Ova dva dana nam donose pojačanu emotivnost i osetljivost. Neki će se rukovoditi sa emocijama i na osnovu svojih osećanja donositi odluke a druge ovaj tranzit može pogodti tačno u srž. Bilo šta može delovati na vas – najobičnija sugestija ili savet prijatelja, film, knjiga, pročitani tekst s kojim se možete poistovetiti ili razgovor sa osobom iz okruženja.

Pronaćićete mnoštvo toga zajedničkog sa drugim ljudima!

Ono što će mnoge dame ispunjavati je briga o kući i njeno ulepšavanje. Svi će težiti što prijatnijoj atmosferi u domu, provodeći najviše slobodnog vremena upravo tu. Sama okupljanja i druženja sa drugim ljudima će se ovih dana više svoditi na kućne posete.

Pojačani kontakti sa majkom i ženskim članovima porodice.

Tokom subote (12.11) Mesec neće praviti značajnije aspekte što znači da vaše raspoloženje i situacija vrlo lako može ostati nepromenjena. Najbolje vam je da ostanete u kući.

Nedelja (13.11)  je već prepuna dešavanja. Od prepodneva možete očekivati kontakte sa prijateljima i razne inteesantne predloge koji se mogu dogoditi sasvim spontano. Prihvatite predlog ili pokušajte nešto novo – da odete gde niste bili. Popodne i veče ukazuje na prijatne odnose među ljudima a posebno će bračni partneri biti bliski i okrenuti jedno drugome. Ovo donosi pravi duh porodice. Porodično vreme.

Ponedeljak (14.11) u ranim jutarnjim časovima možete realizovati putovanje ili očekujte poruku ili poziv od ranog jutra. Tokom ovog dana Mesec u povoljnim aspektima sa Venerom i Jupiterom ukazuje na dobro raspoloženje, povoljne poslovne prilike, uspehe u realizaciji većih poslova a stižu dobici i pokloni.

 

KAKO OVAJ TRANZIT DELUJE NA VAŠ ZNAK?

OVAN – Pravo je vreme da se sa ukućanima dogovorite o novim ulaganjima i zaduženjima.

BIK – Oni u braku dosta su vezani za partnerovu porodicu. Moguće je kraće putovanje.

BLIZANCI – Očekuju vas dobici. Imate podršku ženske osobe.

RAK – Uvek imajte na umu da ste vi stub porodice. Čak i da ste mlađi, preuzmite tu ulogu.

LAV – Naspavajte se. Ukoliko vam neko zvoni na vratima, možda je bolje da ih ne otvorite.

DEVICA – Provešćete sjajno vreme sa prijateljima.

VAGA – Bićete veoma ambiciozni ali i nadomak uspeha koji ste zacrtali.

ŠKORPIJA – Što veća porodica, to ćete se vi osećati bolje.

STRELAC – Ne smete sebi dozvoliti da zavidite drugima. Učinite dobro delo.

JARAC – Ovaj vikend ćete posvetiti partneru i porodici. Ako još niste zasnovali sopstvenu porodicu, gledajte da ovog vikenda što više šetate. Ima puno skrivenih ulica i mesta u blizini vašeg doma koji do sada niste videli.

VODOLIJA – Bićete jako vredni. Neki od vas će završavati poslovne obaveze.

RIBE – Aktivno vam je polje ljubavi pa se tokog ovog vikenda mogu dogoditi neke lepe stvari. Pozovite dragu osobu u goste. Igra sa decom.

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *