Znak Bika donosi jednu vrstu staloženosti i strpljenja. Ne treba ništa da radite na prečac ako želite da bude uspešno. Polako se pripremite, organzujte i krenite jedno po jedno da obavljate. Mnogima će danas glavna motivacija biti novac. Ako je ponuda dobra i vi ćete biti zainteresovani. Ova dva dana možete razmišljati o novcu i kako da uvećate svoje prihode.

Pravo je vreme za obavljanje plaćanje, završavanje računa, odlazak do banke ili menjačnice. Mogući su dobici. Posebno vodite računa prilikom plaćanja da ne napravite nekakav previd ili da ne izgubite novac ii neku drugu vrednost.

U svakodevnici, iskoristite ovaj tranzit da obradujete ukućane sa omiljenim ručkom. Raspremite kuhinju, opskrbite se sa neophodnim namirnicama ili dokupite ono što vam je potrebno za što lakšu pripremu hrane.

Kada su emocije u pitanju najvažnije će vam biti da imate nekoga na koga možete da računate u svako doba dana i noći, nekoga ko će vas smiriti i reći da će sve biti u redu. Samo nežnost, privrženost i blizina su ponekad dovoljno da budete spokojni.

Tokom prepodneva (28.1) bićete posvećeni ženskim članovima domaćinstva i porodici. Planovi za kuću. Pojačana emtovinsot. U popodnevnim časovima mušaraci će imati potpuno različito viđenje situacije nego žene pa će doći do nesuglasica. Postoji problem oko trošenja novca pa se i to može isprečiti kod bračnih parova.

U noći između subote i nedelje (29.1) dolazi do pojačane komunikacije pa ako izlazaite u grad, to ukazuje da ćete imati interesatno društvo ali i da se može desiti nešto nepredivđeno. Za druge ovo znači da mogu ostati budni do pola noći zbog pojačane umne aktivnosti a možda i zabrinutosti.

U nedelju se možete probuditi ranije od drugih. Ljudi će biti lenji i nezainteresovani za neke vaše predloge.Veče donosi neraspoloženje i umor.

U ponedeljak (30.1) osetićete pritisak da nešto morate da uradite i završite. Jedna osoba vam može tražiti pomoć.

 

KAKO ĆE OVAJ TRANZIT DELOVATI NA VAS?

OVAN – Nemojte se hvalisati. Čuvajte novac za crne dane.

BIK – Pozovite prijatelje na druženje.

BLIZANCI – Primetićete svoje greške i propuste.  Možete se prehladiti.

RAK – Očekuju vas prijatni kontakti sa prijateljima koji mogu uticati na vas pozitivno i podržati vas.

LAV – Bićete efikasni na poslu. Očekuje vas i nagrada zbog koje će vam drugi zavideti.

DEVICA – Sa partnerom možete planirati putovanje u inostranstvo.

VAGA – Očekuje vas dobitak na poslu. Jedna osoba želi da iskoristi vaše poznanstvo.

ŠKORPIJA – Partner prenosi svoju ljubav na kuću i ukućane. Srećni ste.

STRELAC – Primetićete da su vam kolege zadnjih dana dosta lenje i neroganizovane.

JARAC – Može vam se javiti neko jako drag.

VODOLIJA – Pokažite koliko možete biti strpljivi i staloženi. Prijaće vam šetnja.

RIBE – Stiže vam dobitak.

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *