Kako deluje Mars u Lavu?

On je energičan, borben i samouveren. Želi da se takmiči, da u svemu bude prvi, bude u pravu, dominira i komanduje drugima.

Ovaj Mars želi da skrene pažnju na sebe, a zbog toga će biti teatralan, razmetljiv i egoističan. Ambiciozan je, ali često preteruje. Voli da se takmiči i da pobeđuje. A ukoliko gubi…On da gubi? To ne sme da se desi! Ali ako se kojim slučajem to dogodi, pokazaće sve svoje loše osobine.

Znak Lava predstavlja predsednika, ljude na vlasti, policiju, šefove, direktore, očeve i muževe ( u ženskim horoskopima) , a Mars u astrologiji opisuje posao, rad, akciju, rat, bes, ljutnju i muški princip a kad sve to svedemo na konkretne predikcije, onda možemo da očekujemo – borbu za vlast i autoritet, više angažovanosti policije, agresivniji i dominantniji nastup šefova i autoriteta ili predsednika, kritike pretpostavljenih, loše raspoloženje i ljutnju direktora.

Potom, dame u braku mogu imati problema sa mužem koji može imati stotinu zamerki a sa ocem svi mogu očekivati neprilike, svađe i kritike. Ako ne želite da izvučete deblji kraj, pazite šta radite i kako se ponašate na radnom mestu. No, ovo osećanje može biti i obrnuto – da vi budete ljuti na svog šefa ili poslodavca. Računajte i na to da će vaš pretpostavljeni u narednom periodu stavljati na vaša pleća više posla i odgovornosti.

 

Ovo je period borbe za vlast i želja za dokazivanjem, zato će Mars u Lavu želeti borbu ako bude uvređen, jer je sad ovo već nešto lično. Ako je u pitanju čast, Mars u Lavu, kreće u akciju, u rat.

Zemlje koje su smatrane za svetske sile, imaće potrebu da se dokazuju, prepucavaju i ratuju. Ovo sada može biti na ličnom nivou jer će tenzije praviti oni koji su na vlasti,  tj. predsednici. Svi smatraju da su bolji jedni od drugih i to će biti povod za obračun i dokazivanje.

 

Ovo je dobar period da počnete da se bavite sportom, posebno ako ste muškarac, ali vodite računa na moguće sportske povrede.

 

Mars u Lavu voli život, provod, zabavu, flert, udvaranja, ljubav i popularnost. On žudi za uzdasima suprotnog pola, koje posle lako osvaja. Muškarci će u ovom periodu dosta više vremena provoditi po kafićima, kafanama, tj. u provodu, pokazujuću svoj šarm  kroz samouverenost i muški pricnip za kojim dame lude. Osim toga, Mars u Lavu pokrenuće i one povučenije muškarce da lakše priđu devojci ili žene i osvoje je.

Marsom u Lavu može da donese neprijatnosti u toku izlazaka, tuče na javnim mestima ili problematično (nasilno) raspoloženje na javnim mestima.

 

Srčani bolesnici bi trebalo da budu oprezniji jer će naredni period obeležiti dosta srčanih napada, visok pritisak, pa bi trebalo da vodite računa o sebi izbegavajući stresne situacije. Možete pretrpeti i povrede leđa i kičme.

Duže izlaganje suncu takođe može biti jer možete dobiti opekotine. Pri rukovanju sa staklenim predmetima vodite računa da se ne posečete.

 

Mars u Lavu u svom horoskopu imaju Donald Tramp, Hilari Klinton, Džordž Kluni, Emanuel Makron, Monika Beluči, Brižit Bardo, Demi Mur, Danijel Redklif, Robert Redford, Majkl Džordan, Harison Ford, Selma Hajek, Frenk Sinatra, Edit Pjaf, Kventin Tarantino, Sting, Serena Vilijams, Leonard Koen, Sigurni Viver i drugi.

* Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog teksta objavljenog na ovom web sajtu zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo.

Tokom ovog perioda Mars će praviti aspekte sa drugim planetama:

 

Od 20.5 do 28.5 – Mars kvadrat Jupiter – Ukazuje na prevelike želje ali male mogućnosti da se one ostvare. Naša očekivanja mogu biti prevelika a stvarnost u potpunosti drugačija. Proširenje posla.

 

Od 20.5 do 28.5 – Mars sekstil Sunce – Poslodavci će biti preduzimljivi i okrenuti poslu. Ako se oni lično budu založili za neki projekat, on može uspeti. Idealno je vreme za teži fizički rad, popravke i majstorisanja. Preduzetnički duh. Uspešna gradnja i stvaranje.

 

Od 10.6 do 14.6 – Borba na sve ili ništa. Borba dobra i zla.

 

Od 21.6 do 27.6 – Mars kvadrat Uran – Nestabilan tranzit koji donosi nestrpljivost, prenagljenu reakciju, netrepeljivost i želju za promenom. Neki muškarci mogu biti ljuti na svog poslodavca pa dati otkaz. Nezadovoljstvo novim promenama. Oprez pri rukovanju sa strujom. Čuvajte se tokom grmaljavine.

 

Od 13.6 do 10.7 – Mars konjunkcija Venera – Skoro mesec dana Mars i Venera će biti u konjunkciji što je dobro za ljubavne veze i strastvenost. U ovom periodu nas očekuje puno flertova, ljubavnih susreta a ovo je period i kada možete započeti novu ljubavnu vezu ili sa partnerom sa kojim ste u vezi imati veoma skladan odnos prepun strasti. Osetićete veliku privlačnost. Na poslu će vam biti potrebna pomoć još jedne osobe.

 

KAKO OVAJ TRANZIT DELUJE NA VAŠ ZNAK I PODZNAK?

OVAN – Preuzimate rukovodeću ulogu a neki od vas zaista mogu napredovati na hijerarhijskoj lestvici. U drugoj polovini tranzita vas očekuje predlog za poslovnu saradnju. Neki Ovnovi mogu sresti novu ljubav.

 

BIK – Morate biti stogi prema deci jer ne poštuju vaš autoritet. Ljubavne svađe za one u vezama a od polovine juna pa do kraja tranzita očekuje vas strastven ljubavni period. Neki Bikovi mogu započeti novu vezu.

 

BLIZANCI – Svađe sa ukućanima. Problemi sa rodieljima. Idealno je vreme da pozovete majstore ili da sami nešto popravite i uradite.

 

RAK – Tokom ovih dana pa kraja maja bićete podložni gubicima i troškovima. Potreban je oprez u saobraćaju.

 

LAV – Ako vas neko bude uvredio ili ponizio, pokazaćete zube. Sigurno nećete ostati da sedite skrštenih ruku. Lako planete i naljutite se na svaku sitnicu. Idealno vreme da povedete računa o svom izgledu i zategnete se.

 

DEVICA – Osećate nekakav nemir i to je razlog zašto loše spavate. Nemate volje ni za šta.

 

VAGA – Mars u polju prijatelja ukazuje da postoji nešto zbog čega ćete se naljutiti na njih. U drugom delu ovog tranzita možete dobiti predlog za poslovnu saradnju.

 

ŠKORPIJA – Bićete veoma ambiciozni i nećete dozvoliti da išta omete vaše poslovne planove. Svađa sa poslodavcem, direktorom ili šefom.

 

STRELAC – Mogućnost zaposlenja u inostranstvu. Vredno radite i proširujete svoj posao.

 

JARAC – Ako ne želite da dodatno ulazite u dugove, na vreme izmirite sve račune i dugovanja. Dame mogu imati manjih ginekoloških problema. Kontakti sa agresivnim ljudima.

VODOLIJA – Mars u polju braka ukazuje na probleme u partnerskim odnosima ili na to da vaš partner može imati probleme.

 

RIBE – Na poslu vas sve može nervirati jer će ljudi sa kojima radite biti sebični, bezobrazni i samovoljni. Zdravstveni problemi.

 

Vaš astrolog,

Ana Raković

Kontakt za poručivanje natalne karte i zakazivanje termina na E-mail:astroregulus1@gmail.com ili na mob. (Viber&WhatsApp&Telegram) +381649031191

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *