U martu mesecu nas ne očekuje previše aspekata što znači da možemo očekivati jedan mirniji mesec bez previše dešavanja.

U nastavku su zabaleženi samo bitniji aspekti koje planete prave ali treba da znate da je dužina svih aspekata u rasponu od po nekoliko dana a određenog dana je najjači i tada se dešava egzaktni aspekt između dve planete.

Mnogi su unapredili svoj život prateći ovaj kalendar, pa možete i vi. Ukoliko pročitate da određeni dan nije povoljan za nešto, odložite svoje obaveze i planove za prvi sledeći koji je povoljan.

Naravno, postoji još detaljnija analiza a to je ona koja upoređuje trenutne aspekte sa vašom natalnom kartom, pa ukoliko ste zainteresovani za tu varijantu, zakažite konsultacije i tumačenje natalne karte na mob. (Viber&WhatsApp&Telegram) na +381649031191 ili putem E-mail-a: astroregulus1@gmail.com

Vaš astrolog,

Ana Raković

 

01 MART

SUNCE SEKSTIL JUPITER (11)

Tranzit koji obećava uspeh i donosi dugotrajnost u poslovima. Zbog aspekata koje Sunce u isto vreme pravi i sa Saturnom, može doneti uspeh za stare poslove ili obnovu ili reorganizaciju starih poslova, što će doneti uspeh. Ovaj tranzit utiče na muškarce koji će biti raspoloženi, hrabri i istrajni u svojim namerama. Dame će primetiti i da će muški libido biti u pojačanju, želeći da po svaku cenu zadovolji svoju strast. Odličan dan za saradnju sa ljudima iz islamskih zemalja ili planiranje putovanja u te zemlje.

03 MART

VENERA KVADRAT URAN (19) – Ne morate po svaku cenu kupiti nešto novo jer tim potezom možete sebe dovesti u nevolju. Ako se ipak odlučite za kupovinu, možete nešto platiti po mnogo skupljoj ceni. Ponesite novac kod sebe za iznenadne situacije i neprilike u kojima se možete naći. Ovaj tranzit može da donese rastanek od dragih osoba zbog putovanja u inostranstvo. S druge strane, neki odnosi se mogu prekinuti ali to nećete doživeti negativno već sa određenim olakšanjem. Možete izazvati raskid ukoliko sami ne znate kako da to učinite. Prijateljima može biti potrebna vaša pomoć. Promena planova u poslednji čas zbog čega vam može biti krivo.

04 MART

MERKUR SEKSTIL URAN (19) – Ovaj tranzit je najbolje da iskoristite da naučite nešto novo, da proširite svoje znanje a ukoliko studirate, mnogo lakše ćete utiči i pamititi. Bitno je da sednete i počnete sa učenjem. Dan je povoljan i za sve one koji se bave pisanjem jer možete biti kreativni i originalni, ne ponavljajući se. Izvesno je putovanje ili vreme možete provesti sa nekim potpuno novim ko će vas nadahnuti i motivisati a to može biti i osoba dosta mlađa ili dosta starija od vas. Pozovite prijatelje. Odličan period za kupovinu bele tehnike, telefona, automobila ili računara ali ih možete platiti po skupljoj ceni.

08 MART

MERKUR KONJUNKCIJA NEPTUN (27) – Danas vam može isplivati neka tajna na videlo a ukoliko budete radili pretrage kod lekara, možete na vreme otkriti šta vam se dešava u organizmu. Laž ili prevara mogu uspeti ukoliko su originalne i ako ih do sada niko nije primenio. Mlađe osobe mogu biti sklone prehladama a malu decu čuvajte od padova. Ako želite, decu zabavite igrom skrivanja ili im dajte da nešto boje i crtaju. Umetnici mogu biti posebno nadareni, pa će ih ovih dana pratiti pojačana inspiracija. Mladi mogu prirediti iznenenađenje ili nas iznenaditi svojom zaboravnošću. Pogrešan poziv. Greške.

09 MART 

MARS KVADRAT URAN (19) – Očekuje nas nepovoljan aspekt koji će doneti nestabilnost u međuljudskim odnosima. Uglavnom će se odnositi na muškarce koji mogu biti nervozni, nestrpljivi i užurbani a upravo zato mogu praviti greške zbog čega će biti još napetiji. Ako nešto možete krenuti po zlu, krenuće. Na poslu možete pokazati nestručnost a grešku ćete morati ispraviti na svoju štetu. Svađa sa prijateljima. Kvar na medicinskim apartima.

KLIKNI I PROČITAJ: Kako deluje Mars u Vodoliji!

10 MART

MERKUR SEKSTIL PLUTON (1) – Verovatno ćete biti dosta direktniji i oštriji u komunikaciji a posebno u pregovoračkim procesima. Upotrebićete sva sredstva da ostvarite cilj a ako on podrazumeva da upotrebite sve adute koje imate i iznesete “prljav veš”, to ćete i uraditi. S druge strane, možete biti optuženi da gurate nos tamo gde vam nije mesto a previše vremena sa telefonom u rukama može probuditi partnerovu ljubomoru.

17 MART

SUNCE KONJUNKCIJA NEPTUN (27) – Izbegavajte alkohol i opijate a ukolik primetite da se neko čudno ponaša, onda treba da znate da uzrok može ležati u tome. Ovo je tranzit koji donosi emotivnu osetljivost ili brigu za jednog člana porodice. To najpre može biti otac ali i u nekim slučajevima i majka. U kući može doći do određenih problema sa vodom, prokišnjavanjem ili vlagom. Idealno je vreme za molerske poslove, renoviranje kupatila ili promenu pločica. Autoriteti danas mogu biti loše volje, bolesni ili dekoncentrisani. Zavere.

21 MART

VENERA KONJUNKCIJA SATURN (12) – Ovo je tranzit koji donosi neku vrstu ograničenja. Ako nešto proslavljate, odlučite se za skromniju varijantu ili se držite proverenog ambijenta. Možete imati problema sa hranom a ako odete negde u restoran, velike su šanse da vam se neće dopasti jelo koje probate.

Susret na javnom mestu sa nekim s kim ste ranije bili u vezi ili sa nekim s kim ste davno flertovalo. Sada postoji mogućnost da će neko od vas obnoviti nešto staro. Tranzit prati nestašica i novčane poteškoće.

24 MART

VENERA SEKSTIL JUPITER (15) – Pravo je vreme za poslovno ulaganje i usavršavanje u oblastima posla. Ako danas u vašoj firmi počinje da radi nova ženska osoba, ona će se pokazati kao veoma sposobna donoseći boljitak vašem poslu.

Idealno je vreme za početak novog stila života ili za početak dijete. S obzirom da se svaki tranzit oseća po nekoliko dana, ovaj može da pokrene srećne ljubavne trenutnke i da razvoje među zaljubljenima niti koje će ih još više zbližiti. Mogući veći dobici koji mogu stići ovih dana.

28 MART

VENERA SEKSTIL URAN (20) – Tranzit koji donosi promene, novitete koji će vam prijati a posebno će biti povoljni odnosi sa prijateljima preko koijh možete očekivati lepe vesti, prijatne susrete, poklon ili dobitak.

Pravo je vreme da poradite na osveženju svog seksipila, pa dame sebi mogu priuštitii novo erotsko rublje ili nešto što privlači muškarčevu pažnju. Osim toga, malo novine u krevetu ili dodatnog uzbuđenja može biti dobrodošlo. Svakako se damama preporučuje inicijativa.

PREPORUKA: Zakon privlačenja i kako ga uspešno iskoristiti

2 Komentari

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *