03 APRIL – MERKUR KVADRAT PLUTON (0) – Ovo je tranzit koji može da donese malo lošije odnose u poslovnom okruženju i borbu za dominaciju. Lako se možete uvrediti zbog nečijeg postupka ili zbog nekih tračeva koji su stigli do vas, ali pokušajte da ostanete smireni. Na padajte na provokacije. Ovaj tranzit može u vama izazvati ljubomoru zbog informacija o nečijoj zaradi, za koju smatrate da je neosnovana.Tranzit koji ukazuje na mogućnost nekakvog vanrednog troška ili štete. Mlađa osoba ili neko sa posla vam može tražiti novac na zajam. Nemojte ignorisati zdravstvene simptome koje osećate već zakažite lekarski pregled. Oprez u saobraćaju.

05 APRIL – MERKUR SEKSTIL SATURN (3) – Iskoristite ovaj tranzit da obnovite neke stare kontakte i odnose. Ako ste u prethodnom period bili ljuti na nekoga, sada je vreme da se čujete sa tom osobom i razrešite sve ono što se isprečilo između vas. Čak i da to niste planirali, slučajan susret može dovesti do toga. Ujedno, ovaj tranzit može da ukaže na susret sa nekim koga baš dugo vremena niste videli, pa ćete u razgovoru sa tom osobom probuditi stare uspomene i sećanja. Ukoliko ste u fazi učenja, ne bi bilo loše da ponovite sve ono što ste do sada radili jer ćete tako osvežiti pamćenje. Deca bi mogla da provedu sjajno vreme uz dedu, babu ili starije osobe.

07 APRIL – VENERA SEKSTIL NEPTUN (25) – Ovo je dan koji nam donosi duboka osećanja i veliku fizičku želju. Potreba da sve ono što osećanjamo pokažemo voljenoj osobi u ljubavnoj igri. U isto vreme, ovaj tranzit može probuditi osećanja kod osoba koje nisu  znale šta osećanju ali pod uticajem ljubomore, one mogu shvatiti šta se to nalazilo u dubini njihovog srca. Ovaj tranzit budi sumnjičavost a voljena osoba će pratiti svaki vaš korak, gestikulaciju i reč, ne bi li otkrila vaše skrivene motive. Oni koji su nesigurni, mogu čak pratiti voljenu osobu ili je špijunirati na drugi način da bi otkrili sve ono što ih zanima. Idealno vreme za kupovinu donjeg veša ili čarapa.

08 APRIL – MERKUR SEKSTIL MARS (6) – Odličan je dan da uđete u suštinu stvari. Mentalno možete biti veoma jaki i sa stavom koji govori da sa vama nema šale. Teško ćete promeniti mišljenje a vatreno ćete braniti svoje stavove. Bićete direktni pa pazite da nekoga ne povredite jer ne žele sve osobe da čuju istinu. Iskoristite ovaj tranzit za obavljanje administrativnih poslova a računajte i na manje rashode na koje ne treba da zanemarite. U saobraćaju je neophodan oprez jer to sam po sebi ukazuje Mesec u Škorpiji, a ovaj tranzit može doneti kvar, oštećenje ili udarac. Deca se lako mogu povrediti ili potući između sebe.

 * Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog teksta objavljenog na ovom web sajtu zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo.

11 APRIL – VENERA TRIGON PLUTON (0) – Ovo je tranzit koji može doneti jednu vrstu transformacije a to ponekad mogu biti i međuljudski odnosi: prijatelji mogu postatiti neprijatelji, rivali poslovni saradnici a neprijatelji osobe koje su na vašoj strani, stare ljubavi mogu oživeti ili vi doći do nekkave promene u emotivnom odnosu. Idealan je dan za rešavanje pitanja novca i većih pozajmica. Ukoliko vam je potrebna finansijska podrška da bi realizovali svoje poslovne planove sada ste na dobrom putu da to i ostvarite. Može vam biti odobren kredit.

11 APRIL – SUNCE KONJUNKCIJA JUPITER (21) – Ovog dana nas očekuje još jedan aspekt koji je po svemu sudeći povoljan za sve vste poslova, posebno onih koji su vezani za proizvodnju, gradnju, metalurgiju i veće projekte i ulaganja. Muškarci će imati želju da rade i bave se sa nečim, pa će mnogi ovih dana razgovarati o novim poslovima ili praviti velike poslovne dogovore koji donose i povećan obrt novca. Neke osobe se sa uspehom mogu zaposliti u inostranstvu a prvenstveno u Nemačkoj. Aplicirajte za poslovnu vizu jer ćete sada imati uspeha. U svakodnevnom životu, muškarac koji se pojavljuje ovih dana može biti neko ko će moći da vam reši neka životna pitanja, utiče na vaš život na bolje ili vam može pomoći u poslovnoj afirmaciji, čak i zaposlenju. Ženski pol će lako započinjati kontakt i razgovor sa suprotnim polom. Odlično raspoloženje. Organizovanje većih svečanosti.

14 APRIL – VENERA KVADRAT SATURN (4) – Ovo je tranzit koji donosi čežnju, neraspoloženje zbog neispunjenja očekivanja vezanog za emotivne odnose, neki mogu biti odbijeni, drugi razdvojeni zbog putovanja a treći, razočarani u osobu prema kojoj gaje osećanja. Tranzit ukazuje, na uzdržavanje, na hladno držanje voljene osobe i odbijanje intimnosti. Mogući su manji novčani problemi. Nećete kupiti baš sve što ste planirali ili ćete morati da uvedete štednju. Ženska osoba može odložiti svoj dolazak ili uskratiti saradnju.  Gledajte da se ne prejedate. Štedljivost može biti i vrlina.

20 APRIL – SUNCE KVADRAT PLUTON (0) – Ovo je tranzit koji može da donese finansijske poteškoće. Mogući su zastoji u poslovanju zbog problema vezanog za dugovanje i zaduživanje. Potrebna je opreznost prilikom uzimanja kredita ili pozajmice, dok muškarci mogu imati problema kako da realizuju neke svoje planove bez pomoći sa strane. Niko ne voli da se zadužuje i ovaj tranzit upravo govori o tome. Muškarci mogu pretrpeti nekakvu štetu ili imati vanredni trošak, kao i sve osobe kojima je Ascendent u znaku Lava. Nemojte ići kod frizera ako baš ne morate. Srčani bolesnici bi ovih dana trebalo da izbegavaju bilo kakav stres da bi na taj način sačuvali svoje zdravlje. Nije povoljno vreme za operacije

23 APRIL – MERKUR SEKSTIL MARS (15) – Danas je onaj dan kada možete biti stručni i onih stvari u koje se ne razumete. Neki mogu biti vični da sami poprave kvar, dok će drugi pozvati majstora i gledati šta on to radi, kako biste to isto znali i sami da uradite neki drugi put. Pravo je vreme da kupite neophodan alat. Možete osetiti i nalet pozitivne energije a posebno će mladi biti neustrašivi. Idealno je vreme da se aktivirate kroz sport, igrate sa decom, duže pešačite ili vozite bicikl.

25 APRIL – SUNCE SEKSTIL SATURN (4) – Ponekad rešenje vašeg problema leži u vraćanju na ono kao što je bilo nekada. Sigurnost i stabilnost nemaju cenu. Ne treba da zaboravite na vaše pretke i na njihov trud i odricanje da bi vi danas imali ono što je nekad bilo njihovo. To treba da vam je velika čast ali i odgovornost. Pod uticajem ovog tranzita možete obnoviti neke stare i uspavane familijarne odnose. Dolazak starijeg muškarca. Vraćanje na staro, pa makar to bila kratka poseta kraju gde ste nekad živeli.

29 APRIL – MARS SEKSTIL URAN (18) – Možete odregovati prenagljeno, biti nestrpljivi ili jako nervozni. Potreban je oprez u kontaktu sa mlađim muškarcima koji mogu biti eksplozivnog ponašanja. Ovaj tranzit donosi i tenzije u odnosu među prijateljima. Nečiji ego može biti pod znakom pitanja ali sve dok to ne raspravite nećete moći da krenete dalje. Vaš poslodavac ili šef ima neke nove poslovne planove ili može tražiti od vas da primenjujete neke nove poslovne metode. Nezaposleni mogu pronaći novo zaposlenje. Poslovno usavršavanje. Mogućnost posla kojim se do sada niste bavili i koji je za vas do sada bio potpuna nepoznanica.

Vaš astrolog,

Ana Raković

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *