara, bele tehnike ali i prevoznog sredstva – od trotineta, preko bicikla, motora pa do automobile. Na odredište ćete stići mnogo brže od planiranog.

18 APRIL – VENERA SEKSTIL URAN (13) – Istog dana se dešava aspekt koji može unaprediti odnose i doneti jedno osveženje u ljubavnim vezama. Poslušajte partnerovu inicijativu i pokušajte da promenite sve ono što smatrate da nije dobro za vas. Ovo je period usavršavanja a samim tim i boljitaka. Ovog dana možete da očekujete i lepe vesti, dobitak ili poklon preko prijatelja. Računajte na ustupak. Takođe, možete ostvariti novo ljubavno poznanstvo.

18 APRIL – SUNCE KVADRAT PLUTON (28) – Ovaj tranzit nije povoljan jer će uticajna osoba imati prevelika očekivanja tokom ovog dana. Muškarci mogu biti ljubomorni, posesivni i zavidni. Takođe, tranzit ukazuje da vam uspeh beži i da imate protivnike koji vam ne dozvoljavaju da tek tako ostvarite dobre rezultate. Morate se više potruditi i upotrebiti nove ideje. Srčani bolesnici bi trebalo da se paze i da obavezno popiju svoju terapiju, jer ovaj tranzit može da poveća probleme sa srcem. Osobe koje su rođene u znaku ili podznaku Lava bi trebalo da odlože operacije zakazane za ovaj dan jer će oporavak biti težak a pitanje je koliko će operacija dati očekivane rezultate.

24 APRIL – MERKUR KVADRAT SATURN (23) – Ovo je jedan od težih aspekata jer može doneti razne nevolje i probleme. Duže možete čekati na odgovor, neko će biti neljubazan prema vama, nearspoložen za razgovor, može doći do kašnjenja u saobraćaju, da nekog ceo dan čekate i nikako da ga dočekate, da odložite neke razgovore, da ponovo nešto uradite ili da se vratite na pola puta jer ste nešto zaboravili. Takođe, primetićete da vam mozak slabije radi i da nešto ne možete da zapamtite, deca mogu popustiti u školi ili jako teško savlađivati novo gradivo. Naravno, problem sa vezama, internetom ili prekidi komunikacije sa neistomišljenicima se apsolutno podrazumeva.

24 APRIL – MERKUR SEKSTIL NEPTUN (24) – Istog dana se dešava još jedan aspekt u koji je uključen Merkur i donosi otkrivanje istine, hakerske napade, viruse u računaru, zastoje u saobraćaju, kvarove na automobilima i slično. Obavezno se zaštitite od krađe i prevara. To sad može biti i vezano za internet gde bi trebalo da povedete posebno računa o svojim ličnim podacima i gde ih to ostavljate. Uspeh za one koji se bave umetnošću. Posvećenost. Praštanje. Religija.

27 APRIL – MERKUR SEKSTIL JUPITER (27) – Danas se dešavaju dva velika aspekta. Ovaj je povoljan za kupovinu, komunikaciju među ljudima, donosi pristupačnost, srećne okolnosti u svkaodnevnim stvarima, uspeh u sređivanju papirologije ili poslova na šalterima, pogoduje za polaganje ispita, upisivanje kursa vožnje, učenje, proširenje znanja, govori o srećnim okolnostima preko dece, lepe trenutke uz najmlađe itd. Osobe rođene u znaku i podznaku Blizanaca i Device će imati posebno sreće a moguća su i putovanja u inostranstvo. Sređivanje dokumentacije za stranu zemlju. Dobijanje vize.

27 APRIL – VENERA KONJUNKCIJA NEPTUN (24) – Ovo je tranzit koji govori o dubokim osećanjima i pomalo, zanesenosti. Leptirići u stomaku mogu potpuno oživeti i zalepršati. Ovo je vreme zaljubljivanja i nežnih osećanja koje ne možete da podelite sa drugima. Kao i svaki tranzit, današnji datum je samo egzaktni presek ove dve planete, a  u suštini, ovaj tranzit će sigurno trajati i bićete osetan nekoliko dana pre i par dana posle ovog dana.Takođe, ovaj tranzit mođe doneti zaradu kroz umetnost, medicine i turizam. Pojačani tajni ljubavni susreti. Mogućnost da uđete u paralelnu vezu ili da vam se neko dopadne platonski.

28 APRIL – MERKUR TRIGON PLUTON (28) – Ovo je tranzit koji donosi preispitivanja, razmišljanje o nekim razgovorima i ljudima iz okruženja. Idealno je vreme da napravite radnu akciju raspremanja i bacanja svega onoga što vam je višak. Pravo je vreme za čiščenje reka, okućnice, dvorišta i okoline. U komunikaciji možete biti ubedljivi i dominantni, ne dajući drugoj strani da dođe do reči. To neko može protumačiti i nekulturom.

30 APRIL – VENERA KONJUNKCIJA JUPITER (27) – Fantastičan je dan za veće dobitke, finansijske transakcije, pozajmice i pokretanje novih poslova koji su vezani za hranu i poljoprivredu. Sreću možete pronaći u selu, možda investirati za zemlju, plac ili nekretninu u seoskom okruženju. Ovo je dan kada se preporučuju venčanja i veridbe jer će brakovi sklopljeni na ovaj dan imati tedencije uspeha. Isto važi i za ljubavne veze koje mogu samo još više jačati. Idealan je dan za sve vrste slavlja, radost, svečanosti, poklanjanje i primanje poklona.Ljubavne sreća. Srećne okolnosti. Igrajte igre na sreću.

* Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog teksta objavljenog na ovom web sajtu zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo ako se realizuje bez saglasnosti autora. U ovo se podrazumeva, pored ostalog, pravljenje screenshot-a i korišćenje teksta za snimanje sopstvenog video sadržaja.

 

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *