Mesec u Biku govori da će dani pred nama obeležiti novac, hrana i priroda.  Tokom ovog tranzita najviše će se razmišljati o novcu i zaradi i sve radnje će biti usmerene ka sticanju novca, naplate potraživanja, izmirenje dugovanja. Pravo je vreme da odete do banke, bankomata ili menjačnice. Ali treba da znate da će neki dobici biti manji nego što ste očekivali, dok će drugi uspeti da naplate stara potraživanja. Neke osobe će biti u finansijskom problem, pa će im biti potrebna pozajmica ili kredit.

Takođe, ovo je period u kojem ćete imati povećan apetit i u kojem ćete dosta razmišljati o tome šta bi pojeli. Kupovina namirnica, spremanje hrane i preterivanje u konzumiranju hrane je karakteristično za znak Bika. Ali ovde treba biti obazriv i proveriti rok namirnica koje konzumirate i iskoristiti neku hranu pre nego što propadne jer se Venera nalazi u konjunkciji sa Plutonom.

Biljke mogu pretrpeti najveću štetu i primetićete da se one u poslednje vreme brže suše a listovi opadaju.

Kada su emotivni odnosi u pitanju, ovaj tranzit donosi intezivne kontakte u dugim odnosima prožete kroz malo ljubomore i posesivnosti. Mnogi će kontaktirati sa bivšim partnerima koji će pokušati da vas naprave ljubomornim.

Tokom utorka (14.12) Mesec u sredini dana će praviti trigon sa Merkurom što će povećati komunikaciju sa drugim ljudima. Mogućnost kraćeg putovanja. Idealno za odlazak u kupovinu namirnica. Porazgovarajte sa mlađim ljudima. Iskoristite spisateljsko nadahnuće.

Sreda ujutru (15.12) se možete probuditi veoma neraspoloženi ili će vam od rane zore krenuti onako kako niste zamislili. Nervoza i neraspoloženje ženske osobe. Sve što vam je važno odložite za popodne ili drugi dan. Pred kraj dana, već ćete biti smireni i posvećeni sebi.

Četvrtak (16.12) donosi povoljne aspekte i primetićete da su ljudi opušteniji i spremniji za druženje. Tokom ovog dana možete očekivati i novčane dobitke.  Rano poslepodne donosi kontakte sa dragim osobama, više uživanja i odmora. Predusretljivost.

KAKO OVAJ TRANZIT DELUJE NA VAS?

OVAN – Stiže dobitak a jedna osoba vam može tražiti nešto na zajam ili veresiju.

BIK – Gledajte da se ne zadužujete preko svojih mogućnosti. Oprez!

BLIZANCI – Smišljate plan kako da dođete do novca koji nije vaš.

RAK – Prijateljima je potrebna vaša pomoć. Ne budite hvalisavi da ne dajete nikome povoda da vam zavidi.

LAV – Očekuje vas poslovni uspeh. Nove ideje.

DEVICA – Osoba iz daleka očekuje da joj vratite nešto što joj pripada.

VAGA – Neke Vague mogu praviti nove finansijske planove ili dobiti nasledstvo.

ŠKORPIJA – Predlog za poslovnu saradnju ili obnovu stare. Partner čeka vaš poziv.

STRELAC – Zadužili ste se i sada nemate život novca za nove investicije.

JARAC – Ljubavna dešavanja i udvaranja. Fatalna privlačnost. Kontakti sa starijom osobom.

VODOLIJA – Razmišljate o novim investicijama u nekretnine.

RIBE – Budite strpljivi u razgovoru sa drugim ljudima jer možete videte i drugu stranu ličnosti osobe sa kojom razgovarate.

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *