Kao deca stalno smo slušali neke priče kojima su nas stariji plašili, poput onoj da će babaroga doći po nas ako ne budemo dobri ili priče o vešticama, drekavcu, vukodlaku ili o stotinu opasnosti koje nas vrebaju negde u mraku. Samim tim, tu spadaju i priče o duhovima.

Iako se nalaze negde na rubu realnosti i fikcije, svaka druga osoba je imala nekakva iskustva sa njima. Po predanju, radi se o dušama umrlih koje često pokušavaju da nam prenesu nekakvo upozorenje sa onog sveta ili se radi o dušama osoba koja su na prečac otišla na nebo a nisu ispraćena odgovarajućim religijiskim obredima.

Ako osetite dim cigarete kad niko ne puši u kući, velike su šanse da vam pokojni deda, koji je jedini pušio, poručuje da je dobro. Duhovi nemaju dar govora i često se svojim najbližima javljaju preko snova a ponekad vam mogu skrenuti pažnju na svoje prisustvo tako što će upaliti ili ugasiti TV ili svetlo, lupnuti u drugoj prostoriji i nešto oboriti, kako bi vam pokazali da su blizu vas.

Nekim osobama se javljaju ili prikazuju, a postoje i osobe koje mogu da razgovaraju sa njima i prenesu njihove poruke. To su medijumi.

I sad se postavlja pitanje – kojim znakom su predstavljeni duhovi?

Pošto ih najpre vezujemo za naše umrle, onda je logičan odgovor – za znak Škorpije i planetu Pluton.

A onda, sledeće logično pitanje je – Koje osobe imaju najviše kontakata sa njima? To su osobe koje su rođene u znaku ili podznaku Škorpije, imaju Plutona u 1 polju, vladara Ascendenta u 8 polju (polje Škorpije), vladara Ascendenta u konjunkciji sa Plutonom ili u znaku Škorpije.

A ponekad, osobe koje imaju Plutona u 4 polju ili 4. polje u znaku Škorpije mogu da osete prisustvo duha u svom domu. No, ne plašite se. “Duhovi se većinu vremena šale. Oni znaju da se njihovi najmiliji osećaju tužno nakon njihove smrti, pa komuniciraju smehom, počinje svoju priču Tereza Kaputo, čuveni tv “Medijum sa Long Ajlenda”.

Njen najveći dar je njena urođena sposobnost da komunicira s preminulima, pri čemu i najvećim skepticima u samo nekoliko sekundi prenese takve detalje koje samo on i pokojnik mogu da znaju, nakon čega ostanu potpuno razoružani.

Kakva je njena natalna karta i da li su je znak Škorpije i planeta Pluton nagnali da počne da se bavim ovim poslom?

Rođena je u znaku Blizanaca (komunikacija, razgovor) i sa podznakom u Škorpiji (duhovi). Pluton, vladar Ascendenta se našao u njenom 10 polju (polju uspeha), pa možemo zaključiti da ona to radi veoma uspešno ali i da je postala poznata (10 polje) po tom svom daru. Dispozitor njenog Plutona je Merkur (komunikacija) koji je još više učvrstio njene planetarne pozicije jer se nalazi u 8 polju (polje duhova i onog sveta). Merkur je i planeta komunikacije a postavljen u 8 polju često može da nam odškrine vrata među svetovima i prenese nam poruke ljudi koji više nisu zajedno sa nama.

Potom, suvladar 1 polja, čuvenog medijuma Tereze Kaputo je Jupiter, položen u 8 polju (polju duhova) i nalazi se u konjunkciji sa Merkurom (komunikacija, razgovor sa njima) a njegov dispositor je Mesec koji se nalazi na 16 stepenu Riba, samo jedan stepen od egzaltacije Plutona u ovom znaku. Ovakva, veoma jaka postavka načina je od nje medijumom broj 1 u svetskom rangu a po natalnoj karti, teško da bi se moglo reći da je sve šarlatanstvo, prevara ili laž.

Da li ste i vi do sada imali neko slično iskustvo ili poznajete nekoga ko jeste? Da li primećujete čudne pokrete, odbleske, zvuke?

Obratite pažnju na znake jer možda bližnji žele nešto da vam poruče i da vas ohrabre da nastavite dalje kroz život.

I na kraju, sve ono što možemo da zamislimo je stvarno. To postoji.

Vaš astrolog,

Ana Raković

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *