OVAN – Možete biti ljuti zbog toga što vam partner ne veruje dovoljno i upravo iz tog razloga možete početi da se ponašate onako kako vaš partner strepi. Ali ako se to i desi, ne zaboravite da se svetite sebi a ne partneru. Slobodni Ovnovi, jedna osoba želi da vas napravi ljubomornim. Bićete ljuti. Dame imaju šansu da započnu novu vezu sa muškarcem koji zna šta hoće.

BIK – Učinite sve da zasijate u što boljem svetlu i da izgledate što bolje, da partner poludi od ljubomore. Od tog trenutka, uspećete da povratite njegovu pažnju a vama će se ljubavni život preobratiti. Slobodni Bikovi, na pomolu je nova ljubavna priča. Moguć je početak nove veze.

BLIZANCI – Kako dani budu prolazili bićete sve nezadovoljniji i sve ćete se više povlačiti u sebe. Ne osećate ni da imate podršku partnera kojem su sada preči prijatelji nego vi. Slobodni Blizanci, neće uspeti vaši planovi da se približite dragoj osobi. Sve što radite, može biti pogrešno.

RAK –  Pripremite se na sedmicu u kojoj će vam biti jako teško da doprete do partnera koji će biti dalek i ćutljiv, mada pošto ste već navikli na te njegove faze, neće vam to predstavljati veliki problem. Slobodni Rakovi, družite se sa prijateljima jer preko njih možete upoznati nekog novog. To može biti poznanik vaše prijateljice ili njen rođak.

LAV – Osećate se solidno i prija vam vreme koje provodite sa prijateljima a posebno sa novim poznanicima. Ako ste u mogućnosti, obavezno izađite u provod sa partnerom jer vam možete biti u centru pažnje. Slobodni Lavovi, uticajna osoba se raspituje o vama a vi se držite prijateljstva i distancirate se.

DEVICA – Iako partneru neće prijati to što vi niste raspoloženi ni zašta i što bi pre ostali kod kuće, on vam to neće zameriti. Slažete se a uskoro ćete još više utvrditi vaš odnos. Slobodne Device, ako pokušavate da obnovite stari ljubavni kontakt, samo ćete se još više razočarati.

VAGA – Treba da igrate na kartu seksipila ali i ljubomore, no pazite da ne preterate jer tako možete naljutiti partnera i pokvariti postojeći odnos. Slobodne Vage, postoji jedna osoba koja vas neverovatno privlači i zbog koje ste spremni da uradite sve. Niste odavno osetili takvu energiju i privlačnost. Žudite makar za dodirom a ko će vas da odbije?

ŠKORPIJA – Venera se približava vašem polju braka pa će se i odnos sa partnerom popraviti kroz koji dan. Ali prethodno ćete imati ljubavnu scenu nakon koje ćete razrešiti neka pitanja koja su vas mučila. Slobodne Škorpije, ne može sve biti potaman. Morate pravite ustupke. Ukratko, ako vam se neko udvara, a vi se dvoumite, razmislite još jednom.

STRELAC – Nalazite se u divnom periodu u kojem ćete shvatiti koliko toga vas vezuje za partnera. Deca vas posebno zbližavaju i čine srećnim. Skladan emotivni period je pred vama. SLobodni Strelčevi, najbolje se slažete sa Ovnovima koji u ovom periodu nećete ostati imuni na vaš humor i srdačnost. Moguć je početak nove ljubavne veze.

JARAC – Najlepše će vam biti u kući i u krugu porodice. I partner će se složiti sa tim. Obradovanje u kući i jedna novina kojoj ćete se svi obradovati. Slobodni Jarčevi, dopadate se jednom Raku koji ima ozbiljne namere prema vama a jedan Bik čeka da mu se javite.

VODOLIJA – Možda bi trebalo da više iskazujete svoja osećanja jer partner ne ume da vam čita misli, iako vam ponekad izgleda kao da to radi. Mogućnost zajedničkog putovanja. Slobodne Vodolije, očekujte udvaranje mlađe osobe. Poznanstvo na putovanju ili osoba koja vam se može udvarati nije iz vašeg kraja.

RIBE – Partner vas stalno podseća na neke stvari koje bi radije zaboravili i zbog toga postajete nervozni i neraspoloženi. Možete dobiti poklon ili novac preko partnera. Slobodne Ribe,zapali ste za oko jednoj osobi koja se ne može pohvaliti baš vitkom linijom ali može debelim novčanikom.

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *