POVOLJNO

Ovaj tranzit nudi nešto mnogo više onima koji znaju da prepoznaju prave znake i odgovore sudbine. Ako imate neku dilemu ili pitanje, Bog će učiniti da vam pošalje znak i odgovor. Bitno je da verujete i osluškujete! Osim toga, ovaj tranzit donosi smirenje, tišinu i mogućnost da odmorite i relaksirate se. U tišini će oni najmaštovitiji biti najproduktivniji jer je znak Riba znak umetnosti. Uživanje na moru.

NEPOVOLJNO

Možete delovati konfuzno, zaboravno i nesigurno. Ovaj tranzit može da prouzrokuje zavere pa svi možemo izgledati kao da učestvujete u trci miševa u lavirintu. Zastanite i sagledajte svoju situaciju sa strane. Pojačana špijunaža i tajne aktivnosti. Ako imate utisak da vas neko posmatra, onda vas sigurno nego posmatra.

LJUBAV

Ovaj aspekt može da probuditi duboke emocije i duhovnu povezanost. Čudne slučajnosti koje samo sudbina može da namesti treba da vam bude jasan znak. Duhovna ljubav je jača od fizičke.

ASPEKTI

Petak (7.7) može započeti uz ozbiljno i odgovorno ponašanje. Preuzeli ste na sebe jedan deo obaveze i zbog toga vam može biti teško. Neraspoloženje. Odbijanje. Odlaganje. Odložite bitnije obaveze, poslove i razgovore. Tokom dana će se vaše raspoloženje preokrenuti za 180 stepeni, pa ćete pomisliti kako se po jutru dan ne poznaje. Veče donosi harmonične i skladne odnose. Čuvajte ono što imate.

Subota (8.7) prepodne je povoljno za kupovinu, učenje, mentalne aktivnosti, pisanje i ideje. Iskoristite neiscrpnu maštovitost. Popodne je povoljno za odmor i spavanje. Pazite na koncentraciju da ne bi napravili kakav propust.

UTICAJ OVOG TRANZITA NA VAŠ ZNAK I PODZNAK?

OVAN – Morate biti lukaviji. Ne pokazujte sve svoje adute u prvoj ruci.

BIK – Ne uživate u partnerskom poslu jer stalno imate strah da vas neće prevariti.

BLIZANCI – Previše ste dobri za neke ljude.

RAK – Bićete ponosni na sebe i svoja dostignuća.

LAV – Moguće putovanje ili planiranje odmora.

DEVICA – Stiže vam manji dobitak preko partnera.

VAGA – Harmonični odnosi na poslu. Napokon su svi zadovoljni.

ŠKOPRIJA – Ljubavni susreti. Strastvenost.

STRELAC – Uživate veliko poštovanje od strane jedne osobe iz porodice.

JARAC – Stiže vam dobitak ili neophodna pomoć koja vam je potrebna.

VODOLIJA – Bićete veoma kreativni. Prijaće vam slušanje muzike.

RIBE – Bez obzira koliko su vam ljudi ponekad naporni i teški, ne treba da gubite veru u njihovu dobrotu.

Vaš astrolog

Ana Raković

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *