03 JUN – SUNCE TRIGON SATURN (13) – Ovog dana se dešavaju dva povoljna aspekta. Ovaj donosi jednu vrstu sigurnosti. Ako žudite da sretnete osobu koja vam može dati obećanje i ispuniti ga, onda je to tokom ovog dana. Imate podršku i na koga da se oslonite. Budite odgovorni na poslu i proverite  sve ono što ste do sada uradili jer to može učiniti vaš šef, pa je bolje da ga preduhitrite. Uspešno završavanje započetog posla. Starije osobe mogu ostvariti uspeh. Obratite pažnju na moguće kontrole i inspekcije.

03 JUN – VENERA TRIGON JUPITER (1) – Ovo je aspekt koji donosi srećne okolnosti. Pod njegovim uticajem osećanja će biti na vrhuncu, bićemo zaljubljive prirode, moguća su razna iznenađenja, pokloni, veće kupovine, pozajmice, dobici kroz igre na sreću a idealan je dan i za veće novčane dobitke i povećanje plate. Osetićete euforičnost i dobro raspoloženje ljudi oko vas. Vodite samo računa da ne iskoristite ovaj pozitivan aspekt na prejedanje sa hranom. Idealno je vreme da dobijete sve što poželite, tražite dopuštenje ili razgovarate sa pretpostavljenim.

05 JUN – MERKUR KVADRAT NEPTUN (23) – Ovaj dan donosi određene neprilike, pa se pripremite na zaboravost, previde, propuste a tokom ovog dana možete lako biti prevareni i izigrani, zbog čega možete poludeti od besa. Ukoliko ste roditelj, budite na oprezu jer dete može da vas slaže ali energija ovog znaka može da ode i u drugom svetlu, tj da dete mora da potraži lekarsku pomoć zbog udarca ili pada. Osigurajte se od štete tehničkih uređaja jer će se oni lakše kvariti a možete lakše polupati, ispustiti ili zaboraviti telefon i tako napraviti štetu. Povećan broj krađa automobile. Ne preporučuje su kupovina prevoznih sredstava.

05 JUN – MARS OPOZICIJA PLUTON (26) – Još jedan tranzit ovog dana koji ukazuje na nekontrolisanu ljubomoru i zavist a koju nažalost, nećete moći da sprečite. Mogući su slučajni susreti i kontakti sa ljudima sa one strane zakona. Oprez je potreban na radnom mestu, posebno na gradilištima ili fabrikama, gde se dolazi u kontakt sa mašinama i alatima.

10 JUN – SUNCE KONJUNKCIJA MERKUR (20) – Ovo je dan koji donosi fantastičnu komunikaciju sa drugim ljudima. Pravljenje planova, dogovori sa šefom, apliciranje za posao, pisanje prijave, sređivanje dokumentacije, polaganje ispita i polaganje prijemnog može biti uspešno. Ukoliko planirate kraće putovanje, želite da kupite prevozno sredstvo ili započnete nekakav biznis na internetu ili u vidu trgovine, danas je idealan termin. Pozabavite se sa svojom decom. Pojačani kontakti sa rođacima koji vam mogu govoriti o svom uspehu. I osobe koje imaju Ascendent u Blizancima i Devici mogu očekivati pohvale a Lavovi se spremiti za putovanje.

13 JUN – VENERA SEKSTIL NEPTUN (13) – Dva tranzita u jednom danu. Ovaj donosi želju da pomognemo drugome u nevolji a posebno ako se radi o bliskoj osobi. Bićemo veoma senzitivni i okrenuti muzici i drugim vidovima umetnosti . U ponekim slučajevima, može doći do pojačane brige o zdravlju, posebno kada su u pitanju ženske osobe.Ovaj tranzit može da donese udvaranja u poslvonom okruženju i tajne ljubavne veze.

13 JUN – SUNCE KVADRAT NEPTUN (23) – U večernjim časovima može doći do problema u odnosima između supružnika. Svađa. Rasprava zbog neiskrenosti. Porodično nasilje. Ovaj tranzit nije povoljan ni na radnom mestu jer do direktora mogu doći neke informacije koje nisu trebale. Afere i zavere koje će morati da reši nadležna osoba. Kritike na poslu. Takođe, ovaj tranzit može da poveća aktivnosti policije posebno u borbi protiv narkomanije. Oprez je potreban i tokom putovanja. Izbegnite nerviranja jer možete imati visok pritisak ili srčane tegobe. Neprilike na javnim mestima i kafićima. Neka vrsta nelagode i propusta u večernjim terminima.

14 JUN – SATURN KVADRAT URAN (13) – Ovo je tranzit koji nas prati cele godine a pošto je sada Saturn retrogradan, ove dve planete ponovo formiraju egazaktan aspekt. Pošto je Saturn u Vodoliji jači jer je u svom sedištu, njegovo dejstvo će biti razornije. Reč je o aspektu koji govori o određenim prolemima i izazovima. Na primer, Uran u Biku teži nekim inovacija i promenama na poslu zbog veće zarade ali Saturn u Vodoliji mu to ne dozvoljava i kaže – Nisu potrebne tolike promene spolja, već iznutra ili Bolje je da promenimo način dosadašnjeg rada a ne delatnost. Ovaj tranzit ima dugoročno dejstvo i pošto se ponavlja 3 puta tokom 2021 godine svi ćemo osetiti njegovo dejstvo. Potom, Uran u Biku ukazuje na prijatelja kojem treba novac a aspekt kvadrata sa Saturnom ukazuje da nas prijatelj može odbiti ili da i ako pozajmimo novac može doći prilikom njegovog vraćanja. Svi oni koji imaju stare električne instalacije bi trebalo da razmišljaju o promeni iste.

21 JUN – VENERA TRIGON NEPTUN (23) – Ženskim osobama ovog dana može biti lošije, zbog čega će neke potražiti pomoć lekara. Odličan je dan i za posetu ginekologu i planiranju potomstva. U međuljudskim odnosima ovaj tranzit može da ukaže da je ženskoj osobi potrebna stvarna pomoć ali da vi nećete verovati u to, posebno ako vas je ta osoba već na neki način koristila do sada. U emotivnim vezama, ovaj tranzit donosi intezivna osećanja i žudnju koja se ne mora realizovati iz nekog razloga. Sputanost da pokažete svoja osećanja.

23 JUN – SUNCE TRIGON JUPITER (2) – Ovo je sjajan dan za nove poslove jer svi oni započeti ovog dana imaju šansu da potraju na duži rok. Pravo je vreme za proširenje posla, za realizaciju svih planova a imaćete i vetar u leđa za neke nove projekte o kojima možete dogovarati ovih dana. S obzirom da je ovog dana i tranzitni Mesec u znaku Strelca, ovaj tranzit je povoljan za kontakte sa strancima, putovanje  u inostranstvo, planiranje putovanja, polaganje ispita na fakultetima, upus u visokoobrazovane ustanove.

23 JUN – VENERA OPOZICIJA PLUTON (7) – Još jedan tranzit nas očekuje ovog dana a ovaj nije povoljan jer donosi puno destruktivne energije a u isto vreme nemogućnost da se išta promeni. Pod njegovim uticajem možete biti veoma ljubomorni a morate trpeti ili ne možete to pokazati. Emotivno nezadovoljstvo. Ovaj tranzit donosi i mogućnost zaduženja a da to niste planirali da se desi. Nemogućnost napalate starog duga.

Vaš astrolog,

Ana Raković

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *