O ovom događaju su pisali svetski mediji

Većina ljudi voli da gleda emisije i serijale o misterijama, nestancima, ubistvima, čudnim i neobjašnjivim pojavama. Često zapisujem datume i vremena određenih događaja da bih sa astrološkog ugla mogla da protumačim šta se zaisto dogodilo određenog dana a ponekad otvorim natalne karte dotičnih osoba.

Sećate li se slučaja male Medlin Meken koja je nestala u letovalištu u Španiji na leto 2007 godine? Novinari su brujali o tom događaju. Tražili su je godinama ali nikada nisu saznali šta se dogodilo kobnog dana. Na internetu se pojavila i njena natalna karta a na osnovu nje sam sigurna da je Medlin Meken živa i da ju je odgajila porodica koja je platila za nju.

Ali to nije tema naše priče.

Ovo je priča o studentu medicine Brajanu Saferu iz američke države Ohajo, koji je u tokom večeri 31. marta 2006 godine izašao sa svojim prijateljima da proslavi kraj školovanja. Sa društvom je posetio nekoliko lokala gde su popili po turu pića, da bi u 1:15 (1.aprila) ušli u poslednji lokal pod imenom “Ugly Tuna Saloone”. To je mesto gde je on poslednji put viđen, pre nego što je misteriozno nestao.

Brajan Safer, trenutak ulaska u klub

* Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog teksta objavljenog na ovom web sajtu zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo ako se realizuje bez saglasnosti autora. U ovo se podrazumeva, pored ostalog, pravljenje screenshot-a i korišćenje teksta za snimanje sopstvenog video sadržaja.

Da stvar bude zanimljivija, klub ima nadzorne kamere, pa se na snimku vidi kada on dolazi u taj lokal sa bivšim cimerom i još jednom prijateljicom. Osim toga, u 1:55 minuta Brajan se ponovo vidi na snimku kako priča sa dve devojke. To je zvanično poslednji trenutak kada je viđen živ.

Nestanak

Prijatelji sa kojim je došao su rekli da su pomislili da je on otišao ranije kući. Zvali su ga na telefon ali se on nije javljao. Sutradan je trebao da putuje sa svojom devojkom avionom a tek pošto se nije pojavio na aerodromu, policiji je prijavljen nestanak.

Svi koji su bili u klubu su ispitani. Policija je pažljivo odgledala snimke sigurnosnih kamera. Čak su brojali sve one koji su ušli i izašli odatle i ništa čudno nije otkriveno osim to da je Brajan u taj klub ušao a da nikad nije izašao iz njega. Pretraživani su snimci sa sigurnosnih kamera iz okolnih lokala i prodavnica ali ni na jednom Brajan nije viđen.

Klub je pažljivo ispitan. Dovođeni su policijski psi tragači. Slati su čak i u kanalizacioni sistem da provere da li tamo postoje nekakvi tragovi ali ništa nije otkriveno.

Saferov  nestanak posebno je zbunio istražitelje jer u to vreme nije bilo drugog javno dostupnog ulaza ili izlaza iz bara. Policija je imala nekoliko teorija o tome šta se dogodilo i sumnja je pala sa Brajanovog cimera koji ga je pratio te noći, ali pošto je ovaj odbio da se testira na poligrafu, istraga je pala u vodu.

Brajanov brat i otac su govori da on nije nešto naročito voleo cimera. Ali, to je bilo sve.

Neki su tvrdili da se uplašio venčanja i obaveze u braku pa da je zbog toga pobegao. Drugi su imali teoriju da je zbog smrti majke par meseci ranije, bio psihički labilan pa da je možda i izvršio samoubistvo i prikrio tragove, a treći su rekli da je možda ubio žrtva serijskog ubice Smajlija.

Vidovnjak kojeg je angažovao njegov otac je rekao da se njegovo telo nalazi u obližnjoj reci,  a šta kaže njegova natalna karta? Da li postoji ikakva opasnost u njegovom horoskopu? Šta nam ona govori?

Brajan Safer natalna karta, Brian Shaffer natal chart

Brajan Safer je rođen u znaku Vodolije i sa podznakom u Blizancima. Njegov Ascendent se nalazi na 20 stepenu – stepenu Škorpije što je prvi pokazatelj da može biti u životnoj opasnosti.

Merkur, vladar Ascendenta se nalazi na 24 stepenu (stepen Riba – medicina, nestanak)  znaka Vodolije, što zaokružuje njegov izbor da se bavi medicinom ali zbog toga je njegov nestanak i dan danas velika misterija (stepen Riba). Dispozitor njegovog Merkura je Uran koji se nalazi na 20 stepenu (stepen Škorpije – ubistvo) u znaku Škorpije u 6. Polju (cimer).

Iz ovog pokazetalja vidimo da njegov cimer može biti umešan u sve ovo. Ali da je definitvno ubijen se vidi iz položaja natalnog Sunca (planete života) jer se ono nalazi na 22. stepenu (stepen koji označava ubiti – biti ubijen) znaka Vodolije (prijatelj).

Prijatelj ili neprijatelj

Sunce je planeta koja u astrologiji opisuje mesta za izlazak, kafiće, restorane i klubove a pošto Brajan ima Sunce na 22 stepenu (ubiti – biti ubijen), to govori da život upravo može izgubiti na takvom mestu ili tokom izlaska.  Zbog 4 pokazatelja iz njegove natalne karte, možemo zaključiti da Brajan Safer nije među živima.

Da li mu je cimer bio i prijatelj i gde je tu granica?

Ali ako i jeste bio, onda posmatramo Brajanovo 11. Polje (polje prijatelja) koje počinje u znaku Riba a njegov vladar Neptun se nalazi na 20 stepenu (stepen Škorpije – ubistvo) na vrhu 7. polja – tajni neprijatelj koji će ga otvoreno napasti i osvetiti se.

U trenutku Brajanovog nestanka, tranzitni Mesec mu je prolazio kroz 12. polje što je i dalo nestanak ili nemogućnost da se on otkrije tek tako.

Kada pogledamo Brajanovo 8 polje vidimo da ono počinje u Jarcu a Saturn, njegov vladar se nalazi u znaku Device (cimer) u njegovom 4 polju (stanovanje) što još jednom pokazuje na cimera.

I na kraju, hajde da pogledamo tranzite za taj dan ili čas kada je Brajan poslednji put viđen živ na snimku.

Brajan Safer, nestanak

Ovo je karta dana i trenutka kada je nestao. Ascedent se nalazi na 8. stepenu – stepenu Škorpije znaka Jarca što kada uporedimo sa Brajanovom natalnom kartom, pada u njegovo 8. polje – polje smrti. Merkur, vladar njegovog Ascendenta se nalazi u 15. stepenu Riba, na stepenu gde je egzaltiran Pluton – planeta smrti. A u ovoj karti imao i Marsa (planeta koja opisuje mladića, momka) se nalazi na 22. stepenu – stepenu ubiti, biti ubijen. Mesec, koji ukazuje na trenutna dešavanja je takođe na 20. stepenu – stepenu Škorpije.

Po svemu ovome, ovde nema dileme. Brajan Safer odavno nije među živima.

Vaš astrolog,

Ana Raković

Možete me kontaktirati putem E-mail-a na: anarakovic1@gmail.com ili mob. (Viber&WhatsApp&Telegram) na +381649031191

Dobro došli

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *