Bez obzira koji ste znak ili podznak, aspekti podjednako deluju na sve. Primetićete da vam se određenih dana dešavaju lepe stvari a drugog dana problemi. Sve to aktiviraju aspekti koji mogu biti povoljni ili ne.

 

04 SEPTEMBAR

MERKUR TRIGON JUPITER (15) – Ovaj tranzit je povoljan za kupovinu automobila, motora, bicikala, električnih uređaja, telefona, televizora i druge prateće opreme. Manje investicije se sada mogu isplatiti ili vi možete razmišljati o tome gde da ulažete novac kako bi ostvarili manje dobitke. Ovaj tranzit će doneti  obradovanje preko mlađe osobe ili dobitak preko nje. Dobitak možete ostvariti u trgovini, komunikaciji i poslovima vezanim za internet poslovanje. Ako razmišljate da prodate ili kupite automobil sada je pravi trenutak za to. Ovaj tranzit ukazuje i da možete imati dobru koncentraciju, da ćete lakše učiti i savlađivati nova znanja. Ukoliko imate neki ispit ovih dana ( pošto svi aspekti deluju par dana ranije ili par dana kasnije posle egzaktnog susreta) imaćete uspeha. Obradovanje preko brata, sestre, rođaka, komšija i bliskih osoba iz okruženja. Pogotovu osobe koje su rođene u znaku Blizanaca ili Device imaće sreće a mogu rešiti i pitanje vezano za život u drugoj zemlji. Uspešno apliciranje vize.

06 SEPTEMBAR

SUNCE KONJUNKCIJA MERKUR (15) – Ovaj dan je povoljan za počinjanje poslova vezanih za internet, saobraćaj, edukaciju, trgovinu i marketing. Koliko se bavite spisateljstvom ili je vaša rad vezan za kreativnost bićete veoma produktivni i uspešni u svom poslu. Pravo je vreme da organizujete sastanak i da sa svojim zaposlenima razgovarate o planovima koji imate. Ovaj tranzit je povoljan i za to da očevi razgovaraju sa decom o prestojećoj školskoj godini i zajedničkim planovima. Moguće kraće putovanje. Muškarci mogu planirati poslove i ovih dana intezivnije komunicirati sa okruženjem. Ukoliko krećete na put obratite pažnju na mogućnost pojačane  policijske kontrole posebno u blizini škole.

07 SEPTEMBAR

SUNCE TRIGON JUPITER (15) – Ove tranzit po svoj prilici donosi poslovnu satisfakciju i želju da se poslovno pokrenete. Imate blagoslov planeta da započnete novi posao ili da vaše nove poslovne zamisli urade plodom. Ukoliko vam je potreban posao, vreme je da aplicirate za njega jer ćete sada imati dosta sreće. Svi oni koje zaposlite ovih dana, ako ste privatnik, se mogu pokazati kao vrlo dobri radnici. Ovaj tranzit ukazuje i na pozitivne međuljudske odnose a posebno će mu muškarci biti srećni i raspoloženi. Otvoren razgovor može rešiti neke njihove dileme.

* Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog teksta objavljenog na ovom web sajtu zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo.

15 SEPTEMBAR

SUNCE TRIGON URAN (22) – Ovaj tranzit donosi sprovođenje novih ideja u delo ali i kontakte sa kolegama koje bi ovog puta trebalo da se slušate. Uvek krenite od sebe i zapitajte se kako bi ste se vi osećali ukoliko bi vas neko sputavao. Svako imam priliku da zasija i zbog toga je potrebno da svakome date šansu da se dokaže. Ovaj tranzit otvara nove poslovne kontakte, a i prijatelji će biti raspoloženi za poslovnu saradnju. Slučajni susret na javnom mestu. Bićete brzi i ekspeditivni a to je ključ vašeg današnjeg uspeha. Nemojte ništa prepuštati slučajnosti već razmišljajte unapred i predupredite sve moguće nevaljo. Ovaj tranzit se egzaktno zahvata prve časove 16. septembra ali pošto deluje ranije, namerno je prebačen na ovaj datum.

DO KRAJA AVGUSTA JE OTVOREN UPIS ZA ŠKOLU ASTROLOGIJE - KLIKNI I INFORMIŠI SE

19 SEPTEMBAR

SUNCE OPOZICIJA NEPTUN (26) – Ovo je tranzit koji može da donese nekakve propuste troškove ili štetu. Muškarci bi trebalo da budu posebno oprezni kako se ne bi povredili na radnom mestu. Takođe ovog dana se oni mogu osetiti jako loše ili imate bilo kakav zdravstveni problem. Ukoliko niste na vreme uzimali propisanu terapiju, sada vam se to može obiti o glavu. Ovaj tranzit donosi i lošije međuljudske odnose. Na primer, osoba koja shvati da je pogrešila neće to priznati. Neko se u društvu može isticati samo da bi povredio osećanja druge osobe.

21 SEPTEMBAR

SUNCE TRIGON PLUTON (27) – Ovo je pozitivan aspekt jer nam donosi mogućnost transformacije na bolje. Treba uočiti greške i propuste, poraditi na njima, promeniti stil rada, način poslovanja i videćete, uspeh neće izostati. Muška osoba može biti dominantna i ubedljiva. U koliko vi želite da vodite poslovni razgovor,on će proći bolje od očekivanog. Uspešna poslovna saradnja sa ljudima iz islamskih zemalja

25 SEPTEMBAR

MERKUR TRIGON JUPITER (14) – Još jednom tokom ovog meseca Merkur pravi trigon sa  Jupiterom a ovaj aspekt se dešava zbog toga što je Merkur u prethodnom periodu bio u retrogradnom hod, pa sada ponovo formira isti aspekt. Ovaj dan, kao i nekoliko dana pre ili kasnije ovog egzaktnog susreta, povoljan je za učenje, polaganje ispita, kupovinu tehnike, kupovinu automobile, učenje stranog jezika, čitanje, početak novih poslova vezanih za internet, marketing saobraćaj i spisateljstvo. Deca mogu biti srećna i lako ćete ih obradovati. Srećni prilike osobama kojima je Ascedenta u Blizancima i Devici.

29 SEPTEMBAR

VENERA KVADRAT URAN (22) – Još jedan aspekt koji se ponavlja jer je Venera u prethodnih par meseci bila u retrogradnom hodu. Donosi probleme u ljubavnim vezama, nesklad, promene a ponegde raskide,razvode i udaljavanje. U najboljem slučaju potrebno vam je malo distance pa ne bi bilo loše da se fizički razdvojite od drage osobe ili negde ptputujete sami. Ovaj tranzit će povećati nervozu ženskih osoba koje si biti svadljive i mogu ispod eksplodirati zbog najmanje sitnice. Sve ono što se nagomilalo u vašem srcu sada može dovesti do eksplozije. Problemi i stres se zbog finansijskih prilika.

30 SEPTEMBAR

MERKUR TRIGON URAN (22) – Tranzit koji donosi nove ideje, otvara nove poslove, nove poslovne saradnje i donosi poznanstvo sa novim i veoma zanimljivim ljudima. Moguće je iznenadno putovanje, predlog ili novo saznanje koja vam može promeniti život i otvoriti nove vidike nakon čega možete reći – pa kako ja ovo do sada nisam znala ili znao?! Nova poznanstva mogu biti itekako korisna. Ovaj tranzit ukazuje na jednostavna i veoma logična rešenja koja su najpre primenljiva na poslu. Novi radnici, otvoren konkurs za nova radn mesta, a oni nezaposleni mogu pronaći  novi posao.

Vaš astrolog,

Ana Raković

2 Komentari

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *