POVOLJNO

Ovaj tranzit nam donosi dobro raspoloženje, vraća optimizam i pruža prilike za srećne preokrete. Sad je idealno za putovanje u inostranstvo, kontakte sa strancima, učenje stranih jezika, polaganje ispita na studijama i proširenje znanja. Možete se odlučiti da upišete kurs koji će pozitivno delovati na vaš život, potražiti usluge life coaching-a ili čitati štiva iz popularne psihologije. Iskoristite ovaj tranzit za odmor uz dobar film ili ako ste u mogućnosti otiđite u bioskop.

 

NEPOVOLJNO

 

Tranzit može prouzrokovati poskupljenja ili vam doneti veće troškove. Pazite da ne precenite svoje platežna sposobnosti zbog trenutnog dobrog raspoloženja.

 

LJUBAV

 

Zbog ovog tranzita želećemo da obradujemo voljenu osobu i da joj pružimo ono što znate da bi ona htela. Prisnost, dodir, zagrljaj i toplina u telu u prisustvu voljenog bića.

 

ASPEKTI

 

Tokom četvrtka (24. Avgusta) Mesec će biti u kvadratu sa Suncem, što donosi lošije odnose sa partnerom. Muškarci neće imati podršku svojih kolega. Potreban je kompromis jer neće svima sve odgovarati. U popodnevnim časovima, možete biti neraspoloženi, imati kakav trošak ili biti odbijeni a vaš plan odložen.

 

Petak (25. avgust) u prepodnevnim časovima je u potpunosti povoljan. Donosi mogućnost dobitaka, obradovanje preko ženske osobe i mogući susret sa nekim ko nam je veoma drag a to može biti voljena osoba.

 

U noći između subote i nedelje (26. avgusta), možete čuti nešto što vam neće odgovarati, imati problema sa prevozom ili sa organizacijom istog. Poziv i poruka koji vas opterećuju.

Nedelja (27. avgust) u prepodnevnim časovima možete biti pospani pa ostati mnogo duže u krevetu nego što je to za vas običaj. Nemir. Nespokoj. Ukoliko ste prethodnu noć pili, može biti mamurni. Ljutnja. Mogućnost rasprave.

DA LI ŽELIŠ DA NAUČIŠ ASTROLOGIJU? - NOVI KURS POČINJE 25.SEPTEMBRA

 

Kako ovaj tranzit deluje na vas znak i podznak?

 

Ovan – dobitak i podrška preko osobe iz inostranstva.

Bik- mnogi se uzdaju u vas i vašu podršku. Ako neko može da reši problem onda ste to vi.

Blizanci – vreme je da se posvetite partneru. Oni slobodni treba da što više vremena provode negde napolju. Prijaće vam noćna šetnja.

Rak – proširenje posla. Traženi ste.

Lav – ovaj vikend stvoren za izlaske i provod. Očekujte udvaranja.

Devica – nigde nije lepše nego u  svojoj kući.

Vaga – obradovanje preko brata ili sestre ili osobe koja se tek vratila sa putovanja.

Škorpija – imaćete priliku za dodatnu zaradu. Dobitak.

Strelac – uglavnom razmišljate o poslu i finansijama, a što ste više fokusiranje na to, bićete zadovoljniji.

Jarac – što manje pričate drugima o svojoj sreći bićete srećniji.

Vodolija – uglavnom delujete samostalno ali vam ponekad prijaju poslovi u većim organizacijama. Tek tu se ističete svojom neobičnošću i originalnošću.

Ribe – ove vreme je za značajnije poslovne rezultate. Mnogi vam se dive.

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *