Ovan

 

Partner ne voli vašu sitničavost i štedljivost. Upravo zbog toga on ne može da se opusti i tu nastaje problem. Slobodni Ovnovi ljubavni flert je moguć na poslu. Čak i da tu osobu odbijete, znajte da ona neće tek tako lako odustati. Devica mašta o vama.

 

Bik

Partner i vi se neprestano nadmećete oko dominacije, tj. čija će biti zadnja, umesto da se nadmećete ko će onom drugom pružiti više ljubavi. Što se vašeg društvenog života tiče, ne propuštajte manifestacije ili koncerte, jer se možete provesti bolje nego što se nadate. Slobodni Bikovi ostavljate snažan utisak na jednu osobu koja je iz vašeg kraja. Na pomolu je nova ljubav.

 

Blizanci

 

Sa partnerom ništa nije problem i on se slaže sa svakom vašom idejom što je dobro. Pozovite goste da vas posete. Slobodni Blizanci, sve nešto očekujete da se desi ali na kraju se ništa ne dešava. Razmislite da li je vaša taktika dobra i da li treba nešto da menjate.

 

Rak

 

Venera u polju komunikacije ukazuje da bi trebalo da više pričate o svojim osećanjima sa partnerom. Moguće kraće zajedničko putovanje ili poseta rođacima. Slobodni Rakovi jedna osoba vas neprestano zasmejava ali vi niste sigurni da li je ona prava za vas. Želite još malo vremena.

 

Lav

 

Ako ste do skoro osećali nekakve nejasnoće vezane za vaša osećanja, uskoro ćete biti mnogo opušteniji i svesniji onoga što imate. Slobodni Lavovi, jedna osoba koja vam je do juče išla na živce, odjednom će vam postati simpatična.

 

Devica

 

Pred vama je jako loš emotivni period jer ulaskom Marsa u vaš znak, postaćete ljuti i nervozni. Vrlo lako možete pasti u vatru i sve pokvariti. Slobodne Device, draga osoba nije više zainteresovana za vas kao vi za nju. Prihvatite poraz.

 

Vaga

Ponekad imate utisak da vam se ne dešavaju normalne stvari i da za vas nije predoređen utaban put. Upravo zato i ne možete kraj sebe zamisliti nekoga ko nije dovoljno uzbudljiv i drugačiji. Slobodne Vage, izazovi se nižu a vi ne možete da se skrasite na jednom mestu.

 

Pročitaj astro priču : Kako je volela Eva Braun

 

Škorpija

 

Dosadiće vam igra nadmetanju sa partnerom pa ćete na kraju prepustiti njemu inicijativu. Ako mu je toliko stalo, nek mu bude. Trenutno vam je tako najlakše. Slobodne Škorpije, starija osoba ne odustaje od vas. Taj kontakt vam može doneti poslovni uspeh ili satisfakciju.

 

Strelac

 

Ponekad imate prevelika očekivanja a ovog puta partner ne može da vam ih sve ispuni, pa se zbog toga možete razočarati. Slobodni Strelčevi, osoba izdaleka jedva čeka da vas vidi. Veza preko društvenih mreža se može produbiti. Zanimljivo, jedan Streleac takođe čeka da mu se javite.

 

Jarac

 

Ukoliko planirate proširenje porodice sada je pravi trenutak da poraditi na tome. Uspešno rešavanje stambenog pitanja. Slobodni Jarčevi, obavezno se javite poslednjoj osobi koju ste upoznali jer da su prethodne valjale, ne bi sada razmišljali o njoj.

Vodolija

 

Počećete da kritikujete partnera što je toliko preokupiran poslom i što nema vremena ni za šta drugo. Dođe vam da se zaposlite u partnerovoj firmi, da bi ga više viđali. Slobodne Vodolije, može vam se dopasti osoba koja je već zauzeta a najverovatnije i u braku.

 

Ribe

 

Mars na vrhu vašeg 7. polja ukazuje na problemi u braku. Puno toga će vam smeatit a partnerovi nedostaci izaći na videlo, pa eto problema. Slobodne Ribe, jedna Devica misli o vama, ali sve je to još uvek daleko i površno od pravog ljubavnog kontakta.

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *