Nalazimo se u period darivanja u kojem često nemamo ideju čime da obradujemo voljenu osobu. I pošto je svaka natalna karta priča za sebe, kao što se svako od nas razlikuje u svojim željama od drugih, tako se ne može u potpunosti tvrditi da bi neka osoba dobila ovo ili ono. Ipak različiti horoskopski znaci imaju različite želje, mada o poklonima govori i planeta Venera koja se često nalazi u nekom potpuno drugom znaku od vašeg horoskopskom znaka, pa vam donosi neke potpuno drugačije poklone.

ROĐENI U ZNAKU OVNA ILI SA VENEROM U OVNU – Ove osobe vole praktične poklone koji mogu poslužiti svrsi. To za muškarca može biti kutija alata, makita brusilica, bušilica ili nešto tome slično a korisno. Nećete pogrešiti ni sa odabrom omiljenog parfema jer je ovom znaku veoma izraženo čulo mirisa. Poklon može biti ulaznici za stend up komediju ili opremu za fitnes.

ROĐENI U ZNAKU BIKA ILI SA VENEROM U BIKU – Ovoj osobi slobodno poklonite cveće u saksiji , ukrasno bilje ili sadnicu jabuke, šljive ili oraha. U obzim dolaze i kuhinjski dodaci ali će se sa istom jačinom obradovati i novcu u koverti.

ROĐENI U ZNAKU BLIZANACA ILI SA VENEROM U BLIZANCIMA – Dijapozon poklona je širok, počev od knjige, telefona, računara, društvene igre, odevnog predmeta, vredne olovke, penkala i slično. Neko se može obradovati sa biciklom, rolerima, motorom i kolima. Muškarcu možete pokloniti radio za njegov automobil.

ROĐENI U ZNAKU RAKA ILI SA VENEROM U RAKU – Ovoj osobi možete da poklonite nešto za kuću, bilo da je to mekani prekrivač, stolnjak ili ukrasna figure za dom. Može se obradovati i slatkom malom štenetu. Osobi možete pokloniti srebrni nakit.

AKO STE ROĐENI U ZNAKU LAVA ILI IMATE VENERU U LAVU – Neće biti pogrešno ako ovu osobu izvedete na ručak ili večeru negde u elitni restoran. Možete je obradovati sa poklon odmorom , kartom za concert i pozorište. Šta god da je, osoba za to mora smatrati da je to nešto najbolje, deluxe. A možete da joj organizujete žurku iznenađenja. Poklon u zlatu će izmamti osmeh. Osoba možete pokloniti mače.

AKO STE ROĐENI U ZNAKU DEVICE ILI IMATE VENERU U DEVICI – Ovaj znak će se obradovati svemu onome što je praktično i može joj koristiti na poslu, poput agende, rokovnika, seta olovaka ili korisnog poslovnog gedžeta. Obradovaće se i poklonom za kućnog ljubimca ako ga ima.

AKO STE ROĐENI U ZNAKU VAGE ILI IMATE VENERU U VAGI – Dame će se obradovati svemu ono što služi za ulepšavanje a to mogu da budu kreme, šminka, kozmetika za telo i slično. To može biti nekakav elegantan komad garderobe, nakit ili bilo šta drugo što će imati asocijaciju na vašu ljubav.

ROĐENE U ZNAKU ŠKORPIJE ILI SA VENERU U ŠKOPRIJI – Možete obradovati sa erotičnim stvarčicama poput rublja, donjeg veša, haltera ili čipkaste i seksipilne garderobe. Muškarci će se najviše obradovati ženskoj inicijativi u krevetu a možete na sebe staviti mašnu, pa da vi budete poklon.

ROĐENI U ZNAKU STRELCA ILI SA VENEROM U STERLCU – Najviše ćete se obradovati putovanju u inostranstvo, poklon kartom za bioskop ili koncert za stranog izvođača. Osobu možete obradovati sa kupljenim loto tiketom ili srećkom.

ROĐENI U ZNAKU JARCA ILI SA VENEROM U JARCU – Ove osobe možete pokloniti antikvitet ili drugu staru i vrednu stvar kojom možete evocirati uspomene. To može biti i restauracija starog nameštaja. Časovnik, ručni ili zidni je takođe pun pogodak. Ako ste dubljeg džepa, onda voljenu osobu obradujete sa dijamantom. Mogu se obradovati i zimovanjem.

ROĐENI U ZNAKU VODOLIJE ILI SA VENEROM U VODOLIJI – Ovoj osobi možete pokloniti nešto sasvim neobično ili što nosi poslednju reč tehnologije – slušalice, telefon, električni trotinet, svrsishodan gedžet ili avionsku kartu sa poklonom iznenađenja.

ROĐENI U ZNAKU RIBA ILI SA VENEROM U RIBAMA – Mogu uživati u svim vrstama umetnosti pa ovu osobu možete obradovati sa koncertom omiljenog muzičara ili klasične muzike, odlaskom na balet, muzej ili poklon putovanjem za more. Vaučer sa poklon školom plesa, reikija, joge ili bioenergije takođe dolazi u obzir. Osobu možete obradovati sa umetničkim predmetom – slikom, fotografijom, damu sa spavaćicom, čarapama, elegantnim peškirima, vikendom u spa centru.

 

Zainteresovani za tumačenje natalne karte mogu me kontaktirati na E:mail: astroregulus1@gmail.com, Skype:ana.rakovic1, mob (Viber&WhatsApp) na: +381649031191

Dobro došli.

Vaš astrolog,

Ana Raković

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *