Pred nama je mesec jun gde nas u prvoj polovini ne očekuje previše značajnih aspekata ali zato je druga polovina dinamična, puna preokreta i dešavanja.

NAPOMENA: Aspekti u ovoj rubrici deluju podjednako na sve ljude bez obzira na znak, podznak i položaj planeta u natalnoj karti.. Ako vas određen datum posebno zanima, pročitajte tumačenje aspekta za taj dan i proverite da li je on povoljan ili ne, kao i šta bi moglo da vam se dogodi ili kakvo raspoloženje vas može pratiti.

 

10 JUN – MERKUR TRIGON PLUTON (28) – S obzirom da se Merkur nalazi na Algolu, ne bi bilo loše povesti računa u vožnji jer ovaj tranzit može povećati mogućnost smrtne opasnosti. I ne samo to, izbegavajte sve ono što je opasno – kupanje na reci, skakanje, šetanje po strmim liticama a obavezno se zaštitite i prilikom odlaska u šumu jer su velike šanse da naletete na zmiju. Posebno obratite pažnju na decu i najmlađe jer Merkur opisuje upravo njih. U toku komunikacije osetićete pritisak i ucenu. Mada se nepovoljno dejstvo ovog tranzita može preneti i na 11. JUN jer sve to još više povećava tranzitni Mesec u Škorpiji.

11 JUN  – VENERA KONJUNKCIJA URAN (16) – Ovo je tranzit koji nije povoljan za ljubavne odnose. Mnogi mogu osetiti razočaranje zbog postupka voljene osobe. Ljubomora će biti glavni uzrok radikalnih ljubavnih odluka pa pripazite kako se ponašate prema partneru ili kako on može neke stvari protumačiti. Ovo je tranzit koji ukazuje na nezadovoljstvo i potrebu da se nešto menja ali ako već ne možete promeniti voljenu osobu na bolje, onda je vreme da prekinete tu vezu. Tranzit ukazuje na iznenađenja i nepredviiđene okolnosti. Rizične novčane situacije i promene. Neprilike zbog novca. Nezadovoljstvo zbog novca.

15 JUN – MARS KONJUNKCIJA KIRON (15) – Gubitak energije. Bez volje za radom. U sportskim takmičenjima možete doživeti fijasko. Na treningu nećete moći da postignete očekivane rezultate. Gubici. Moguća je šteta.

16 JUN –  SUNCE TRIGON SATURN (25) – U isto vreme i istog dana Sunce će praviti dva aspekta. Ovaj prvi donosi stabilnost i neku vrstu odlaganja rokova, može da donese i odgovarajuću kritiku od strane autoriteta. U odnosu sa mužem, dame mogu da primate koliko je njihov partner tvrdoglav i principijalan u nekim stvarima. Uspeh mogu da postignu konzervativne osobe. Uspeh je moguć na osnovu starih zasluga ili projekata koje ste nekad davno započeli a sada završavate.

16 JUN – SUNCE KVADRAT NEPTUN (25) – Drugi aspekt koji Sunce pravi je nepovoljan i može da donese nepoverenje uticajne osobe, sumnjičavost ali i potrebu da slažete svog šefa ili osobu iznad vas. Lažno opravdanje neće tako lako proći pa ćete ipak biti kritikovani. Pazite se i iznenadnih kontrola ili špijuniranja koje može otkriti neke nedozvoljene radnje. Muškarcima može biti loše. Potreban je odmor. Ne izlažite se previše suncu.

18 JUN – VENERA KVADRAT SATURN (25) – Nepovoljan tranzit koji najviše može uticati na ljubavne odnose koji će tokom ovog tranzita biti itekako poremećeni i skloni prekidima. Osetićete da ste nevoljeni i shvatićete da vam partner ne ukazuje dovoljno pažnje a jedan njegov postupak će vam sve to još više potvrditi. Iz tog razloga, neke ljubavne veze će se prekinuti. Pa čak i ove stabilne mogu biti pod ljubavnim ispitom. Ali neki parovi se mogu samo fizički razdvojiti zbog na primer, odmora, raspusta ili letovanja. Ovaj tranzit ukazuje i na rastanke od prijatelja i promene u odnosima. Ukoliko očekujete novac, on može izostati. Neki mogu dati ili dobiti otkaz zbog novca.

19 JUN – VENERA SEKSTIL NEPTUN (25) – Ovo je tranzit koji donosi duboke emocije i želju da nešto pod hitno učinite kako bi zadržali svoju ljubav. Vreme je za opraštanje i žrtvovanje. Mnogi će mir pronaći negde daleko od rodnog kraja ili u osami, tihovanju, poseti verskoj bogomolji. Ako planirate odmor, sada je pravo vreme. Prijaće vam more, šum talasa i zalazak sunca na nekoj peskovitoj plaži. Ako ništa od toga, možda je vreme da isplanirate letovanje. Ujedno, ovaj tranzit je povoljan za kupovinu kupaćeg. Mogućnost tajnih ljubavnih susreta. Ako vam se danas udvara neko novi, verovatno je da nešto krije od vas.

20 JUN – MERKUR SEKSTIL JUPITER (6) – Odličan za sve vrste putovanja. Naravno, svi ovi aspekti se osećaju nekoliko dana ranije i kasnije nakon egzaktnog susreta planeta što govori da je ovih dana jako povoljno za putovanja, sređivanje dokumentacije za stranu zemlju, dobijanje vize, polaganje ispita na fakultetima, kupovinu novih uređaja ili početke novih poslova posebno onih vezane za trgovinu ili internet. Deca će biti posebno radosna i vesela a moguće je i nekakvo obradovanje preko najmlađih. Ako ste planirali da investirate u novi telefon ili automobil, sada je pravo vreme za tako nešto.  Uspeh u polaganju vozačkog ispita. Pravo vreme za učenje stranog jezika.

21 JUN – VENERA TRIGON PLUTON (28) – Nezgodan tranzit koji će vam pokazati da ne držite baš sve konce u svojim rukama kada su u pitanju investicije i novac. Možda će vam biti potreban zajam da bi sproveli svoje poslovne zamisli u delo. Ovaj tranzit može u vama probuditi ljubomoru zbog čega ćete biti grublji prema partneru a negde se parovi mogu i posvađati. S druge strane, ovaj tranzit donosi i veliku privlačnost koja se više svodi na nagone nego na emocije.

27 JUN – MARS SEKSTIL SATURN (24) – Egzaktan susret ove dve planete će se dogoditi negde između 27 i 28. Juna, ali pošto znamo da je uticaj ovih aspekata traje po nekoliko dana, treba to uzeti u obzir. Ovaj tranzit donosi uspeh u sprvodođenju dugoročnih ciljeva a posebno onih koji su se sprovodili u tajnosti. Moguće je privođenje kraju nekih delova poslova u fabrikama. Poštovanje rokova. Ali ako se radi o starijem muškarcu, on vam stručno možete pomeriti rokove i termine tako da nećete moći da se žalite iako će vam biti krivo zbog toga. Starije muške osobe treba da povedu računa o zdravlju a stariji muškarci bi trebalo da više vode računa da se ne povrede na poslu.

28 JUN – SUNCE KVADRAT JUPITER (7) – Govori o velikim planovima koje možete imati ali i predimenzioniranju cele situacije. Možete imati ogromna očekivanja a da se na kraju ispostavi da to nije ni izbliza tako kao što mislite. Tranzi govori i o otežanoj saradnji sa strancima kao i određene probleme u odnosu sa stranim kompanijama. Veliki problem može nastati i zbog potpuno različite kulutre i viđenja određene situacije. Vodite računa da ne pravite prevelike troškove, mada se to danas vrlo lako može desiti. Želećete da pokažete da vi to možete da priuštite ali verovatno će se dogoditi da vam to nešto i nije toliko bilo potrebno i da je, na kraju, bilo na vašu štetu.

29 JUN – VENERA SEKSTIL JUPITER (7) – Idealan dan za porodična okupljanja, slavlja i veselja. Ovo je jako povoljan tranzit koji donosi srećne kontakte, puno smeha, šale i opuštene atmosfere gde god da se nađete. Idealno je organizaciju venčanja ili verdibe. Ovo je tranzit u kojem naša osećanja mogu jačati i kada će neki shvatiti koliko su srećni i zaljubljeni. Mogući su subdinski susreti, nova poznanstva, počeci novih ljubavnih veza i zaljubljivanja. Ako ste već u vezi, pokušajte da obradujete partnera sa nečim što on voli ili da organizujete susret jer će vam biti veoma prijatno. Pristanite na ljubavni predlog i susret. Dobici. Pokloni.

Vaš astrolog

Ana Raković

* Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog teksta objavljenog na ovom web sajtu zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo ako se realizuje bez saglasnosti autora. U ovo se podrazumeva, pored ostalog, pravljenje screenshot-a i korišćenje teksta za snimanje sopstvenog video sadržaja.

 

2 Komentari

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *