Današnji astro primer je karta ženske osobe indijske nacionalnosti, žrtve terorizma u Njujorku kobnog 11. Septembra 2001 godine. Tog dana  radila je u jednoj od zgrada Svetskog trgovinskog centra kao finansijski analitičar. Nakon što je avion udario u zgradu u kojoj je bila, uspela je da pozove svog oca, ali nije stigla da izađe iz zgrade.

Ova osoba je rođena sa Ascendentom na  20 stepenu ( stepn Škorpije – smrt) Jarca (Jarac – Indija, matematika, analitika – ona sama) i sa vladarom Ascendenta – Saturnom na 6. Stepenu (posao, radno mesto) u 3. polju (umni posao, sedeti za stolom i raditi). To je astrološka slika ove osobe u trenutku kada je avion udario u zgradu gde je radila.

Ali jedan pokazatelj ponekad nije dovoljan da osoba doživi nesreću, ali ako ih ima više, onda je to zabrinjavajuće. U njenoj karti ih je bilo nekoliko.

 1. POKAZATELJ – Mars (udar,akcija) u Vodoliji (avion, eksplozija) u njenom 1. polju.

2. POKAZATELJ –  Ako pogledamo njeno 6. polje koje u astrologiji opisuje radno mesto i lokaciju, vidimo da ono počinje u znaku Blizanaca (kule Bliznakinje – Svetski trgovinski centar). Potom gledamo gde se nalazi vladar 6. polja i na kojem je on stepenu da bi stvorili približniju sliku o mogućim posledicama.

 Pošto se njen Merkur nalazi na 8 stepenu (stepen Škorpije- smrtna opasnost) u znaku Device (na radnom mestu) pa povezujemo da je ovo bio drugi veoma važan znak u njenoj natalnoj karti.

3. POKAZATELJ – Dešavanja na radnom mestu ukazuje i 10. polje, planete u njemu i njegov vladalac. U slučaju ove ženske osobe, 10 polje u Škorpiji (Škorpija – smrt) je još jedan u nizu od pokazatelja moguće nesreće. A da cela priča bude još šokantnija, Pluton, vladar 10 polja se nalazi na 22 stepenu (biti ubijen) u znaku Device (na radnom mestu) u 8. Polju (Polje Škorpije – terorizam).

Pluton, planeta smrti se nalazi u konjunkciji sa Uranom (avion) u njenom 8 polju (razlog smrti).

Astrološki zanimljiv podatak je da njeno 8 polje (polje smrti) počinje u znaku Lava, znaku koji prestavlja oca, zbog čega ne čudi što je u poslednjim trenucima svog života uspela da nazove oca i možda, da se oprosti od njega. Sunce, vladar 8 polja, nalazi se u konjunkciji sa Merkurkom (poziv) u njenom 12 polju (opraštanje).

Treba istaći i da se u njenom 8 polju (polje smrti) nalazi planeta Jupiter koji govori da ovu osobu smrt zatiče u inostranstvu (Jupiter) u odnosu na njeno mesto rođenja.

Pri terorističkim akcijama uvek stradaju nevine osobe i nikad se ne zna gde nas smrt vreba ali danas možete dobiti informacije koje će vas usmeriti čega to treba da se plašite i šta je to opasno za vas. Često je to baš ono čega se najviše plašimo, ne znajući da je u svakom ljudskom biću u genetskom kodu ukucan i kod za opasnost.

Šta je to opasno za vas? Čega treba da se plašite a šta da izbegavate po vašem horoskopu, možete saznati u razgovoru sa svojim astrologom.

Zakažite termin za konsultacije putem E-mail-a: astroregulus1@gmail.com, mob. (Viber&WhatsApp) +381649031191, Skype:ana.rakovic1

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *