Sam znak Raka ukazuje na porodične vrednosti, porodicu, majku i ženama iz porodice sa kojima možete imati pojačan kontakt ova dva dana. Pravo je vreme da se posvetite kući, da kupite neophodne stvari za svakodnevnicu, raspremite dom ili ga ulepšate sa nekom sitnicom po želji.

Ako vam je potreban stan, sada ćete se fokusirati na njegovo traženje – iznajmljivanje, kupovinu i prodaju.

Ova dva dana obeležiće pojačanu emotivnost i osetljivost, te bi ste morali da povedete računa o tome da ne povredite nekoga ko vam je drag. Osećanja će vam varirati. Može vas rastužiti i najmanja sitnica. Pesma, knjiga, film, tužna životna priča vas mogu zamisliti i rasplakati.

Ako imate psa kao kućnog ljubimca, vreme je da mu se posvetite. Pas jako delotvorno deluje na čoveka i štiti ga i on lošeg uticaja i kada je zdravlje u pitanju, te je preporuka vašeg astrologa da, ukoliko imate uslova za njega, da ga nabavite.

Pomozite drugima u nevolji a pre nego što odreagujete negativno, uvek razmislite i krenite da sudete od sebe. Budite ljudi.

Tokom ponedeljka (22.5) Mesec u prepodnevnim časovima pravi povoljan aspekt sa Jupiterom što donosi srećne okolnosti preko ženske osobe. Ako negde planirate da idete, računajte na gužvu. Sredina dana vam donosi istrajnosti i odgovornost da nešto završite. A popodne je povoljno za putovanje, razgovor, učenje i spisateljstvo.

Utorak (23.5) je takođe povoljan jer od prepodneva imamo pozitivan aspekt sa Venerom što donosi prijatne odnose, srdačnost, udvaranja, kontakte sa suprotnim polom a možete učiniti nešto za sebe, opustiti se i uživati. Dobitak. Igrajte igre na sreću. Popodne i veče donosi kontakte sa prijateljima.

Sreda (24.5) može da donese zaboravnost i propuste. Greške i pogrešne procene.

Kako ovaj tranzit utiče na vas?

Preporuka je da čitate prognoze za vaš znak i podznak:

OVAN – Pomozite vašim ukućanima da završe obaveze u domu. Možda ćete morati i nešto da popravite, ali vi ste u tome stručnjak, pa ne bi trebalo da vam to predstavlja problem.

BIK –  Prijala bi vam šetnja. Uspešna kupovina.

BLIZANCI – Stiže vam dobitak ili poklon.

RAK – Mnogi će vas se setiti ova dva dana, a najdraže osobe ćete zvati u goste. Učinite nešto za svoj izgled.

LAV – Prijalo bi vam da se malo odmorite. Uživati možete i u partnerovom društvu. Sveće i vino mogu biti dovoljno romantične.

DEVICA – Prijaće vam društvo prijatelja a preko njih možete očekivati i manji dobitak.

VAGA – Očekuje vas poslovni uspeh. Pohvala.

ŠKORPIJA – Uzdajte se u srećne okolnosti. Dobitak iz daleka.

STRELAC – Imate pomoć koju čak niste ni tražili.

JARAC – Bićete veoma bliski sa partnerom koji vas prosto obožava.

VODOLIJA – Srećne okolnosti preko posla kojeg se bavie.

RIBE – Ljubavni susreti. Udvaranja.

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *