KAKO DELUJE MESEC U BIKU?

Znak Bika ima endenciju da u nama probudi posesivnost prema onima koje volimo, bilo da se radi o ljudima ili materijalnim stvarima. Njegov posednički instinkt može biti izražen mada to često dolazi iz osećaja lojalnosti i zaštite prema svojim najbližima.

Ovo je tranzit koji nas može povezati sa prirodom, pa gledajte da što više vremena provoditi na otvorenom ili da makar malo vremena pronađete da odmorite na nekoj klupi u parku. Razvijajte svest o čuvanju životne sredine i nemojte čekati da to neko prvi uradi. Budite pokretač jer ćete na taj način biti ponosni na sebe a ljudi će vas više poštovati.

Stižu vam dobici.

LJUBAV

Ovo je tranzit koji donosi ljubavnu stabilnost. Veze su postojane i čvršće nego ikad. Bez velike turbulencije.

ASPEKTI

U noći između ponedeljka i utorka (7.5) možete imati loš san, imati strahove i plašiti se nepoznatog, što je i dobro. Strah je ponekad plod našeg instikta kojeg često zaneramujemo.

Utorak (7.5) u popodnevnim časovima Mesec u konjunkciji sa Venerom donosi prijatne susrete i dešavanja. Kontakti sa dragim osobama. Dobitak. Romantično raspoloženje i povezanost sa voljenom osobom. Lepo raspoloženje će potrajati i tokom cele večeri.

U sredu (8.5) u jutarnjim časovima imamo mlad Mesec u Biku koji je povoljan za sadnju i povrtarske poslove. Planovi vezani za novac i ulaganja se mogu isplatiti. Harmoničnija na poslu. Mogući su pregovori sa autoritetima oko povećanja plate. Sredina dana donosi promene planova i novitete. Kontakti sa prijateljima. Veče je povoljno jer će Mesec biti u konjunkciji sa Jupiterom i to ukazuje na srećne okolnosti, podršku ženske osobe iz daleka i moguće veće dobitke.

ASTRO PRIČA – Ko je bio 12 čovek? Astro analiza karte norveškog komandosa koji se borio protiv nacista u 2. svetskom ratu!

KAKO DELUJE OVAJ TRANZIT?

OVAN – Očekuju vas dobici.

BIK – Idete samo na sigurno. Stiže vam novac.

BLIZANCI – Možete biti alergični na nešto iz prirode.

RAK – Prijatelji su vam lojani i nakonjeni.

LAV – Očekuje vas poslovni uspeh. Pravite odlične poslovne dogovore.

DEVICA – Prijaće vam razgovori sa stručnjacima u svom poslu.

VAGA – Stiže vam dobitak. Nove investicije.

ŠKORPIJE – Obradovanje preko partnera. Poklon.

STRELAC – Širite poslovni uticaj. Bolji uslovi rada.

JARAC – Ovo je vaše srećno doba kada je ljubav u pitanju. Susret. Zaljubljivanje.

VODOLIJA – Ulaganje u nekretnine ili u kuću.

RIBE – Ako ste rešili da kupite prevozno sredstvo, sad je možda pravo vreme.

Vaš astrolog,

Ana Raković

POGLEDAJ ASTRO PROGNOZU ZA DANAŠNJI DAN:

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *