U  trenutku rođenja svakog od nas zapisan i naš kod za uspeh. Neki taj kod uspeju da dešifruju, usmere energiju na njega i naprave rezultat, dok drugi i dalje ostanu u šumi želja nikako ne uspevajući da naprave značajnije rezultate. A postoje i oni treći, čija je glad za uspehom toliko jaka da je nebitno šta rade i čime se bave jer će svejedno biti najbolji čega god da se late.

Današnji primer je karta američke glumice koja je u rođena u znaku Raka i sa Ascendentom u znaku Lava  na najmoćnijem –  2 stepenu! Koliko ovaj stepen ukazuje na nešto vrhunsko govori činjenica da je ona najnagrađivanija glumica svih vremena. Čak 19 puta je do sada nominovana za Oskara, prestižnu filmsku nagradu a osvojila ga je 3 puta. Pored ove nagrade, ponosna je vlasnica i mnogih drugih.  

Meril Strip je jednom prilikom bila odbijena za ulogu u filmu „King Kong“ a to su joj pojasnili tako što su joj rekli da ona nije dovoljna lepa za tu ulogu. Možda ju je baš taj komentar podstaknuo da bude neprikosnovena u onome što radi. Možda joj je taj komentar prolazio kroz glavu dok je iznova i iznova vežbala akcente za filmske uloge koje je igrala i po kojima se videlo koliko se dobro uživela u uloge likova koje je glumila. Možda da nije bilo tog komentara ona nikad ne bi postala jedna od najbolji glumica ikada!

Ali suština priče je da se Meril borila da postane ono što jeste. Nije sedela skrštenih ruku umišljena u svoj talenat nego je neprestano učila, usavršavala se, ponavljala i vežbala.

Sam znak Lava jeste znak glume i prirodno je da je Meril Strip postala uspešna baš na tom polju jer joj se ovaj znak našao na Ascendentu. No njegov vladar je Sunce u nežnom znaku Raka na vrhu njenog 12 polja (polje tajni, skrivanja) što govori da je za nju najveći uspeh njena porodica (Rak) koju ona ljubomorno čuva i krije (12. polje) od celog sveta. Njena porodica je njeno utočište gde se ona oseća najsrećnijom.

Ovo, 12 polje (polje Riba – prerušavanje) govori i da Meril Strip ume uspešno da se preruši u potpuno drugu osobu i da je ona tu svoju glumu dovela do savršenstva koju je teško dostići. Dispozitor njenog Sunca je egzaltirani Mesec, u Biku, u njenom 10 polju (polju uspeha, polje koje govori da nešto radimo uspešno i da smo zapaženi na tom polju) što je postavka koja sigurno daje dodatnu motivaciju.

I na kraju, pravimo osvrt na njeno 10 polje – polje uspeha koje u slučaju Meril Strip počinje na 18 stepenu Ovna što govori o tome koliku ona energiju ulaže u svoj posao, a ta energija se uglavnom ogleda u vežbanju uloga , govoru i akcentu jer je Mars položen u znaku Blizanaca (govor, akcenat, jezici) u konjunkciji sa Merkurom (izgovor). Samim tim, Meril je birala teške uloge za koje se mesecima pripremala dok svoju glumu nije dovela do savršenstva.

Ona je sama pronašla način kako da postane bolja i zapaženija a nagrade koje je osvojila su logična posledica njenog zalaganja i napornog rada.

Naizgled i za laka zanimanja, potrebno je puno truda, učenja i rada na sebi. Mi u stvari, na ekranima vidimo samo krajnji rezultat a ne vidimo ceo proces stvaranja jednog filmskog remek dela. Čak nam i tuđi uspesi izgledaju kao da to nije ništa, ponekad ih nipodaštavamo ili imamo kritiku a ne znamo koliko je neka osoba uložila svoje energije da bi to postigla.

Astrologija vam može dati smernice i uputiti vas na koji način najlakše možete doći do cilja no svaka karta je posebna i ima specifičan ključ koji otvara vaša vrata uspeha. Ukoliko želite da saznate na koji način to vi možete učiniti, zakažite svoj termin putem E-mail-a: astroregulus1@gmail.com, Skype: ana.rakovic1, mob. (Viber&WhatsApp) na +381649031191

Dobro došli!

Vaš astrolog,

Ana Raković

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *