KAKO DELUJE MESEC U BLIZANCIMA?

Jupiter je planeta koja kroz jedan znak prolazi, u proseku, oko godinu dana. Zadnji put je to bilo u periodu od 11. juna 2012 do 25. juna 2013 godine,  ali ni jedan tranzit nije ist  jer svaki put planete prave drugačije aspekte.
Jupiter je planeta sreće i ekspanzije pa će prolaskom kroz znak Blizanaca doneti određene beneficije, proširiti ili započeti neke poslove, doneti veću zaradu u određenim oblastima ili se, jednostavno, možete se osećati dobro u svojoj koži čineći određene stvari.  Pa da krenemo redom.

Jupiter u Blizancima može aktivirati razne poslove, bez obzira da li ćete da ih vi otvorite, da li će biti povećana potražnja za njima ili ćete se zaposliti u tim oblastima. Poslovi vezani za trgovinu, saobraćaj, marketing, novinarstvo, internet mogu biti veoma profitabilni. Odlično je vreme za jačanje trgovine, otvaranje novih radnji i nove trgovinske ponude preko interneta.

ŠTA NAM DONOSI ZARADU?

Bez obzira da li planirate mali biznis kroz hobi na društvenim mrežama ili želite da se time ozbiljno bavite, sada je povoljno vreme za tako nešto. Razvojem online trgovine, javiće se potreba za prevozom i dostavom tih proizvodaa putem kurirskih službi i brze pošte, pa se u narednom periodu mogu pojaviti neke nove kompanije sa mnogo efikasnijim i boljim idejama za tu vrstu posla. Sve što prodajete treba da ponudite i preko lične dostave u svom mestu bez obzira da li je u pitanju hrana, odeća ili građevinski materijal, na primer.

Osim trgovine na malo, Jupiter u Blizancima proširuje proizvodnju na jedan viši nivo i kroz ponude na inostrano tržište. Stoga, ovaj tranzit donosi mnoštvo konsalting kompanija, veleprodaja i megalomanskih trgovinskih kompanija. Neće biti čudno ukoliko se pod ovim tranzitom pojavi neki novi trgovinski lanac na našem prostoru, nova tržišna kompanija ili brend koji je prisutan na zapadu.

Dodatni novac možete zaraditi ukoliko prodate automobil, motor, bicikl ili bilo koje drugo prevozno sredstvo. Takoođe, profit možete ostvariti i putem prodaje telefona, računara i drugih tehničkih uređaja. S obzirom da Jupiter može da deluje i kao poskupljenje svega nabrojanog, požurite da se obezbedite na vreme svojom kupovinom.

Znak Blizanca u astrologij predstavlja decu, pa možete zaraditi i kroz sve poslove koji imaju veze sa decom – od otvaranja novih dečijih radnji, do proizvodnje dečije trikotaže i odela, pravljenja igračaka, lutki. pa do otvaranja vrtića i igraonica. Dečija radost će biti naše ispunjenje.

Pred nama je period u kojem možete profitirati od raznih internet aplikacija, igrica i kroz otvaranje igraonica.

Pogodno vreme je i za knjižare.

Novinarstvo i otvaranje novih informativnih portala pokazaće se kao dobra biznis ideja, a marketing je sastavni deo ove grane.

Svi oni koji žive od pisanja tekstova, projekata, reklama, novinarstva ili pisanje knjiga i brošura, sada će imati dosta posla.

ŠTA ĆE NAS ČINITI SREĆNIM?

Jupiter kao planeta sreće u znaku Blizanaca ukazuje da će nas ispunjavati kraća i duža putovanja, da se možemo oraspoložiti vožnjom po gradu, prijaće nam šetnje, razgledanje izloga a ponajviše razgovor sa drugim ljudima. Zbog toga je veoma važno da imate nekoga kome ćete se poveravati i osloboditi svoju dušu. Iskoristite svaki trenutak da provedete vreme sa decom ili mlađima od sebe, jer će vas mladi motivisati i pokrenuti kako i ne slutite. Negujte dete u sebi. Šalite se, igrajte, zapitkujte i pokažite sav svoj šarm i neodoljiv intelekt.

Jačajte svoj duh kroz razne informacije koje dolaze do vas, nova znanja i ideje.

Prijaće vam učenje novih jezika koje ćete sada sa lakoćom savldati. Čak i da znate nekoliko jezika, zašto ne naučiti još jedan?

Ispuniće vas gledanje TV serija i dokumentarnih programa.

Jupiter u Blizancima od 26.5 do 10.6.2025

KAKO DELUJE NA VAS?

Na svakog će drugačije delovati Jupiter u Blizancima. Naravno, najbolje će proći Blizanci i osobe kojima je Ascendent u ovom znaku ali i svi oni koji imaju lične planete u znaku Blizanaca mogu profitirati.

Na primer, ako vam je Mesec u Blizancima to znači da možete kupiti nekretninu.

Ako imate Sunce u Blizancima to znači da vas očekuje poslovni uspeh.

Ako vam je Merkur u Blizancima to znači da je pred vama mnoštvo putovanja i razgovora.

Ako imate Veneru u Blizancima, Jupiter vam može doneti novu ljubav.

Ako imate Marsa, pokrećete nov posao.

Ukoliko vam je u natalnoj kartu Jupiter u Blizancima kao ovaj, to znači da je ovo vaše srećno doba i da se nalazite pod posebnom zaštitom.

Ukoliko ste vlasnik Saturna u Blizancima to znači da treba da cenite mudrosti i stare knjiga i učenja.

KAKO DELUJE NA VAŠ ZNAK I PODZNAK?

OVAN – U prvoj polovini tranzita donosi vam povećanu zaradu. Možete imati dodatne prihode kroz još jedan posao koji vam može biti kao hobi. Drugi deo tranzita ukazuje na moguću kupovinu novog automobila. Srećne okolnosti vas očekuju preko brata, sestre i rođaka. Putovaćete cele godine. Lakše ćete polagati ispite i testove (bez obzira o čemu se radi).

BIK – Jupiter u vašem drugom polju donosi vam povećanje zarade. Ako želite da to bude osetnije, onda pročitajte prvi deo teksta o tome kakvi poslovi vam mogu doneti zaradu. Prijaće vam da više vremena provodite u prirodi. Neće biti neobično ukoliko se odlučite da investirate u kupovinu placa ili zemljišta.

BLIZANCI – Ovo je definitivno vaša godina jer će vam Jupiter vratiti volju za životom i radni elan. Neki Blizanci mogu rešiti pitanje vize strane zemlje ili se odlučiti da se presele u drugu zemlju. Sreća na studijama i mnogo lakše polaganje ispita nego u prethodnom periodu.

RAK – Jupiter u vašem 12 polju ukazuje da bi trebalo da se pritajite jer vam puno toga neće ići od ruke. Ono što je dobro je da imate veliku zaštitu i da Bog neće dozvoliti da vam se išta loše desi. Prijaće vam mir i samoća.

LAV – U vaš život dolazi osoba s kojom ćete se zbližiti i pronaći puno zajedničkih tema. Neke osobe su nonštalantne i vesele poput deteta će vas prosto razoružati svojom nevinošću i vedrim duhom.

DEVICA – Ovo je godina u kojoj možete promeniti zaposlenje, napredovati na poslu ili pokrenuti sopstveni biznis. Godina uspeha je pred vama a možete dobiti i određene nagrade za svoje zasluge. Trud se isplati.

VAGA – Jupiter u Blizancima će vam aktivirati mnoštvo putovanja u inostranstvo. Sada je vreme da primenite znanje stranih jezika. Spakujte kofere i rezervišite mesto za svoje letovanje. Neke Vage mogu upisati fakultet ili se intelektualno usavršavati.

ŠKORPIJA – Probudićete se u vama želja da ljubomorom mučite sve one koji su vas povredili na ovaj ili onaj način. Možete pokazati svoju mračnu stranu. Idelano je vreme za podizanje kredita a stiže vam i nekakav novac ili nasledstvo. Dame lako mogu ostati u drugom stanju.

STRELAC – Vreme je za partnerstvo i brak. Strelčevi koji nisu u braku sada mogu upoznati osobu zbog koje će želeti da promene svoj život. Oni u dugim vezama mogu započeti zajednički život.

JARAC – Najveće olakšanje će vam predstavljati pomoć na poslu. Nove kolege i mlade osobe u poslovnom okruženju vam mogu prijati i podstaći vas da se i sami više trudite. Početak novog posla ili zaposlenje za one koji su bez posla.

VODOLIJA – Jupiter će prolaziti vašim poljem ljubavi aktivirajući niz prijatnih dešavanja u vašem ljubavnom životu. Moguć je početak nove ljubavne veze. Neke Vodolije mogu raditi na proširenju porodice.

RIBE – Ova godina vam donosi mogućnost da rešite neka porodična pitanja. Ako se niste stambeno skrasili, tokom ove godine vam se otvara mogućnost da se preselite i pronađete dom o kakvom ste maštali.

Vaš astrolog,

Ana Raković

Zainteresovani za tumačenje natalne karte možete me kontaktirati putem E-mail: astroregulus1@gmail.com ili mobilnog (Viber&WhatsApp&Telegram) na +381649031191

ASTRO PROGNOZA ZA DANAŠNJI DAN:

 

4 Komentari

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *