Šta je život ako nemamo za koga da živimo, kome da se radujemo i kome da se nadamo?! Ne postoji osoba koja nije bar jednom volela. Ljubav je ta koja pokreće svet iako se mnogo toga rešava upravo ratom. A ljudi su kroz istoriju počinjali ratove upravo zbog ljubavi.

I ko će to opovrgnuti ili tvrditi, ali možda je upravo junakinja naše priče, inspirisala jednog od najvećih zločinaca 20 veka, da pokrene 2. svetski rat. Ipak, svedoci tog vremena joj ne daju prevelik značaj, smatrajući da je ona bila obična šiparica, zaljubljena u sport, provod, toelatu i šminku.

Ali ako je uspela da osvoji Adolfa Hitlera, s kojim je ostala 16 godina, mora da je u sebi imala nešto mnogo više od toga. Da li mu je ona pružala osećaj spokoja, trenutke predaha između surovih odluka, razbibrigu i nežnost? Kako bilo, dan pre kraja života, Hitler ju je učinio svojom ženom, a kada ju je oslovio sa “Frau Hitler”, očivici kažu da su joj oči zacaklile od sreće.

Kada ga je upoznala imala je 17 godina a on 40. Bio je 23 godine stariji od Eve i u vreme kada su se upoznali, potpuno posvećen političkoj karijeri ali i u tajnoj vezi sa rođakom Geli Raubal koja je stanovala kod njega.

https://youtu.be/ZViH6rTghTA

Mnogi su se protivili ovoj vezi zbog razlike u godinama ali Hitler je voleo mlade devojke, često govoreći : „Nema boljeg nego istrenirati nešto što je mlado“. Eva je bila jednostavna i neupućena, nimalo prepredena, živahna i željna ugađati dok ju je Hitler mogao oblikovati po volji. Nije bila glupa, ali ni genijalna, bila je zgodna, ali ne i prelepa, živahna, ali ne histerična. Nije ga ugrozila. Želela mu je samo ugoditi.

Pre nego što joj se potpuno posvetio, Eva je dva puta pokušala sebi da oduzme život zbog voljenog Adolfa. Prvi put tako što je pucala u sebe iz očevog pištolja a drugi tako što je popila šaku tableta.

A šta kaže njena natalna karta?

Eva Braun je rođena u znaku Vodolije i sa podznakom u Škorpiji. Kombinacija dva fiksna znaka dali su joj istrajnost i karakterističnu svojeglavost. Svaka Vodolija je poznata po svom instančanom i veoma neobičnom ukusu na koji drugi teško mogu da utiču ali i po tome što za partnera biraju veoma neobične osobe, često sa velikom razlikom u godinama (od 7 pa više godina). Znak Vodolije može da ukaže na suicid, a nakon toga što znamo da je Eva dva puta pokušala sebi da oduzme život kad je shvatila da gubi  pažnju voljene osobe i nakon što znamo da je na kraju stvarno sebi oduzela život sa cijanidom, kockice se polako sklapaju u jednu celinu.

Podznak Škorpija govori o dominantnoj osobi koja ume da utiče na druge ljude, o osobi koja ume da nas privoli i na nešto na šta nismo spremni. Samim tim što je Eva rođena u podznaku Škorpije i što joj je vladar Ascendenta položen u 8. Polje – polje Škorpije, daje još izraženiju sliku njenog nepokolebljivog karaktera i govori o tome da njoj smrt nije bila strana i da je često o njoj razmišljala. Takođe, ovo ukazuje na to da je bila spremna da se zaista i ubije ukoliko ne ostvari svoje zamisli. Zanimljivo je i da je drugi vladar Ascendenta, Mars, položen u 7. polje (polje braka) ali i blizu vrha 8. polja, što daje jednu potpuno opsednutu sliku mlade Eve Braun koja je bila daleko od toga da je bila potpuno neupućena u tadašnja zbivanja. Izražena Škorpija u njenom horoskopu govori o njenoj opsesivnosti i spremnosti na sve ili ništa.

Kada pogledamo njeno 5. polje koje opisuje ljubav, vidimo da ono počinje u znaku Riba, što predstavlja tajnost, a Hitler i ona su na početku krili svoju vezu. Njoj je to naravno smetalo, ali nije se puno pitala.

Ipak, pošto je Hitler ipak u njenom natalnu predstavljen 7. poljem, poljem muža, možemo da vidimo da ovo polje počinje u znaku Bika, što i jeste bio znak u kojem je on rođen. Ovo polje počinje na 5. stepenu (stepen Lava) što govori da je to osoba koja je veoma istaknuta u društvu i da je na istaknutoj poziciji. Venera, koja je vladar ovog polja se nalazi u znaku Jarca (starija osoba) što ukazuje i na to da je je Adolf bio dosta stariji od nje a 8. stepen (stepen Škorpije) na kojem se nalazi Venera govori i da je on bio ljubomoran i zahtevan, a na kraju, ovo isto ukazuje i na smrt u braku. Potom, Eva u svom 7. polju (polje braka) ima Saturna, što još jednom ukazuje da je on stariji od nje ali i da je njihova veza bila puna distanciranosti i odricanja. I na kraju Mars – planeta rata u njenom polju partnerstva ukazuje da će njen suprug biti povezan na neki način sa vojskom. Mars se nalazi na 2. stepenu, najmoćnijem stepenu zodijaka, pa nije čudo što je Adolf Hitler baš ovom planetom opisan u njenom horoskopu. Mars opisuje vuka, a ovim pseudonimom joj se Adolf predstavio kada ona još uvek nije znala ko je ustvari on.

Samim tim što je Eva rođena u znaku Vodolije to znači da ima Sunce u Vodoliji a upravo ovo Sunce, pored 7. polja, opisuje muža u horoskopu svake žene. Sunce se nalazi na 25. stepenu (stepenu Ovna) koji ukazuje na njegovu nasilničku i ratnu prirodu, u znaku Vodolije – znaku koji opisuje potpuno nekontrolisanu narav sa kojom nikad ne znate na čemu ste, na osobu koja munjevito odreaguje i ima kratak fitilj i brzo eksplodira.

Iz svega sudeći, spoj planeta u karti Eve Braun govori da je ona u potpunosti bila posvećena svom suprugu ali i da je njena opsesija ka njemu jačala kako ju je on sve više odbijao i zanemarivao. Na kraju, ipak je postala njegova žena. Obred se održao u tesnoj sobi u bunkeru u ranim jutarnjim časovima 29. aprila. Venčao ih je berlinski matičar Valter Vagner, koji je hitno pozvan u bunker dok je bio zapanjen činjenicom što će venčati Hitlera. On je tada izgledao kao pogrbljeni krhki muškarac drhtavih ruku a uz njega je stajala lepa mlada žena u elegantnoj tamnoplavoj haljini ukrašenoj šljokicama i s cipelama od antilopa. Od nakita je imala zlatnu narukvicu, omiljeni dijamantni sat i ogrlicu od topaza.

Da li je Eva stvarno bila u neznanju kakve odluke njen voljeni donosi ili su zajedno učestvovali u kreiranju najcrnjih planova nikad nećemo saznati. No, činjenica je da svi ti svetski zlikovci imaju jednu jedno lice za ceo svet a drugo sa svoju suprugu. Eva, ne bi bila ni prva ni zadnja žena koja je živela u potpunom neznanju druge strane ličnosti njenog voljenog muža.

Ukoliko ste zainteresovani da uradite analizu sopstvene natalne karte možete me kontaktirati na E-mail:astroregulus1@gmail.com, mob (Viber/WhatsApp) +381649031191 ili Skype:ana.rakovic1

Vaš astrolog,

Ana Raković

2 Komentari

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *