KAKO DELUJE VENERA U RIBAMA?

 

Venera u Ribama nam donosi jedan od najemotivnijih i najituintivnijih perioda.

Planeta ljubavi – Venera, u znaku Riba – znaku koji donosi sanjalaštvo, epatiju i umetnost, ukazuje da je pred nama poseban period u kojem ćemo biti veoma osetljivi i intuitivni.

Ovo je najjača postavka Venere i ona će nam pokazati da prava ljubav zaista postoji. Spremni smo da sve učinimo zbog ljubavi – da se odreknemo svojih snova, da promenimo život, poklonimo godine i vreme nekome za koga nam srce jača udara.

Ova Venera je spremna na žrtvu i učiniće sve da voljena osoba bude srećna, ali ako oseti da je nevoljena onda za nju više ništa neće imati smisla.

Svi koji imaju ovu Veneru u svom horoskopu često jako pate kada oseti da im ljubav nije istom merom uzvraćena, ali oni i dalje misle da će svojom ljubavlju otopiti led na nečijem srcu i jednog dana životi srećno.

DUHOVNA POVEZANOST

Ova ljubav ume da se žrtvuje i da pokaže da joj nije potreban fizički dokaz ljubavi. Zbog toga, tokom ovog tranzita, možete biti zaljubljeni u nekoga s kim nemate fizički kontakt osim razmene pogleda i tajnih signala.

Kod nekih to može da traje godinama.

Koliko je fizičko sjedinjavanje među zaljubljenima nevažno govori činjenica da najviše sveštenih lica ima u svojim horoskopima ovu Veneru koju često posvećujemo sa Božanskom ljubavlju.

Zbog ove ljubavi, umetnici su tokom istorije stvarali remek dela. Ona je neizbrisiva. Nepovoljiva.

Ona je često neshvaćena, neuhvatljiva i nestvarna jer živi negde na rubu mašte, Zbog toga narednh dana možete biti zaslepljeni ljubavnim sjajem a draga osoba vas može inspirisati da budete bolji, nežniji i osećajniji.

Pod njim uticajem anđeli će se truditi da spoje, pa se upravo nalazimo u periodu sudbinskih susreta i neshvatljivh koincidencja koje vas mogu zbližiti sa nekim.

INSPIRACIJA

U narednom periodu mnogi će pokazati smisao za umetnost – od muzike, slikarstva, poezije ili književnosti. Sanjari će pokazati svoju maštovitost i umetničku kreativnost u poslu kojim se bave.

Primetićete i da su ljudi postali saosećajniji i da će mnogi imati želju da nekome pomognu, što su možda i najbolje osobine ovog tranzita. I upravo nam se on dešava u vreme kada mnogo religije podsećaju svoje pripadnike da treba da pomažemo jedni drugima i zalažemo se za mir.

Duhovnost i saosećajnost mogu obeležiti ovaj period.

IDEAL I SAVRŠENOSTVO

Pod uticajem Venere u Ribama tragaćamo za onom ljubavlju u kojoj nema interesa, nego puno obožavanjje. Tražičete savršenu ljubav i upravo zbog toga možete pogrešiti jer ona ne postoji. Možete biti na iskušenju, pa čak i da ste u braku ili vezi, da razmišljate o nekome nedostižnom ko vas može voleti jako i nesebično do kraja života. Upravo zbog toga, možete biti skloni tome da uđete u tajnu ljubavnu vezu sa nekim za koga verujete da vam to može podariti.

Zbog toga će svi oni koji su emotivno nesrećni u svojim trenutnim odnosima, maštati o novim ljubavima u kojima će biti nesebično voljene.

Sve što je tajno vas može jako privući a vera da vas druga strana voli i diše za vas je nešto što će vas privući i povezati.

Samim tim, ovo je vreme platonskih ljubavi, gde čak ne morate imati nikakav fizički kontakt sa voljenom osobom.

Poznate osobe sa Venerom u Ribama u natalu su:  Selin Dion, Vinsent van Gog, Elizabeta II, Penelopa Kruz, Mišel Fajfer, Džordž Harison, Džon Travolta, Džon Bon Džovi, Šopen, Johan Sebastijan Bah, Viktor Igo, Bili Holidej, Barbara Strejsend, Ronald Regan, Erdogan, Tomas Edison, Marija Šarapova i drugi.

KAKVE ĆE ASPEKTE PRAVITI VENERA?

 

Venera konjunkcija Saturn – od 20.3 do 26.3 – Ovo je tranzit koji nam donosi nešto staro a samim tim moguće su obnove starih ljubavnih kontakata, susreti sa bivšim partnerima ili povratak starih simpatija u naš život. Sada je vreme za vrednovanje svega što je staro, nešto što je antikvitet a za šta mi možemo da budemo vezani jer imamo uspomene. Draga osoba vam se može zamoliti da joj pomognete. Stara ljubav vam može izaći u susret i pomoći vam. Vraćanje starog duga.

 

Venera sekstil Jupiter – 22.3 do 28.3 – Ovo je povoljan tranzit jer donosi srećne okolnosti, zbližavanje a ponegde i početak ljubavnih veza. Srećne okolnosti. Dobitak.

 

Venera sekstil Uran – od 27 do 30.3 – Očekuju nas promene i iznenađenja. Preko partnera ili drage osobe možete steći nove prijatelja koji vam mogu biti od pomoći. Budite iskreni. Nova poznanstva.

 

Venera konjunkcija Neptun – od 1 do 5.4. – Sve što jeste – nije a sve što nije jeste. Izbegavajte da donosite bitne ljubavne odluke jer možete pogrešiti. Verovatno ne možete trezveno da sagledate celu situaciju, pa je potreban oprez. Častite sebe odlaskom u velnes, iznajmite hotelsku sobu i uživajte u svojoj tišini. Briga o zdravlju voljene osobe.

KLIKNI I PROČITAJ - Nedeljni horoskop od 11.3 do 18.3.2024!

 

KAKO OVAJ TRANZIT UTIČE NA VAŠ ZNAK I PODZNAK?

 

OVAN – Niste takva osoba koja može dugo da skriva svoja osećanja i ovo je za vas veoma izazovan period jer nećete moći da razumete postupke partnera ili nekoga ko vam je drag.

 

BIK – Želečete da prekinete sa starim i lošim novikama. Ukoliko ovde spadaju i osećanja koja gajite prema jednoj osobi, želećete da to prekinete na vreme.

 

BLIZANCI – Pomozite prijateljima i saslušajte ih ali gledajte da ono što vam povere sačuvate za sebe.

 

RAK – Očekuje vas veoma povoljan poslovni period. Jedna osoba želi da vam pomogne i zaštiti vas. Udvaranja na poslu.

 

LAV – Desiće vam se puno toga lepog prilikom putovanja u inostranstvo. Ljubav sa nekim iz daleka.

DEVICA – Predivan period u kojem će Device uživati u svom braku i ljubavi. Srećne okolnosti.

 

VAGA – Na poslu vam se može pojaviti osoba koja će vas oduševiti i snažno privući.

 

ŠKOPRIJA – Nećete moći da kontrolišete svoja osećanja. Moguć je početak nove ljubavne veze. Sreća preko dece.

 

STRELAC – Mlađa osoba vas inspiriše. Tajna prepiska ili signali koje vam šalje jedna osoba.

JARAC – Stiže vam dobitak u tajnosti ili neka vrsta pomoći.

 

VODOLIJA – Bićete preemotivni. Inspiraciju pronalazite u ljubavi.

RIBE – Ovo je vaš srećan ljubavni period a neke Ribe se mogu zaljubiti do ušiju. Moguć je početak nove veze.

 

Vaš astrolog,

Ana Raković

Kontakt za zakazivanje konsultacija i tumačenja natalne karte na E-mail: astroregulus1@gmail.com ili mob. +381649031191

2 Komentari

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *