Ljudi često potpuno pogrešno razumeju kako funkcioniše astrologija.

Često sam imala priliku da čujem komentare na račun astrologa koji su glasili ovako: „da ona nešto „vidi“ mogla je sebi da vidi loto brojeve!“ ili „zašto sebi nije izračunala kad treba da uplati bingo?!“ .

No, radi se o tome, da nam se nešto ne može ostvariti ako nam to ne stoji u nataloj karti, bili astrolog ili ne. Na primer, ako neko nema u svojoj natalnoj karti pokazatelje za dobitke na igrama na sreću, može celog života da uplaćuje loto tikete a da ne dobije ništa. S druge strane, neki i pored sjajne natalne karte i višestrukih pokazatelja, ostanu praznih šaka. Zašto se to događa? Zato što ta osoba na primer celi život uplaćuje loto kombinaciju a u stvari novac može da dobije na greb, greb srećki ili na klađenju na hipodromu. Svako ima svoj način ali i pokazatelje gde se taj dobitak može desiti.

Jupiter, kao planeta sreće i dobitaka, često je glavni „krivac“ za srećne prilike u našim životima. Samim tim, za to je odgovoran i znak Strelca kojim vlada ova planeta. Uran, Venera i aktivno 5.polje dodatno aktiviraju mogućnost dobitka u bilo čijoj karti. Ali na primer ima razlike ako je Jupiter planeta sreće u 7. polju a to govori da dobitak možete podeliti sa partnerom ili ako vam je, kao meni, Jupiter- planeta sreće u 12 polju. Pošto 12 polje (polje Riba) opisuje more, jednom prilikom sam osvojila bingo (ne preterano veliku sumu) upravo kada sam bila na letovanju na moru. Da priča bude još zanimljivija taj isti Jupiter u Biku u 12 polju doneo mi je srećne preokrete baš kada sam se najmanje nadala jer naše 12 polje opisuje događaje kojima mi ne upravljamo ili koje možemo da pripišemo sudbini. Elem, 12 polje kao polje Riba može da predstavlja i veš mašinu a pre desetak godina sam imala jednu mašinu koja je počela da se kvari i prvi put kada se ona pokvarila, tog istog dana, na putu ka majstoru, našla sam određenu sumu novca na ulci koji je nekom ispao i koji je taman bio dovoljan da se majstor plati. Da priča bude još zanimljivija, posle izvesnog vremena, opet se dogodilo isto. Istog dana mašina se kvari a ja pronalazim ponovo novac na ulici.  Nažalost ili sreću, odavno imam drugu mašinu za veš i odavno nisam našla novac na ulici.

Znači, dobici moraju da budu u skladu sa vašom natalnom kartom.  Evo jednog primera kako to funkcioniše.

Čovek je osvojio bazen na igri na sreću!

I šta on ima u svojoj natalnoj karti? Ima Jupitera (sreća) u znaku Raka (bazen)! A taj isti Jupiter mu vlada 5 poljem (nagrada).

Ili pogledajte sledeću kartu.

Igrom slučaja ovaj čovek je zaradio ogromne sume novca od naftne kompanije jer se tačno ispod njegove kuće nalazio crno zlato. Ako pogledate njegovo 12 polje (nafta) videćete da ono počinje u znaku Strelca (sreća, srećna okolnost) a Jupiter – planeta sreće mu se našla tačno u 4. polju (polju doma). Koincidencija? Ne bih rekla.

* Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog teksta objavljenog na ovom web sajtu zabranjeno je i prepredstavlja povredu autorskog prava i krivično delo.

A treća osoba je osvojila 11.000 dolara na jednoj slot mašini u Las Vegasu.  Nije velika suma ali je dobro došla. Vlasnik ove karte je rođen u znak Strelca (znaku srećnih okolnosti i prilika) a da je osvojila novac upravo na slot mašini (3 polje) i da je u pitanju mala suma novca govori Jupiter (sreća) u Devici (sitnina).

Naravoučenije je da svako od nas može imati sreće. Neko više, neko manje. Ali bitno je samo da ne govorite da je nemate jer će ona tako pobeći od vas još dalje.

Želim vam lep i srećan dan!

Zainteresovani za tumačenje natalne karte mogu me kontaktirati putem E-mail-a: astroregulus1@gmail.com  i mob. (Viber&WhatsApp) na +381649031191

Vaš astrolog,

Ana Raković

3 Komentari

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *