Venera nakon par meseci boravka u znaku Blizanca napkon promenila svoj znak i sada je započela tranzit kroz nežni i osećajni znak Raka. Ovaj tranzit donosi veću posvećenost domu i porodici, kao i jačanje familijarnih veza. Dosta ćete raditi na ulepšavanju i sređivanju doma, nakon čega ćete želeti da u svoj kutak pozovete osobe koje ćete rado ugostiti i sa kojima ćete podeliti svoju ljubav.

Pokazaćete veću emotivnost nego inače a ukoliko ste sa dragim osobama fizički razdvojeni, želećete da ih što pre sretnete. Bićete nostgalični ukoliko se nalazite daleko od svog doma, tražeći način da što pre premostite tu razdaljinu.

Teško ćete uspevati da sakrijete svoje emocije. I najmanja sitnica vas može raznežiti ili rastužiti. Neće biti čudno da pustite suzu u ovom periodu – čak da je to i suza radosnica.

I muškarci će biti posvećeni domu i porodici, a bliske ženske osobe će biti centar njihovog sveta. Moraćete imati razumevanja ako partner stavi svoju majku na prvo mesto pomalo zanemarujući vas, vaše potrebe ili osećanja.

Ukoliko se to desi, ne budite sebični, nego pokušajte da jačate te međuljudske odnose sa njegovima.

Ukoliko imate decu, trebalo bi da znate da će ona u ovom periodu takođe više trebati majku i porodicu, delujući kao da ni najmanje nisu samostalna. Uostalom, svako od nas je nečije dete, a ta majčinska, bezuslovna ljubav i pažnja je nešto što se može dobiti samo od nje. I svakome ponekad fali, bez obzira u kojem se trenutno životnom dobu nalazite, da vas majka pomazi, poljubi, bdije iznad vas pazeći da li ste gladni, umorni, bolesni ili da li vam je hladno.

Ujedno, bićete veoma nežni i brižni prema svima u okruženju. Shvataćete životne situacije ljudi iz okruženja i želećete da pomognete koliko je u vašoj moći.

U ovom periodu na neke životne odluke nateraće vas emocije.

Ako ste u vezi, želećete da pozovete voljenu osobu kod sebe u goste i da sa njom podelite čari vašeg privatnog života. Drugi mogu razmišljati o zajedničkom životu i rešavanju stambenog pitanja kako bi bili što više zajedno. Ukoliko još uvek niste upoznali voljenu osobu sa vašom porodicom, sada je pravi trenutak za taj korak.

Ukoliko ste pripadnica nežnijeg pola, dragu osobu možete osvojiti svojom dobrotom, brižnošću, vernošću i ljubavlju u očima. Ukoliko se tek spremate za novu ljubav, obavezno naglasite vaše ženske obline, a naročito grudi koje će biti centar muškarčeve požude.

Tokom ovog tranzita, sredinom avgusta Venera u sekstilu sa Uranom donosi mogućnost novih poznanstava i susreta koji donese uzbuđenja i izazove. Budite otvoreni na nove predloge.

Oko 25 tog avgusta bićete skloni preuveličavanju svojih emocija. Mnogi neće videti da nisu voljeni istom merom, a sam kraj ovog meseca donosi udaljavanje i moguće razdvajanje zbog posla ili putovanja.

Početak septembra donosi velike strasti i konkretnija dešavanja na polju ljubavi.

Ovaj tranzit će najpre osetiti Vage i Bikovi kao i osobe kojima je Ascendent u ovim znacima koji će staviti svoju porodicu na prvo mesto ili će u narednom period uspešno realizovati neka pitanja vezana za nekretnine. Rakovi su zaljubljive prirode i lako mogu započeti novu vezu.

Venera u Raku donosi najviše novca preko žeskih osoba ali i poslova vezanih za građevinu, agencije za nekretnine, salon nameštaja, prodaju nekretnine (kuće ili stana), kroz izdavanje materijalnih dobara, a ruke će zadovoljno trljati vodoinstalateri i stolari.

U svojim horoskopima Veneru u Raku imaju: Donald Tramp, Anđelina Džoli, Kijanu Rivs, Kameron Dijaz, Natali Portman, Meril Strip, Arnold Švarceneger, Ben Aflek, Hale Beri, Klint Istvud, Nikola Tesla, Rafael Nadal, Adriana Lima, Leni Kravic, Robert Plant, Fidel Kastro, Hemingvej, Šarl Aznavur, Benito Musolini itd.

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *