KAKO DELUJE MERKUR U BLIZANCIMA?

Merkur u Blizancima će ostati veoma kratko, sve do 17. juna, ali će za to vreme biti u znaku svog sedišta, gde će pokazati svoje najjače dejstvo, jer je u ovom znaku dominantan i jak.

Donosi period u kojem će komunikacija među ljudima biti povoljna. To znači da ćete odjednom uspeti da izrazite sve ono što mislite ili osećate. Više neće postojati problem da kažete ono o čemu razmišljate a možete se iznenaditi činjenicom da oko nas postoje puno ljudi koji su vešti u priči i izražavanju. Upravo zato, o nekim osobama možete promeniti mišljenje na bolje. Zbog toga, nemojte ceniti nekoga na osnovu tuđeg mišljenja ili na osnovu fotografija, već sami procenite osobu nakon što razgovarate s njom.

Upravo iz tog razloga Merkur u Blizancima treba da iskoristite da nešto napišete bez obzira da li je to stih, žalba, blog ili ljubavno pismo.

Ujedno, pred nema je period koji donosi pojačanu trgovinu u svim oblicima, potrebu za većom informisanošću, čitanjem, zapažanjem i putovanjima.

Ukoliko se bavite trgovinom, marketingom, saobraćajem i prevozom, ako je vaš posao vezan za pisanu ili usmenu reč, ovo je period kada ćete zablistati.

Naravno, ono što nije povoljno u ovom tranzitu je to što će mnoge osobe želeti da pričaju o bilo čemu , ne razmišljajući da li je trebalo nešto da kažu ili ne. Upavo brzopletost može doneti probleme u odnosima. Zbog toga je najbolje da neke stvari zadržite samo za sebe jer sve što kažete može biti prepričano na nekom drugom mestu.

Ovo je i period kada će novinari raditi punom parom a samim tim, mnogi naslovi će biti osmišljeni samo da ih vi otvorite i pročitate.

Još jedna nepovoljnost ovog tranzita je to što vas može interesovati više stvari, možete imati više interesovanja i započinjati dve ili više stvari istovremeno. Zbog toga možete gubiti energiju i površno pristupati jer nećete imati dovoljno vremena za sve.

Idealno vreme je za sve vrste učenja, za učenje vožnje, za polaganje testova i ispita.

Ako planirate da kupite automobil, motor, bicikl ili neko drugo prevozno sredstvo, ili od uređaja – telefon ili televizor, sada je izvrstan period za to.

Zbog Merkura u Blizancima, možete raditi dva posla u isto vreme ali i da komunicirate sa dve osobe u isto vreme.

Želećete da budete obavešteni o svemu što se dešava oko vas, a saznanja ćete sticati kroz razgovor sa drugim ljudima ali i informišući se kroz štampu, internet i TV. Neki od vas listaće male oglase ili pratite reklame i popuste objavljene u novinama.

U toku ovog tranzita vodićete interesantne razgovore sa prijateljima, rođacima i  komšijama (uživo ili putem sredstava komunikacije), sklapaćete nova poznanastva jer ćete mnogo lakše započinjati konverzaciju sa ljudima koji se nađu u vašoj blizini. Ujedno ovo je period i pojačanih dešavanja koje će biti propraćene u sredstvima informisanja.

Ovo je vreme kada će deca želeti da skrenu pažnju na sebe svojom radoznalošću, igrama, učenju, a ona manja će brže savladati prve reči ili napraviti prve korake.

Odličan je period za najmlađe koji će biti radoznali, željni igre i novih saznanja. Obradujte najmlađe sa nekom novom igrom ili igračkom.

Merkur u Blizancima u svom horoskopu imaju i neke poznete ličnosti poput: Tom Kruza, Dalaj Lame, Princa Vilijama, Odri Hepbern, Meril Strip, Če Gevare, Nikole Tesle, Rafaela Nadala, Novaka Đokovića, Muamer El Gadafija, Hju Lorija (Dr. Haus), Franc Kafke, Fransoaz Sagan, Karla Maksa, Žan Pol Sartra i drugih.

KAKVE ĆE ASPEKTE PRAVITI MERKUR?

 

3,4,5 i 6.6 – Merkur konjunkcija Jupiter – Ovo je tranzit koji donosi povoljne vesti, rešvanje papirologije i završavanje sitnijih obaveza. Možete se lako odlučiti za kupovinu koja je ovih dana više nego povoljna posebno ako se odlučujete da pazarite mobilni uređaj ili prevozno sredstvo. Ovih dana možete mnogo pisati, čitati, učiti i spremati ispite. Planiranje dužeg putovanja. Srećne okolnosti.

3 i 4.6 – Merkur sekstil Pluton – Ovaj tranzit donosi transformaciju. Potrebno je da nešto promenite i reorganizujete kako bi postigli veću efikasnost. Vršite uticaj na drugu stranu konkretnim idejama i nepobitnim činjenicama.

11,12 i 13.6 – Merkur kvadrat Saturn – Ovo je nepovoljan tranzit. Donosi nekakve poteškoće, odlaganja, distanciranja i uzdržavanje. Smanjena komunikacija. Problemi u školi ili završavanje škole. Slabije ocene na ispitima.

Od 12 do 19.6 – Merkur konjunkcija Sunce – Tranzit koji donosi pojačanu komunikaciju sa autoritetima, bliskost i povezanost sa ocem, moguće putovanje sa suprugom, zajednička kupovina i donošenje nekih odluka.

15,16 i 17.6 – Merkur konjunkcija Venera – Ovo su dani kada možete imati sjajno društvo. Iskreno ćete uživati u priči ili u dopisivanju sa dragom osobom. Po sredi može biti i flert a simpatije će biti obostrane. Sada možete sebi priuštiti nešto što će vam divno pristajati.

JUPITER U BLIZANCIMA - KOJI ZNAK ĆE IMATI NAJVIŠE SREĆE U NAREDNIH GODINU DANA?

 

KAKO ĆE OVAJ TRANZIT UTICATI NA VAŠ ZNAK?

OVAN – Pozovite rođake koji imaju originalno rešenje za vaše probleme.

BIK – Stižu vam i veći i manji dobici. Srećne okolnosti. Nova ulaganja.

BLIZANCI – Partner i vi ćete biti bliski i nerazdvojni.

RAK – Prijaće vam da otputujete negde daleko.

LAV – Mlađa osoba vam prirasta k srcu i počinjete da se sa njom sve više i više družite.

DEVICA – Neke Device mogu pokazati svoju dovitljivost. Promena posla na bolje.

VAGA – Saradnja sa stručnim ljudima. Prijaće vam putovanje u inostranstvo.

ŠKORPIJA – Mlađa osoba vam može mnogo pomoći. Dobitak.

STRELAC – Sada možete uvideti koliko vam partner znači pri organizaciji svakodnevnih obaveza.

JARAC – Proširenje posla ali pazite da se proširi i vaš novčanik a ne da radite za džabe.

VODOLIJA – Srećne okolnosti preko dece. Bavite se onim što volite.

RIBE – Uspećete da rešite neke manje probleme u porodici. Obradovanje preko brata ili sestre.

Vaš astrolog,

Ana Raković

2 Komentari

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *