KAKO DELUJE MESEC U VODOLIJI?

Vodolija je znak koji uviđa sve mane sveta u kojem živimo želeći da ga menja, boreći se za lepšu budućnost svih nas. Ovo je znak koji će prvi ustati i ukazati na nevolje koje nas očekuju a neće ga previše zanimati ko je u tom trenutku na vlasti. On smatra da je budućnost svih ljudi mnogo važnija od toga.

Tokom ovog tranzita treba da se pozabavite organizacijom i pripremom posla jer ćete tako biti mnogo efikasniji. Možete kupiti vreme ako neke obaveze završite sada, da kasnije ne bi trčali za obavezama i moljakali ljude da vam pomognu ovde i onde.

Budite u korak s vremenom, pratite šta je to novo i moderno i usklađujte se sa tim novitetima jer je ovo znak budućnosti i pionir u mnogim oblastima.

Pod uticajem ovog znaka vreme se može pokvariti, pa očekujte olujnu kišu pa čak i grad.

Provedite vreme sa prijateljima.

LJUBAV

Kada su ljubav i partnerstvo u pitanju, zajednički prijatelji vam mogu obeležiti naredna dva dana. Potencirajte na druženju i susretima sa drugim parovima. Oni slobodni mogu upoznati nekog novog.

ASPEKTI

Tokom utorka (28.5) prepodne nas očekuju povoljni aspekti sa drugim planetama pa možete očekivati niz povoljnih dešavanja i pozitivnih promena. Očekuju nas kontakti sa ljudima iz inostranstva. Moguć je dobitak ili poklon preko prijatelja. Obradovanje. Ako želite da nešto promenite i imate nove ideje, sada ih predstavite pretpostavljenima. Odlično slaganje između supružnika. Poverenje i iskrenost.

Sreda (29.5) u prepodnevnim časovima očekujte više poruka i poziva baš kada ne treba ili  nemate vremena za dužu priču. Sredina dana donosi poslovnu efikasnost. Majstor će rešiti problem koji imate. Popodne donosi tenzije u odnosima, ljutnju i prekide.

ŠTA NAM DONOSI JUPITER U BLIZANCIMA? – KLIKNI I PROČITAJ

KAKO OVAJ TRANZIT DELUJE NA VAŠ ZNAK I PODZNAK?

OVAN – Poslušajte ideje vaših prijatelja vezanih za posao i zaradu.

BIK – Budite otvoreni za nova prijateljstva.

BLIZANCI – Očekuje vas poslovni uspeh. Vaša dela su zapažena.

RAK – Pomalo ste skeptični prema novinama i potrebno vam je dugo vremena da ih prihvatite.

LAV – Sa partnerom sada možete iskreno razgovarati o svemu.

DEVICA – Prijaće vam saradnja sa novim ljudima.

VAGA – Promene u ljubavnim odnosima.

ŠKORPIJA – Očekuju vas noviteti u samom domu. Iznenadna poseta prijatelja.

STRELAC – Budite strpljiviji u komunikaciji.

JARAC – Očekuju vas dobici.

VODOLIJA – Razmišljate brzo i u trenu donosite odluke. Najbolje funkcionišete pod stresom i kada vam sat otkucava. Ne čudi što su demineri predstavljeni ovim znakom.

RIBE – Uzrok zdravstvenih problema može ležati u činjenici da nemate kvalitetan san.

ASTRO PROGNOZA ZA DANAŠNJI DAN:

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *