OVAN

Bićete jako srećni jer ćete moći da usrećite partnera. Pred vama je period u kojem možete realizovati zajedničko putovanje ili luskuzan odmor. Slobodni Ovnovi, možete postati veoma bliski sa osobom iz inostranstva. Sve teče savršeno glatko a na vama je samo da se prepustite.

BIK

Partneru će baš značiti vaše reči podrške koje mu upućujete zbog čega njegovo samopouzdanje može biti još izraženije. Očekujete da vam partner nešto da ili pokloni. Slobodni Bikovi, osoba iz inostranstva ima velike planove za vas ali vi se ponašate kao da više nikome ne verujete pa time sve kvarite.

BLIZANCI

Morate da pokrivate parntera i da ga branite a najradije bi ga pošteno iskritikovali jer ne podržavate njegove postupke. Možete osetiti ljubomoru. Slobodni Blizanci, ako nema emocija, onda nećete.

RAK

Vaš partner može pokazati interesovanje prema još jednoj osobi ali to ne mora nužno da znači da će da vas prevari. Jednostavno, njemu to što mu vi pružate trenutno nije dovoljno i on instiktivno traži nešto više. Razmislite o tome. Slobodni Rakovi, simpatije možete imati na poslu.

LAV

Malo ste se umorili od ovih praznika, pa se više radujete poslu ali i dalje pristižu pozivi za razna okupljanja. Obradovanje preko dece. Slobodni Lavovi, Venera u polju ljubavi donosi vam nove ljubavne prilike i udvaranja. Situirana osoba može biti neiskrena prema vama i slatko vam lagati.

DEVICA

Počeće da vas vređa partnerovo konstantno negodovanje i odbijanje pa ćete želeti da konkretno nešto preduzmete po tom pitanju, pa makar se i posvađali. Slobodne Device, moguća je obnova stare ljubavne veze ili kontakta.  Ako do toga dođe, ne morate se baš previše osvratati na ono ružno što se desilo i što vas je razdvojilo.

KLIKNI I PROČITAJ: Mars u Jarcu opisuje muškarce i njihovo ponašanje...

VAGA

Partner vam popravlja raspoloženje a njegovo ponašanje vam ukazuje na sigurnost u emotivnom odnosu. Mogućnost zajedničkog putovanja u inostranstvo. Slobodne Vage, pokušavate dodatno da saznate neke informacije o osobi koja vam se dopala ali ne uspevate u tome.

ŠKORPIJA

Bićete raspoloženi za izlaske i druženja a i partneru će to sve goditi jer će imati priliku da u svoj život unese malo uzbuđenja koje ne dobija od vas. Slobodne Škorpije, popularni ste i primećeni. Mlađa osoba se interesuje o vama.

STRELAC

Nalazite se u pozitivnom periodu u kojem vas očekuju lepa dešavanja jer ćete na ružna biti potpuno slepi jer ste tako odlučili. Slobodni Strelčevi, pred vama je period flerta, novih poznanstava i ispijanja kafica. Na pomolu je nova ljubavna priča.

JARAC

U svom ste elementu a sled pozitivnih događaja već mirišete u vazduhu. Neke Jarčeve može obradovati roda. Sa partnerom imate savršen odnos. Slobodni Jarčevi, ukoliko je vaš izbor pao na osobu koja ne živi blizu vas, onda uopšte niste pogrešili.

VODOLIJA

Svesni ste da na neke stvari ne možete uticati pa ste rešili da im se prepustite jer je lakše plivati nizvodno nego uzvodno a takva odluka će imati dejstva i na voljenu osobu. Obradovanje preko partnera. Slobodne Vodolije, čućete prijatnu vest preko prijatelja.

RIBE

Privlače vas sofisticirani povodi za okupljanja gde možete imati priliku da sretnete elitno društvo, a rado biste se pojavili i na umetničkom i humanitarnom događaju. Ali ono što vas trenutno najviše brine je činjenica da vaš partner uopšte nema slična interesovanja niti vas podržava u tome. Slobodne Ribe, dolazi vam moćno poznanstvo.

 

Vaš astrolog,

Ana Raković

1 Komentar

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *