Znak Bika donosi staloženost i strpljenje. Ne treba ništa da radite na prečac ako želite da bude uspešno. Polako se pripremite, organzujte i krenite da obavljate jedno po jedno.

Mnogima će danas glavna motivacija biti novac. Ako je ponuda dobra i vi ćete biti zainteresovani. Zbog toga ćete dosta razmišljati o novcu i o tome kako da uvećate svoje prihode.

Pravo je vreme za obavljanje plaćanja, završavanje računa, odlazak do banke ili menjačnice. Novac će da teče.

U svakodevnici, iskoristite ovaj tranzit da obradujete ukućane sa omiljenim ručkom. Raspremite kuhinju, opskrbite se sa neophodnim namirnicama ili dokupite ono što vam je potrebno za što lakšu pripremu hrane.

Kada su emocije u pitanju najvažnije će vam biti da imate nekoga na koga možete da računate u svako doba dana i noći, nekoga ko će vas smiriti i reći da će sve biti u redu.  Dovoljno će vam biti da osetite nežnost, privrženost i partnerovu blizinu da budete spokojni. A ako niste u vezi a neko vas „slučajno“ dodirne, znajte da se toj osobi dopadate.

Provedite vreme u prirodi ili na selu.

Radovi u bašti.

Tokom petka (27.5) u prepodnevnim i popodnevnim časovima osetićemo uticaj konjunkcije Meseca i Venere što donosi dobitke, uživanje, kontakte sa ženskom osobama, pojačan apetit i neku vrstu hedonizma. Očekuju vas i kontakti sa partnerom, udvaranja suprotnog pola i flert.

U subotu (28.5) preko dana Mesec će biti u konjunkciji sa Uranom što donosi nova saznanja i ugao gledanja. Kontakti sa prijateljima. Računajte na promene i izmene. Ovaj tranzit može da donese i vremenske nepogode i jače udare vetra. Radite na sebi i usavršavajte se.

U nedelju (29.5) možete ustati umorniji nego što ste bili kada ste legli. Neraspoloženje. Popodne donosi kontakte sa dragim ljudima i interesante razgovore. Moguće je kraće putovanje ili poseta rođaka.

 

KAKO ĆE OVAJ TRANZIT DELOVATI NA VAS?

OVAN – Stiže vam dobitak. Smeši vam se zarada.

BIK – Ovo će biti vaš vikend jer ćete izdominirati na svim poljima.

BLIZANCI – Neki planovi mogu pasti u vodu. Usamljenost.

RAK – Prijatelji očekuju da im se javite. Nova poznanstva.

LAV – Stižu vam pohvale od uticajne osobe. Dobitak.

DEVICA – Dobitak preko osobe iz inostranstva. Igrajte igre na sreću.

VAGA – Dobitak kojem se niste nadali. Privlačnost.

ŠKORPIJA – Ovaj vikend ćete sigurno posvetiti partneru. Prisnost.

STRELAC – Čast ili dobitak na radnom mestu. Simpatije prema kolegi.

JARAC – Pred vama je romantičan vikend a ukoliko ste slobodni, očekujte udvaranja.

VODOLIJA – Možete očekivati goste u domu.

RIBE – Potrebno je da imate strpljenja u razgovoru sa drugim ljudima.

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *