Nedeljni horoskop


Dragi moji, uživajte u nedjeljnom horoskopu za period od 11-og do 18-og marta.

OVAN

Ukoliko ste u prethodnom periodu imali osjećaj zbunjenosti, zamagljenog uma, dešavale su vam se nejasnoće u komunikaciji ili je pak došlo do isplivavanja nekih tajni i skandala, sada je vrijeme da se stvari raščiste. Možda ćete biti u situaciji da branite svoje stavove i vaše riječi mogu biti sablja britka.

Sredinom nedjelje, mnogi će poželjeti da odmore od svakodnevnice, serija i filmova, igrica, društvenih mreža i da pođu na odmor. Iskoristite povoljne tranzite i pođite na produženi vikend, odmor vam je jako potreban.

U utorak Venera ulazi u znak Riba gdje je egzaltirana. Ovo znači da će biti naglašena svaka vrsta uživanja, čak može doći i do pretjerivanja. Slijedi ljubavni zanos, zaljubljivanje i lijepi trenutci sa partnerom / partnerkom. U srijedu i četvrtak možete imati priliku da uživate u lijepim jelima i kolačima.

Krajem nedjelje možete očekivati novčani dobitak.

Osim što vas još uvijek vas prati umor i pospanost, čudni snovi, zdravlje je odlično.

BIK

Kod vas je još uvije naglašeno polje karijere i reputacije, najvećih dostignuća, oca ili očinskih figura u vašem životu. Mnogi će se suočiti sa raznim izazovima koji se tiču ovih tema, ili se već suočavaju. Ali, uprkos izazovima, nalazite snagu da prevaziđete prepreke i da ostanete smireni.

Možete biti postavljeni za vođu nekog velikog projekta, što možda nijeste očekivali ali ste se potajno nadali. Sve što je vezano za grupne aktivnosti može vam donijeti uspjeh i naglašenu ambiciju koju ćete biti u prilici da ispoljite. Period je povoljan za pisanje i čitanje. Ukoliko osjećate pritisak od strane nadređenih ili oca, jedino što će vas spasiti je strpljenje i fleksibilnost.

Oni koji kriju neku tajnu za koju ne žele da se sazna i koja ih drži budnim noćima, sada mogu odlučiti da sve otkriju i da se suoče sa kim treba da se suoče. Kakav god bio ishod, odahnućete.

Slobodnima ljubav vreba iz društva, neko prema vama osjeća više od prijateljstva ili vi shvatate da osjećate nešto više.

Moguć je novčani dobitak. Zdravlje je dobro i osjećate potrebu za fizičkom aktivnošću.

BLIZANCI

Ukoliko ste u prethodnom periodu bili lijeni i odlagali stvari, sada je vrijeme da se to promijeni. Slijedi buđenje i nalet pozitivne energije koji će vas razdrmati. Imaćete uspjeha u svemu što se tiče pisanja, dijeljenja informacija, učenja, putovanja.

Mnogi će biti u prilici da upoznaju nove ljude, možda strance, koji će im proširiti percepciju i otvoriti nove vidike. Sada je vrijeme za nove, velike projekte i značajne ideje koje ćete manifestovati. Vrijeme je da sve ono o čemu ste sanjarili i maštali krenete da sprovodite u djelo. Neki od vas će promijeniti posao ili će dobiti šansu za unaprjeđenje posla ili bolju poziciju.

Ovo je period prenaglašene romanse, pazite da ne pretjerate sa ljubavnim zanosom… ili se prepustite i suočite sa posljedicama kasnije.

Sredinom nedjelje moguć je novčani dobitak.

Zdravlje je odlično, budite se iz zimskog sna pa iskoristite to i da se fizički više pokrenete.

RAK

Sve što ima veze sa učenjem, putovanjem, kreativnošću, pisanjem, umjetnočću, sada je kod vas naglašeno. Osjetićete veliku potrebu da se bavite lijepim stvarima, koje suštinski volite. Još uvijek je u fokusu vaše osmo polje, pa se možete baviti temama koje se tiču tuđeg novca, pozajmice, kredita, poreza, trudnoće.

Neki će odjednom početi da se zanimaju više za ličnu transformaciju pa mogu konsultovati astrologa ili nekoga koga smatraju „duhovnim vođom“.

Možete odjednom osjetiti da se vaš rad vrednuje, čak i stvari za koje ste mislili da su neprimjetne i skrivene sada mogu izaći na vidjelo i za njih možete dobiti priznanje od strane nadređenih. Moguće su promjene na poslu koje će donijeti nove obaveze i koje ćete imati problema da uskladite sa porodičnim obavezama pa može doći do prepirke i svađe.

Ako putujete u inostranstvo doživjećete nezaboravno iskustvo. Slobodne ljubav vrema baš iz inostranstva ili na fakultetu. Može vam se udvarati osoba koja voli da pomaže drugima.

Uživate u hrani, ukoliko imate priliku probajte neku stranu kuhinju koju do sad niste, uživaćete.

Dosta ste lijeni za fizičku aktivnost ali će vas dolazak proljeća pokrenuti.

LAV

Ulazak Merkura u znak Ovna ove nedjelje, u vašem devetom polju, može pokrenuti dešavanja koja su vezana za odlazak u inostranstvo, nastavak obrazovanja ili novi fakultet. Takođe, možete biti u prilici da upoznate nove ljude iz inostranstva, različite kulture i religije koje će vam proširiti vidike. Idealno je vrijeme za učenje, pisanje, publikovanje, prenošenje znanja na druge.

Ukoliko ste nastavnik, učitelj, profesor ili ukoliko još uvijek studirate, idealna je nedjelja da naučite nešto novo što će skroz promijeniti tok stvari i olakšati vam rad ili učenje. Neki od vas će dobiti novu poslovnu priliku. Mnogi su se u posednjem periodu suočavali sa izazovima na polju partnerstva, a ova tema će biti aktuelna do kraja mjeseca.

Ove nedjelje ljubavni zanos, naglašena strast, osjećaj ljubavi na potpuno nov način. Može vam se udvarati osoba koja je zauzeta.

Nedjelja je povoljna za druženje i socijalizaciju. Osjećate se pospano ali bliži se dolazak proljeća pa će se povećati i vaš nivo energije.

DJEVICA

Drage Djevice, ukoliko ste u mogućnosti ove nedjelje pođite na odmor pored neke vode. To će djelovati jako ljekovito na vas. Oni koji su se u prethodnom periodu bavili zdravljem i bili na neki način u bezizlaznoj situaciji, sada će početi da osjećaju olakšanje i konačno nestanak tegoba.

Ukoliko je bilo napetosti i konflikta prethodnih dana, sada se stvari smiruju. Možda će vam se ukazati nova poslovna šansa i to preko partnera, koji vas može odvesti daleko. Nedjelja je povoljna za susret sa starijim osobama i starim ljubavima.

Oni koji su u nestabilnim ili vezama koje nemaju perspektivu sada će odlučiti da konačno sa tim raskrste dok će neki sasvim suprotno, podići stvari na veći nivo i odlučiti da stupe u brak. Slobodnima se može udvarati dosta starija osoba.

Ove nedjelje će vam prijati ljudi iz inostranstva, strane kulture, strana jela u kojima ćete uživati.

Ovo je nedjelje lijepih trenutaka sa društvom i voljenim osobama.

KLIKNI I PROČITAJ: Mesec je naredna 2 dana u hirovitom znaku Ovna. Šta nam to donosi?

VAGA

Nedjelja je povoljna za pisanje i čitanje, učenje novih stvari, rad preko Interneta, trgovinu i slično. Možete uvesti nove navike u svoju rutinu, ali može vam se nametnuti novi zadatak koji nijeste željeli u ovom trenutku. Ove nedjelje moguć je priliv novca, neko će vam vratiti pozajmicu ili ćete dobiti pozajmicu. U ovom periodu sve vam ide od ruke, organizovani ste i možete uvesti nove, korisne korake u svakodnevnoj rutini.

Neki će poželjeti da uljepšaju radni prostor. Može se desiti da poželite da se vratite starom hobiju u kojem ste uživali i to će vam u ovom trenutku veoma prijati. Ukoliko je bilo tenzije i svađa sa partnerom i djecom, sada će se stvari popraviti. Možete dobiti priliku za novo partnerstvo koje će zvučati obećavajuće i profitabilno. Isto tako, nekima od vas se može ukazati šansa za rad u državnoj upravi.

Slobodnima se može udvarati misteriozna osoba u koju će se jako brzo zaljubiti. Iskoristite period naglašenog uživanja u ljubavnom zanosu, ali imajte na umu da su i pretjerivanja moguća.

Moguća je povećana pospanost i umor.

ŠKORPIJA

Ako ste u inostranstvu može vas jako drmati nostalgija pa ćete komunicirati sa bližnjima. Ove nedjelje nastavljaju se teme koje se tiču doma, porodice ili majke. Možete doći u situaciju da renovirate kuću ili stan, da uljepšate prostor u kojem živite.

Za neke od vas ovo može biti finansijska, a za neke emocionalna investicija. Takođe, možete se suočiti sa situacijama iz prošlosti, čak i iz djetinjstva ali ovo je proces transformacije koji vam je u ovom trenutku potreban. Nedjelja je povoljna za zakazivanje pregleda kod doktora, ukoliko su vam potrebni ili konsultacije sa nekim ko vam može pomoći da prevaziđete zdravstveni problem i slično. Takođe, povoljan je period za poslovne sastanke na kojima ćete imati uspjeha.

Ovo je period kada možete sresti ljubav svog života i iskusiti nevjerovatan ljubavni zanos. Ukoliko ste radili na potomstvu, želja vam se može ispuniti.

Moguća je povećana nervoza, morate se relaksirati.

STRIJELAC

Ove nedjelje možete imati osjećaj da ste preplavljeni informacijama, novostima, mailovima. Možete biti u situaciji da budete uključeni u nove grupne projekte, online projekte i rad preko Interneta. Mnogi od vas mogu imati pojačanu komunikaciju sa rođacima, braćom i sestrama, komšijama. Bićete u prilici da pomognete nekome iz porodice. Sjajan je period za učenje, nove vještine, pisanje. Onima koji su radili na promjeni posla može se otvoriti nova poslovna šansa.

Ako već neko vrijeme planirate da nekoga ko vam se sviđa pozovete na sastanak, sada je pravi trenutak da to učinite. Neki od vas se dopadaju nekom komšiji (komšinici) koji vas može iznenaditi i pozvati na piće. Sada je jako povoljan trenutak za novu ljubavnu romansu.

Osjećate se veoma dobro, ali rastrgnuti ste na dosta strana. Morate se odmoriti.

JARAC

Odličan period za finansije se nastavlja. Još uvijek su vam planete naklonjene u ostvarivanju ciljeva koji su vezani za bolju zaradu. Koji god problem da imate a tiče se finansija, riješićete na kreativan način. Možete priuštiti sebi nešto što ste odavno željeli i može vas preplaviti osjećaj zadovoljstva zbog materijalnog.

Povoljan je trenutak i za promjenu karijere i nove poslovne šanse. Ove nedjelje pazite na komunikaciju sa braćom, sestrama, rođacima i komšijama jer se može desiti da brzo planete i izgovorite nešto što ne mislite.

U ljubavi su moguća razna dešavanja, promjene, neočekivane situacije. Neki će se zaljubiti, neki možda staviti tačku na nešto što nema perspektivu.

Mnogi će se pokrenuti i početi da idu u teretanu. Zdravlje veoma dobro ove nedjelje.

VODOLIJA

Drage Vodolije, nastavlja se period u kojem mnogi od vas mogu promijeniti izgled, pa čak i mentalni sklop u smislu da ćete promijeniti pogled na neke stvari. Ovo je period kada izgledate lijepo i zadovoljni ste svojim odrazom u ogledalu. Ovo vam je jako važno jer ste uložili veliki trud i rad, bilo vježbanjem, zdravom ishranom ili možda kozmetičkim intervencijama.

Može se desiti da trošite više novca u ovom periodu, na kupovinu nekog elektronskog uređaja ili automobila. Mnogima od vas se popravila finansijska situacija u poslednje vrijeme, pa ne morate više brinuti zbog novca.

Slobodni mogu naići na mlađu  osobu koja će im se jako dopasti. Period je povoljan za romantične trenutke. Takođe, lijepe trenutke možete provesti sa braćom, sestrama i rođacima.

Zdravlje je odlično, možete jesti malo više nego inače.

RIBE

Osjećate jaku pokretačku energiju koja vas tjera na akciju. To se može manifestovati kroz fizičko vježbanje ili pak kroz započinjanje novih poslova ili projekata. Period pospanosti, umora, lijenosti je konačno iza vas. Šta god da u ovom periodu radite radićete to sa lakoćom i sa puno elana.

Ukoliko ste imali problema sa nesanicom sada bi trebalo da se popravi situacija. Skloni ste pojačanom sanjarenju i maštanju, a nekima se to može odraziti na umjetnički momenat pa mogu otkriti nove talente. Posao vam donosi dobru zaradu ili mogućnosti za nove poslovne šanse i nove izvore prihoda.

Sa dolaskom proljeća nova ljubav može ući u vaš život ili se mogu poboljšati stvari između vas i partnera. Ostvaruje vam se neka velika želja.

Prehlade i virusi su iza vas, sada bi trebalo da se ojećate mnogo bolje.

 

Horoskop piše Vaš astrolog Antonija +382 67 740 677

1 Komentar

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *