Neki događaji u istoriji su potpuno suludi. Da se nisu desili, ovaj svet, definitivino, ne bi bio isti. Greške i propusti kroje sudbinu svakog od nas a da mi toga nismo ni svesni, a neki utiču na celo čovečanstvo.  Šta bi bilo da radnici u Černobilju nisu pritisnuli ono famozno dume, šta bi se dogodilo da je Džon Kenedi preživeo atentat ili  šta bi bilo da se Nikola Tesla oženio? Ovaj svet je sastavljen od čitavog niza grešaka i silnih nelogičnosti koje, kada bi se, povezale po nekom matematičkom proračunu u Matriksu, mogle da se uklope u celinu koju mi zovemo – život!

U vreme hladnog rata, kada su sve oči bile uprte u nebo, u isčekivanju nuklearnih projektila koje su svakog časa mogle da polete iz Amerike ka Rusiji i obrnuto, kada ni muva nije mogla da proleti a da je neko ne spazi, dogodilo se nešto potpuno neverovatno! Negde oko 19h po Moskovskom vremenu, po sred Crvenog trga, u srcu Moskve, tadašnjeg SSSR-a, sleteo je mali avion kojim je upravljao nemački pilot, devetnaestogodišnji, Matijas Rust.-

Taj događaj je bio šamar sovjetskoj vosjci koji će još dugo crveneti, zbog čega je smenjeno na stotine i stotine generala ruske vojske, ministar vojske je dao ostavku a na kraju je kompletno reorganizovana i ruska PVO.

Leteo je od Helsinkija ka Štokholmu da bi u odgovarajućem trenutku skrenuo na kurs direktno ka Moskvi, bez pokušaja da izbegava radare i PVO sisteme. Ubrzo nakon ulaska u vazdušni proctor SSSR-a primećen je na radarima i jedan avion sovjetskog vazduhoplovstva ga je presreo, ali su piloti greškom zaključili da se radi o prijateljskoj letilici i povukli se.

Matijas Rust je proveo oko godinu dana u zatvoru a onda, poslat kući gde se celog svog života bavio pilotiranjem. Iako ne znamo njegovo vreme rođenja, iz položaja planeta na dan kada je rođen možemo da saznamo puno toga. Rođen u znaku Blizanaca (putovanja) sa Venerom i Marsom u ovom znaku, što govori da je on bio veoma inteligentana, spretna i snalažljiva mlada osoba željna putovanja i novih izazova. Mesec u Lavu mu je doneo odvažnost da se upusti u poduhvat koji nije smeo, a Jupiter – planeta sreće na Regulusu (slava) mu je obezbedio i ludu sreću u svemu tome! Ako znamo da je planetom Uran predstavljen sam avion i pilotiranje, iz položaja Urana natalne karte Matijasa Rusta vidimo da se njegov Uran nalazi u konjunkciji s Plutonom (opasnost) ali u povoljnom aspektu sa Neptunom (planeta propusta i nevidljivosti). Sekstil između Neptuna (skrivanje) i Urana (letenje) u njegovom natalu donelo mu je neprimećen (Neptun) dolazak do same Moskve.

Svaka sumanuta ideja može da se iskoristi samo jednom a nikad se ne zna gde je njena granica i ko to vuče poteze i određuje tokove sudbine. Čvrsto verujem da i kada se nešto loše događa, to je za naše dobro.

Vaš astrolog,

Ana Raković

Zainteresovani za tumačenje natalne karte mogu se dodatno informisati na mob. +381649031191 (Viber ili WhatsApp), putem Skype:ana.rakovic1 ili E-maila- astroregulus11@gmail.com

Dobro došli!

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *