Dragi moji, pred vama je horoskop za nedjelju od 15-og do 21-og januara. Uživajte u čitanju. Obavezno pročitajte za svoj podznak i znak, uzmite ono što vam odgovara, a ono u čemu se ne prolazite jednostavno odbacite. 

Vaša Antonija,

Crna Gora

OVAN

Ove nedjelje sve je u znaku posla. Zaista možete dobiti nove poslovne prilike. Nezaposleni neka kontaktiraju koga god misle da bi im mogao pomoći, jer će im ta osoba vjerovatno izaći u susret, dok zaposleni mogu dobiti bolje radno mjesto ili unapređenje. U međuvremenu radite stvari koje su vam ostale nezavršene, naročito ako vas šef pritiska da završite nešto iz prošle godine. Krajem nedjelje, oko 20-og moguć je iznenadni novčani dobitak. Pošto ćete početkom nedjelje biti emotivniji nego inače, krajem nedjelje ćete se prizemljiti.
Tranzicija Plutona iz Jarca u Vodoliju istovremeno kad i Sunce promijeni znak i pređe iz Jarca u Vodoliju, vama može donijeti velike promjene na polju prijateljstva. Da li ćete raščistiti neke odnose ili će se pokazati ko vam je pravi prijatelj a ko nije, ostaje da se vidi. Za većinu kraj nedjelje može donijeti nove životne postavke dugoročnih planova u čiju realizaciju odlučujete entuzijastično da krenete.
Mnogi će biti empatičniji nego inače a možda im se i vrati vjera u ljude! Ljubav može biti blurovana i možete sve gledati kroz ružičaste naočare, ali nema pravog ljubavnog zanosa bez toga… Ukoliko upoznate nekog novog ko ima veze sa inostranstvom dobro uključite sve receptore jer osoba može biti neiskrena.

BIK

Ove nedjelje će akcenat biti na devetoj kući i svemu što ona simbolizuje: putovanja, visoko obrazovanje i usavršavanje, strani jezici, religija, inostranstvo… Vi kao da imate nevidljivog zaštitnika koji vam pomaže i srećne okolnosti nastavljaju da vas prate. Krajem nedjelje možete očekivati neki događaj koji može označiti početak korjenitih promjena na polju posla i karijere. Možda se neće desiti ništa odjednom, ali neke promjene se spremaju. Krajem nedjelje, trudite se da izbjegnete svaku vrstu drame na poslu ili sukob sa šefom. Neki mogu odlučiti da pokrenu novi posao u oblasti marketinga, ili nešto što ima veze sa Internetom. Možete odlučiti da završite neku edukaciju iz oblasti komunikacije i marketinga.
Možda vam neko pokloni novac ili dobijete neki bonus.
Jupiter koji je krenuo direktno pozicioniran je u vašem prvom polju pa može nekima donijeti višak kilograma, ali istovremeno osjećate veliku potrebu za pokretom i fizičkom aktivnošću pa se oko toga ne bih previše brinula.
Ovo je jako strastven period za vas, bilo da imate partnera ili partnerku ili ćete upoznati potpuno novu osobu… Srećno!

BLIZANCI

Sada kada konačno vaš vladar Merkur dobija na snazi i kreće se nesmetano direktno, osjetićete da se stvari popravljaju. Otkočiće se stvari koje su bile „zaglavljene“. Komunikacija će se intenzivirati, dosta novih poznanstava, novih poslovnih saradnika. Zaposleni će imati dosta posla i krajem nedjelje će lagano završiti neke stare stvari. Period je povoljan za psihičko iscjeljenje kroz meditaciju i rad na sebi na duhovnom nivou. Takođe, možete imati želju da zakažete konsultaciju sa astrologom. Možete novac davati za neki dug ili platiti zaostali porez. Ukoliko krećete na zimovanje provjerite automobil jer se iznenada može pokvariti.
Lijepi trenutci sa voljenom osobom, bilo da ste u vezi ili braku, ali ipak partner / partnerka mogu biti skloni lažima i nešto vam sakriti.. Nekima slijede duge rasprave i nakon toga očekujem da ćete izgladiti odnose. Slobodnima prilika za novu ljubav. Odigrajte neku igru na sreću ili nagradnu igru, možda po prvi put konačno nešto osvojite!
Čuvajte grlo i glasne žice.

RAK

Moguće su nesuglasice sa partnerom / partnerkom, jer ste previše takmičarski nastrojeni ali preovladaće vaša ljubavna harmonija, diplomatski pristup i odluka da se ne nervirate i da stvari posmatrate na pozitivniji način. Motivišete partnera / partnerku na akciju i pružate mu podršku da završi neke odavno započete stvari.
Motivišete i druge ljude oko vas da preduzmu korake i završe posao ili nešto što su ranije započeli. Ovih dana možete biti druželjubiviji nego inače i prijatelji vam mogu pomoći u ostvarenju nekog cilja.
Slobodni mogu upoznati novu ljubav u Domu zdravlja ili kod veterinara. Neki će ući u ljubavnu romansu sa kolegom ili koleginicom. Na poslu možete zaboravljati stvari ili vam se jednostavno ne radi. Maštate o bolje plaćenom poslu.
Period je povoljan za učenje, edukacije, usavršavanje. Ukoliko imate intervju za posao ove nedjelje, naoružajte se samopouzdanjem, imate podršku planeta i proći ćete sjajno! Ukoliko ste razmišljali da se prijavite za novi posao, sada je prilika da to učinite. Ukoliko potpisujete novi ugovor uspjećete da ispregovarate uslove kakve želite.

LAV

Velika je vjerovatnoća da ste dobili virus i da je naglasak na zdravlju ovih dana. Takođe, jako je naglašeno polje partnerstva / braka. Neki će nažalost zatvoriti neko poglavlje partnerstva ili pretrpjeti korjenite promjene na tom polju. Ili vam slijedi kompletna regeneracija i uzdizanje iz pepela ili ćete „sahraniti“ neki odnos. Ili ćete pomisliti da ste pronašli svoju srodnu dušu zauvijek ili ćete pretrpjeti veliku dramu i odlučiti da sve samo pustite. Promjene koje su neizbježne započeće u ovom periodu.
Na poslu dajete svoj maksimum i ostvarujete sjajan učinak. Poželjećete da preuzmete vođstvo jer ste produktivniji od drugih. Period je povoljan da usvojite nove vještine koje su vam važne za posao i da odradite neke treninge vezane za ono što radite. Neki će naučiti nove tehničke vještine. Takođe, povoljan je period za dobijanje posla ili za promjenu posla.
Slobodni će pričati o novoj ljubavi i poželjeti da imaju djecu… nekima će se želja i ostvariti.

DJEVICA

Vama se smiješe i spremaju nove šanse. Imaćete priliku da pođete na putovanje koje ste željeli, da upišete fakultet ili da naučite novi strani jezik. Dosta prosperiteta i sreće vas prati u svemu što započnete. Kreativni ste, imate nove sjajne ideje.
Neki će renovirati stan ili će ući u proceduru za kupovinu nove nekretnine. Možda razmišljate i o investicijama na polju nekretnina. Neki će okupiti porodicu i prijatelje i napraviti prelijep ručak ili večeru, što će biti pun pogodak. Možete isplanirati posjetu rođacima koji žive daleko.
Eksplozija strasti sa novom ili osobom koja vam je već bliska. Neki mogu postati opsesivni ukoliko su se tek zaljubili i poželjeti da odmah imaju sve sa tom osobom. Romantična energija vas obuzima, možete oživjeti neku zaspalu romansu.
Učite sa djecom ili ukoliko želite da radite sa djecom period je povoljan da završite edukaciju i posvetite se tome.

PROČITAJ: Retrogradne planete u 2024

VAGA

Ove nedjelje je veliki akcenat na domu, porodici, stvarima vezanim za nekretnine. Neki od vas će se preseliti ili će kupiti novi stan koji je potrebno kompletno renovirati. U ovom slučaju je bolje da kupite stari stan i da ga renovirate nego da kupite potpuno novi stan ili kuću. Period je povoljan i za renoviranje postojeće kuće ili stana. Neki od vas će htjeti da prodaju stan ili kuću i imaće sreće u tome. Može se pokrenuti neka priča o novom povoljnijem kreditu ili o nekom nasljedstvu. Banka će vam odobriti željeni kredit bez poteškoće.
Provodite lijepe trenutke sa braćom, sestrama i rođacima. Poželjećete da čujete i vidite rođake koje niste odavno čuli ni vidjeli.
Ukoliko nešto prodajete tj. bavite se trgovinom, imaćete dosta posla, sastanaka i prodaja će ići sjajno. Ukoliko ste agent za nekretnine, prodaja će se pokrenuti i ostvarićete veliku zaradu. Ukoliko se bavite sportom ostvarićete veliki uspjeh.
Možete se lako zaljubiti u ovom periodu. Ukoliko želite trudnoću i to vam ove nedjelje dolazi.

ŠKORPIJA

Neki od vas će ući u neviđenu romansu. Zaljubićete se kao nikada do sad. Nemojte birati da se zaljubite u zauzetu osobu koliko god da vas vuče strast. Ukoliko ste u vezi dvije ili više godina sada ćete se vjenčati, udati, oženiti.
Nekima slijede poslovni pregovori koji će se uspješno završiti. Povoljan je period za razmišljanje o novcu i novčane dobitke. Možda ćete poželjeti da reorganizujete svoj budžet i posložite stvari vezane za finansije, koje će vam dugoročno ići u korist.
Povoljan je period za pisanje, učenje, istraživanje, komunikaciju. Takođe, ove nedjelje možete završiti neki online kurs koji će vam značiti za posao. Ukoliko vam se nudi posao iz oblasti komunikacija ili trgovine idealan je za vas u ovom trenutku. Ukoliko se već time bavite privući ćete nove klijente.
Vjerovatno ove nedjelje odlazite na kraći put.

STRIJELAC

Dragi moji, ove nedjelje kod vas imamo naglašeno polje novca. Očekujte razna dešavanja. Mogući su novi izvori prihoda ili imate nove ideje koje će se u budućnosti razraditi. Neki će početi opsesivno da razmišljaju kako da povećaju prihode i preduzeće sve što je u njihovoj moći da to ostvare. Neki će donijeti odluku o promjeni posla koja će se isplatiti.
Ukoliko ste singl, Venera u vašem znaku do 23-eg, ukoliko već nije, donosi vam ljubav. Ukoliko imate partnera / partnerku oživjećete romansu i uradićete sve da uživate zajedno. Ljudi uživaju u vašem društvu, zračite magnetično.
Ukoliko vam je potrebna pomoć na zdravstvenom polju sada ćete lako naći pravu osobu, doktora, iscjelitelja. Ukoliko ste bolesni sada će konačno doći do poboljšanja. Benefična Venera u prvoj kući donosi vam da se osjećate odlično u sopstvenoj koži.

JARAC

Željećete više privatnosti nego inače, u ovom periodu nije vam do druženja. Više volite da se osamite i da radite na nečemu što vam je bitno. I dalje ste u produktivnom zanosu, povećan naboj energije već neko vrijeme donosi vam nove ideje i planove. Za vas je ovo definitivno period novih poduhvata koji će se u narednom periodu realizovati. Neki će baš sada dobiti novi posao koji su čekali. Fokusirani ste na posao, stalo vam je da ostvarite svoj puni potencijal. Pa kad je vama to bio problem?
Čuvajte novac, može se desiti da ne znate gdje ste ga potrošili ili vam se stanje u glavi ne poklapa sa stanjem u novčaniku.
Ovo je period tajnih ljubavi. Ukoliko čitate moj horoskop, znate da sam protivnik toga.

PROČITAJ: Ljubavni horoskop od 12.1 do 19.1.2024

VODOLIJA

Ne znam za vas ali kod mene je prethodni period bio haos, turbulencija, drama. Iako sve zavisi od individualnih horoskopa, svi imamo i osjećamo uticaj tranzita. Krupne stvari su krenule po zlu, kako sad naći izlaz? Ne sjekirajte se, shvatite da neke stvari moraju da se dese i da se dešavaju za naše dobro. Proces je bolan ali je rezultat bolji po nas. Nama tek slijedi taj period, ogromnih životnih transformacija. Ove nedjelje stvari kreću malo da se popravljaju. Pročitajte knjigu, gledajte neku opuštajuću seriju.
Ukoliko vam je teško oslonite se na prijatelje. Neki će se okrenuti porodici i kod njih naći utočište. Ukoliko ste riješili da postanete bolja verzija sebe, sada je vrijeme da uradite nešto konkretno. Povećani troškovi.
Znate kako kaže Njegoš u sjajnom Gorskom Vijencu: „Sve što biva i što može biti, meni ništa nije nepoznato; što god dođe ja sam mu naredan.“

RIBE

Želite odmor od svakodnevnice, lako možete odlučiti da otputujete u neki relax hotel i jednostavno se samo spakujete i odete. Ali kako nedjelja bude odmicala energija se vraća, neki će čak početi da vježbaju. Trošite novac neplanirano, ali ga i dobijate nazad, duplo… Ukoliko imate porodični biznis ostvarujete veliki obrt i profit. Ove nedjelje je fokus i dalje na umrežavanju sa ljudima koji vam mogu pomoći oko karijere. Vršite pripreme za promjenu posla, bilo da učite, pohađate obuku ili se spremate za nadolazeći intervju. Za sve ovo zvijezde su vam naklonjene. Ovo je period izražene intuicije i znakova pored puta. Ko bolje od vas to umije da iskoristi?
Takođe, partner / partnerka može dobiti dobru vijest vezanu za posao ili se zaposliti. Neki mogu ući u ljubavnu romansu sa šefom ili sa osobom iz javnosti. Ove nedjelje akcenat nije toliko na ljubavnom zanosu koliko je na druženju i socijalnim aktivnostima.

Horoskop piše Vaš astrolog Antonija +38267 740 677

1 Komentar

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *