OVAN

Partner se neće previše promeniti u ponašanju ali ćete se promeniti vi. Postaćete odlučniji. Znaćete šta želite a šta ne i to jasno staviti do znanja partneru. Slobodni Ovnovi vreme je za ljubav. Pojavila se jedna osoba koja doduše nije slobodna ali vas je osvojila svojim stavom i pojavom.

 

BIK

Da vas neko pita rado bi ste produžili godišnji odmor i celo leto i sve što uz njega ide ali to ponekad nije moguće jer obaveze čekaju na vas. Ako lepo zamolite partnera on će vam pomoći. Slobodni Bikovi želite da ostavite utisak na jednu osobu koju srećete u poslovnom okruženju i to će uroditi plodom.

 

BLIZANCI

Vaš glavni problem je što ne umete da se opustite jer previše analizirate i previše obraćate pažnju na neke stvari koje su zanemarljive. Ne slušajte šta partner govori već gledajte šta radi. Slobodni Blizanci jedna osoba sa kojom ste nedavno bili u kontaktu će vam se ponovo javiti.

RAK

Vama je potrebno više pažnje i nežnosti nego drugim ljudima ali partner je oguglao vaše promene raspoloženja što vas može uvrediti. Romantično putovanje i razgovor koji zbližava. Slobodni Rakovi mlađa osoba nikako ne odustaje od vas iako vi ne dajete povoda za to.

LAV

Može vam zasmetati to što je partner jako tvrdoglav. Sada ne možete uticati na njega i promeniti mu mišljenje a sve što možete je da se naoružate strpljenjem. Slobodni Lavovi ne mora ljubav i neko interesantan, svaki put da se pojavi u kafiću. To se može dogoditi bilo gde.

DEVICA

Ako neko može da vam pokvari raspoloženje to je partner. Ukoliko očekujete pohvalu  s njegove strane, dobićete kritiku. On smatra da uvek možete bolje. Slobodne Device, jako male su šanse da ova nedelja donese promene u vašem ljubavnom životu.

VAGA

Partner vas pokreće i motiviše što je dobro jer ste vi često neodlučni odlažući sve do poslednjeg trenutka.  Prijala bi vam zajednička sportska aktivnost. Slobodne ženske Vage mogu očekivati preokret na ljubavnom planu. Pojavljuje se muškarac može oboriti s nogu. Muške Vage su previše grube.

opširnije o kursu – pročitaj ovde

ŠKORPIJA

Zajednički prijatelji mogu inicirati i predložiti susret na nekom javnom mestu koji će prijati i partneru i vama. Slobodne Škorpije za ljubav ćete učiniti sve. Nećete čekati ni čas kao ukoliko se pojavi ona prava osoba.

STRELAC

Jako dobro se razumete sa partnerom i vrlo lako se dogovorate o svemu, još kad bi zajedno krenuli na neko putovanje u inostranstvo, vašoj sreći ne bi bilo kraja. Slobodnim Stelčevevima se može udvarati osoba sa posla koja ima znatan uticaj i moć.

JARAC

Izbegavajte izlaske i veće okupljanja ako vam ne prijaju ilia ko se plašite da ćete zbog toga imati novčanih poteškoća jer štedite novac za vama bitnije stvari. Želite da jednu osobu napravite ljubomornom. Slobodni Jarčevi, budite oprezni – vraća vam se osoba čije namere ste već prezreli ali ona je dovoljno bezobrazna da proba opet da vas zavede.

VODOLIJA

Ako ne verujete dovoljno u vašeg partnera onda ga možete sputati svojom ličnom nesigurnošću i lošim iskustvom. Bolje je da mu ništa ne govorite. Slobodne Vodolije. zauzeta osoba sa radnog mesta se ponovo interesuje o vama.

 

RIBE

Ako niste raspoloženi onda je bolje da ostanete kod kuće a partner nek ide gde god hoće. To je pošteno i prema njemu i prema vama, a smanjujete mogućnost da se posvađate. Slobodne Ribe osim flerta na poslu ne dešava se ništa specijalno niti bi trebalo šta da očekujete ove nedelje.

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *