Još kao deca pravimo izbore. Devojčice se igraju sa lutkama a dečaci se igraju sa autićima i pištoljima. I već na samom startu našeg života nam nesvesno nameću interesovanja i opredeljenja koja se prenose i na kasnije godine života.

Muškarci, kao jači pol, oduvek su ratovali i ginuli za svoju otadžbinu. Od njih se oduvek zahtevalo da svoj život polože za svoju zemlju, a nekad i oni sami su, sa hrabrim srcem i vojnim pokličom, jedva čekali da krenu u nove bitke.

Kada je zemlja u ratu, svi vojno sposobni muškarci su pripadnici vojske. U miru, postoji vojna služba, koja je uvek u stanju pripravnosti i koja neprestano radi na borbenoj spremnosti svoje zemlje.

Znak Ovna je signifikator za vojsku, vojnika, pušku, nož, bilo kakvo ubojito oružje, krv, ranu, metak i bol. Znakom Ovna vlada planeta Mars , koji opet ukazuje na sve to isto.

Osoba koja je zaposlena u vojsci, bez obzira na rod, mora u svojoj natalnoj karti da ima izražen ovaj znak ili planetu Mars.

Nakon ovog vatrenog znaka, pokazatelji su jooš vatreni znaci Lav i Strelac, ali i znak Škorpije i Jarca koji predstavlja samu odbranu.

Evo i par primera da vidite kako to funkcioniše.

Prva karta je karta francuskog vojnika koji je u 2. Svetskom ratu pomagao Britancima u evakuaciji iz Denkerka.

Rođen je sa Ascendentom u znaku Ovna (vojska) i sa Marsom, vladarom u 1 polju (vojnik). Njegov Mars se nalazi u konjunkciji sa Neptunom (obala, evakuacija) zbog čega je on bio u misiji spašavanja i pomaganja (Neptun).

Kada pogledamo njegovo 10 polje koje ukazuje na uspeh i karijeru, vidimo da ono počinje u znaku Jarca (odbrana, vojska) a Saturn, njegov vladar se nalazi u 12 polju (evakuacija) u znaku Ovna (vojska). Da je njegovo učešće u ovoj bici imalo značaja, govori i položaj Jupitera (sreća,nešto što se dešava sa uspehom) u 12 polju (evakuacija) u znaku Riba (preko mora).

Druga karta je karta vojnog generala, velikog Napoleonog prijatelja i najvernijeg pratioca u egzilu.

Rođen je sa Ascendentom u znaku Raka, ali i sa Marsom (vojska, vojnik) na samom Ascendentom. Potom, suvladar 1 polja je vatreni znak Lava čiji je vladar Sunce (uspeh) u Ovnu (vojska) u 10 polju (sam vrh vojske i vojne komande).

 I njegovo 10 polje, polje karijere ima veze sa vojskom jer počinje u znaku Ovna (vojska) u kojem se osim Sunca nalazi i planeta Merkur (dovitljivost i snalažljivost).

I treća karta je karta nemačkog vojnog policajca, general majora, pripadnika Gestapoa, odgovornog za smrt nekoliko hiljada ljudi.

U kartama nacističkih zločinaca najviše je izrežan znak Škorpije i 8. Polje (polje Škorpije) jer cilj nemačke vojske nije bilo ratovanje, već otimanje i istrebljenje ljudi. Samim tim i ovaj nemački vojnik ima izražen znak Škorpije i 8. Natalno polje koje pokazuje da je odgovoran za smrt puno ljudi. Ali kako se vidi da je on vojnik?

Na njegovom Ascnednetu, skoro egzaktno, nalazi se planeta Mars – vojska, vojnik.

Ovo je preopširna oblast za samo tri primera jer je i sama vojska podeljena na rodove. Nije isto ako je neki vojnik u mornici ili ako pripada avijaciji, a nije isto ni da li je angažvaon u obaveštajnoj službi ili je običan pešadinac. Za sve postoji posebna simbolika, ali svima im je zajedničko: naglašeni Mars i znak Ovna u natalnoj karti.

Da li ste stvoreni za vojnu profesiju? Da li možete da se upišete na vojnu akademiju? Da li imate potencijala da postignete visokorangirane položaje u vojsci? Koliko ste hrabri i sposobni?

Sve to je zapisano negde u vašoj natalnoj karti i čeka da bude rastumačeno od strane astrologa jer je astrologija igra za sve.

Ukoliko se odlučite da potražite astrološku analizu, kontakt možete ostvariti porukom na mail:anarakovicccc@gmail.com, Skype:ana.rakovic1, Viber/WhatsApp/ Mob. +381649031191

Dobro došli

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *